eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Ya herkes neye şaşırıyor hic mi duymadiniz bezine sürterek orgazm olan bebekler var allah askina ya. 10 yasinda bi kiz hamile bile kaliyor neye sasiriyosunuz :KK70: rahim bile gelismis olabiliyor yani 10 yillik klitorisi mi bilmeyecek.
Biz ona şaşırmadık ki. 2 yaşındaki bebeğin penisinin kalktığını biliyorum yani bu normal şeyler. Bizim şaşırdığımız adamın hiçbir şekilde tepki vermemesi, bu olaya müsaade etmesi. Bence kız bunu bilerek yapıyor, yanlış anladığını ya da bilmeyerek yaptığını sanmıyorum. Masturbasyon sandığımızdan dhaa küçük yaşlarda başlıyor aslında.

Ya herkes neye şaşırıyor hic mi duymadiniz bezine sürterek orgazm olan bebekler var allah askina ya. 10 yasinda bi kiz hamile bile kaliyor neye sasiriyosunuz :KK70: rahim bile gelismis olabiliyor yani 10 yillik klitorisi mi bilmeyecek.
Ne demek yani siz pedofiliyi meşrulaştırmaya mı çalışıyorsunuz?

Ne demek yani siz pedofiliyi meşrulaştırmaya mı çalışıyorsunuz?
Kadın pedofili hakkında birşey söylememiş ki. Çocuklar sandığımızdan daha erken yaşta kendilerini keşfetmeye başlıyor demiş,erken cinselliğe adım atan çocuklar var demek istemiş. Kadın tutupta "10 yaşındaki çocuk adamdan hamile kalabilir, bu normal" dememiş, yanlış anlamışsınız. E bende söylüyorum 10 yaşında hamile kalan çocuklar var, tecavüzle veya başka şekilde. O zaman bende mi pedofiliyi destekliyor oluyorum. Ne alakası var yani. Tabii çocuğun yaptıkları, çocuk yaşta hamile kalmak çok yanlış ve ahlak kurallarına uymayan şeyler ancak adam da normal değil bence.

konunun içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım için buraya yazdım önceleri sadece bir şeyler okur fikir edinirdim şimdi sizden anlayış ve fikir bekliyorum sadece eşime karşı değil çocuğun psikolojisi bu konuda normal değil kendi kardeşine bile bi şeyler yaptığını söylemişti halası benim yapabileceğim bir şey yok annesi bana dert yanmıştı söylüyoruz dinlemiyor diye benim çocuğa diyeceğim yok çocuk farkında değil eşime kızıyorum neden bu aşırı temasa izin veriyor dün artık senin de demek ki hoşuna gidiyo sen düzgün bi adam değilsin dedim uzak dur konuşma benimle dedim yine konuşmayı düşünmüyorum hazmedemiyorum musade etmesini

Konu ne olursa olsun küçük bir çocuk için eşim bana hoşuna gidiyor vs dese geri dönülemez yollara girerim kendii icimde.
Sadece bunu yazacağım . Çok çok çirkin bi ifade edis şekli.

Aynen öyle.
Ya ben konu sahibinin kocasının iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hadi kötü niyetli olmasa bile hoşuna gidiyor belli, ses çıkarmayıp müsaade etmesinden belli ya. Senin eşin ne güzel yapmış,bende böyle birşey beklerdim. Ki benim kuzenim kendi yiğenine bile yakın temasta bulunmuyor, enses ilişkiler bu kadar ayyuka çıkmışken yanlış anlaşılır diye korkuyor. E tabii devir kötü.

Ben de o zaman ne kötü diye düşündüm
mesela biz kadınlar tanıdık çocukları şapur şupur öpebiliyoruz hahahah
ama garip değil mi o an aklına gelmesi de bir enteresan
gerçi küçükken suda muda ben de tanımadığım bir erkekle öyle bir temasta bulunmadım bak şimdi düşününce :KK43:

Canım ben çocuk gelişimciyim tecavüz olduğunu pek sanmıyorum olsaydı daha çok içine kapanma ürkme ya da tam tersi aşırı tepki gösterme olurdu.Bu çocuk bedenini erken tanımış ve yaptığı şeyden muhtemelen haz alıyor anlatamayacağım şeyler var diyor zaten konu sahibi.Cok abartılacak bir durum değil aslında zamanla yaptığınin bilinciyle toplumun gerektirdiği bir takım kurallar ve ayıp hissiyle normale dönecektir ama karşısına çıkacak kişilerin niyetleri önemli.
sağol cnm, boyle doğru bilgiler çok kıymetli 🙇‍♀️

bana ilk verdiği cevap çocuğu evde bu şekilde gezdirmemen lazım git bi şey giy deseydin dedi çocuk kısa elbise giymişti aklıma bile gelmedi altına bi şey giy demek eşim öyle deyince şaşırdım onun üstünde çok durdu niye rahatsız oluyorsun dedim ben rahatsız olmuyorum filan dedi
Neye istinaden bu cevabı verdi????

