- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.126
Okurken sizle aynı düşünceler benimde aklımdan geçti.Hic inandırıcı gelmedi bana konu neden bilmiyorum?
yeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorumHerkes yaşı sormuş ısrarla yazmamissiniz
bana da masum gelmiyor eşimden soğudum onunla konuşmak gelmiyor içimden bundan sonra ne yapmam lazım onu bilmiyorumÇocuk normal de olsa, problemi de olsa, eşinize platonik aşık da olsa çocuktur. Sorun eşinizde. Hiçbir şekilde böyle bir yakınlaşmaya izin vermemeli. Tabi çocuğun ailesi ve sizin de.... o daha çocuk, ama eşiniz değil. Bunca çocuk tacizinin, tecavüzünün olduğu bir ülkede masumiyet arayamam.
Okurken sizle aynı düşünceler benimde aklımdan geçti.
YA BI SÖYLESENE YAHU COCUK KAC YASINDA KAC YASINDA BE KADINcanım vala sinir basti bi yaşını yaz artik onca soran olmuş :)) Orphan filmi geldi aklima bak tüylerim tiken tiken. Yasina gore yorum yapicam bazi kizlarda erken uyarilma aydinlanma oluo. Özellikle zekasi biraz kit olanlar bu islere daha meyilli oluo. Erkeklerin salak sevmesi ordan gelio.
yeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorum
Sizi kızdırmak için yazmadım sadece aklımdan geçti okurken onu belirttim ama şu da geçti bu hayatta neler neler oluyor neler duyuyoruz hiç bir şeye imkansız ya da kesin yalan diyemeyiz tabiki inşallah sandığınız gibi degildir ama herşey olabilir malesfinanmayan okumasın lütfen işim gücüm yok niye bunları yaziyim canımı aşırı sıkan ve yakınlarıma söyleyemeyeceğim çirkin bi durum diye belki anlayışlı akıllı biri çıkar da bi şey der diye yazdım okumayın inanmıyorsanız
yeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorum
bi baba abi sevgisi diyemeyeceğimiz anlatmaktan rahatsız olduğum bi sevgiliye yapılacak hareketler diyim size normal çocuklardaki çocuksu saflık olur ya bu öyle değil ilk kez karşılaşıyorum böyle bi çocukla ben de endişeleniyorum art niyetli biri kesin o kıza zarar verir
İşte buEşine sapik.muamelesi yapmissin. Sizde de var rahatsizlik.