Ben de o zaman ne kötü diye düşündüm
mesela biz kadınlar tanıdık çocukları şapur şupur öpebiliyoruz hahahah
ama garip değil mi o an aklına gelmesi de bir enteresan
gerçi küçükken suda muda ben de tanımadığım bir erkekle öyle bir temasta bulunmadım bak şimdi düşününce :KK43:
O an aklına gelmesi garip değil bence
Hepimiz haberlerde okuyoruz, izliyoruz
Eşiniz kızı alıp havuza atsa, oradan birisi çıkıp sen taciz ediyorsun dese eşinizi orada linç ederler. Elinizde bunları düşünüyordur.

Ha öyle yapiyorum napican. Burdan bunu anliosan ben sana napabilirim ya da. Beyin nakli mi? Bi insan orgazm olabiliyor diye birinin illa onu becermesi mi lazim. Boyle bisey niye diyim?

Yani diyor ki çocuk bedeninde bazı haz noktalarını erken keşfetmiş, ama bu keşfettikleriyle neyi ne zaman nerede kiminle yapması gerektiğini bilmiyor, çünkü toplumun genelinden erken öğrenmiş muhakeme yeteneği de gelişmemiş. e çocuğu sen nasıl bunları böyle çabucak öğrenirsin diye suçlayacak halimiz yok değil mi? mantıklı insan çocuğunun bu şekilde kendi bedenini keşfetmesini engellemeye, ayıp diyerek iyice suçlu psikolojisine girdirtmeye çalışmaz. bunu ne zaman nasıl kiminle ortalık yerde yapmaması gerektiğini, normalin, toplumun kabul ettiği şeklin ne olduğunu anlatmaya çalışır.

Ï
Uc örnek nerde? Bebeklerin bile orgazm olduğu biliniyor. Beni karalayacak başka laf mi bulamadin. Doganin geregi bunlar. Masumiyeti ahlaki bilumum zirvaliklari hayatin normal akışına sokup sonra aksini duyunca şaşırmak uç bi beynin ürünü bence.
Bebeklik cağı mastürbasyon dediginiz orgazm degil ayrica bunu cinsel olarak yapmiyorlar. Yani cinsel haz vs diye yapmıyorlar. Sürtünme vs be ayni haraketleri tekrar etme sandalyede ziplama sürtünme gibi ama amac orgzm olma değil yalniz.

Ï
Bebeklik cağı mastürbasyon dediginiz orgazm degil ayrica bunu cinsel olarak yapmiyorlar. Yani cinsel haz vs diye yapmıyorlar. Sürtünme vs be ayni haraketleri tekrar etme sandalyede ziplama sürtünme gibi ama amac orgzm olma değil yalniz.
Mastürbasyon, pek çok çocukta normal gelişim çizgisi içerisinde görülebilen, cinsel, fiziksel, ruhsal gelişime olumsuz bir etkisi olmayan, çocuğun genital bölgesini tekrarlayıcı uyarma davranışıdır. Erkeklerin %90-94, kadınların ise %50-60 ında yaşam boyu görülebilir. Birçok çocukta gelişimin tüm basamakları boyunca devam edebilir. Sıklıkla oyun esnasında, kendi vücutlarını merak etmelerine paralel olarak, bazen de genital bölgelerini keşfetmelerini sağlayacak çevresel bir uyaran sonrasında (sıkı bezleme, idrar yolu enfeksiyonu, mantar enfeksiyonu gibi) başlangıç gösterir. Genellikle 18 aylar civarında başlayarak, 4 yaşında en sık görüldüğü döneme ulaşır. 6 yaşından sonrada ise ergenlik dönemine kadar azalma eğilimi gösterir. Çocuk bu davranış bazen hoşlandığı, bazen kaygı ile baş etmek amaçlı, bazen de kendine uyaran sağlamak için yapabilir. Fiziksel veya duygusal bir soruna neden olmaz. Bu konuda en çok üzerinde durulması gereken konu ise bu sürecin yetişkinler tarafından anlamlandırılması ile ilişkilidir. Her ne kadar davranışlar genital bölgeye yoğunlaşmış olmasına karşın çocuk açısından değerlendirildiğinde bu saçını kaşımak, parmağını emmekten farklı bir durum değildir. Çocuklar bu davranışlarında 12 yaşına kadar cinsel birleşmeyi düşünmezler. Onlar açısından bu davranışın toplumsal kurallar çerçevesinde anlaşılabilmesi ise 6 yaşından sonra olmaktadır. Ailelerin bu davranışla karşılaştıklarında nasıl müdahale etmeleri gerektiğinden çok nasıl müdahale etmemeleri gerektiğini bilmeleri çok daha faydalı olacaktır. Zira bu sürecin çocuğa bir zarar vermediği düşünüldüğünde, ebeveynler tarafından yapılabilecek sert müdahaleler, utandırmalar, verilecek cezalar, çocuğun yetişkin dönemindeki cinsel yaşamını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu durumla karşılaşan ebeveynlerin ev içerisinde yapabilecekleri uygulamalar aşağıda sırası ile ifade edilmiştir.
ALINTIDIR.

Gerçekten şok içerisinde okudum bazı yazılanları. Yahu çocuk çocuk. kanunen de 18 yaşına kadar. Ülkede pedofilinin alıp başını gitmesini anlayabiliyorum bazı yorumlardan sonra. Bedenen gelişmesi ruhen geliştiği anlamına gelmez. Cinselliği beden uzuvlarından ibaret görenler için de haliyle çoluk çocuk fark etmiyor. Bi kere burada anlatılanların onda biri doğruysa konu sahibinin biraz vicdanı varsa bu durumu yetkililere acilen bildirmesi gerek. Ama biz, yok bebek de şöyledir, yok 6 yaşımda bunu yaptım ne var bilmem ne kafasındaysak hala çocuklarımızı korumamız imkansız. Gerçekten çok üzüldüm okuduklarıma. Sanki konu bir çocuk değil de kocayı kurtarmak. Aman eve almayalım, kocayı uyaralım vs. İnşallah çocuk bir istismara uğramamıştır da sadece psikolojik bir durumdur ki olası istismar riskine karşılık bu durumun tedavi edilmesi gerekir. Ancak normal aile düzenindeki bir çocuğun eğer beyin vb fizyolojik bir rahatsızlığı yoksa konu sahibinin ima ettiği davranışları göstermesi de imkansızdır bu kadar net.
18 yaşına gelinceye kadar,
Memesi, penisi, rahimi var diye “olabilir” DENİLEMEZ. Ruhen ve psikolojik olarak o olgunluğa ulaşmamıştır. Bahsedilen uzuvlar cinsiyetten kaynaklı uzuvlardır cinsellikten değil. Yeter ya bu kafalardan. Allahım bu zihniyetlerden evlatlarımızı korusun. Hayır pedofilleri geçtim olmayanların sakin sakin yok 8 yaşında şunu yapar, yok 10 yaşında hamile kalabilir demesi facia. Uzuvlar tamamsa her şey tamam yani. Midem bulandı.

Tamam iyi gidiosun. 10 yasindaysa gayeeet bile isteye bilincli yapiodur. Ben ilk orgazm oldugumda 6 yasindaydim. 7 yasinda siniftaki oglanlara popomu elletiodum baya hosuma gidiodu. Simdi yaptigi hareketlere bi tane somur örnek ver sakin ol anlamioruz çünkü. Düşündüğün gibi degildir belki adamin gunahini aliosundur.
ben 6 yaşından beri orgazm oluyorum ulen :halay:sevgili samantha samantha yanlış anlamayın lütfen, açıklıkla ifadenizi takdir ettim. ve kesinlikle katılıyorum. 10 yaş gayet de bilinçli bir yaş. yetişkin bir insanı rahatsız etmeye yettiyse dikkatli olmakta fayda var.

Mastürbasyon, pek çok çocukta normal gelişim çizgisi içerisinde görülebilen, cinsel, fiziksel, ruhsal gelişime olumsuz bir etkisi olmayan, çocuğun genital bölgesini tekrarlayıcı uyarma davranışıdır. Erkeklerin %90-94, kadınların ise %50-60 ında yaşam boyu görülebilir. Birçok çocukta gelişimin tüm basamakları boyunca devam edebilir. Sıklıkla oyun esnasında, kendi vücutlarını merak etmelerine paralel olarak, bazen de genital bölgelerini keşfetmelerini sağlayacak çevresel bir uyaran sonrasında (sıkı bezleme, idrar yolu enfeksiyonu, mantar enfeksiyonu gibi) başlangıç gösterir. Genellikle 18 aylar civarında başlayarak, 4 yaşında en sık görüldüğü döneme ulaşır. 6 yaşından sonrada ise ergenlik dönemine kadar azalma eğilimi gösterir. Çocuk bu davranış bazen hoşlandığı, bazen kaygı ile baş etmek amaçlı, bazen de kendine uyaran sağlamak için yapabilir. Fiziksel veya duygusal bir soruna neden olmaz. Bu konuda en çok üzerinde durulması gereken konu ise bu sürecin yetişkinler tarafından anlamlandırılması ile ilişkilidir. Her ne kadar davranışlar genital bölgeye yoğunlaşmış olmasına karşın çocuk açısından değerlendirildiğinde bu saçını kaşımak, parmağını emmekten farklı bir durum değildir. Çocuklar bu davranışlarında 12 yaşına kadar cinsel birleşmeyi düşünmezler. Onlar açısından bu davranışın toplumsal kurallar çerçevesinde anlaşılabilmesi ise 6 yaşından sonra olmaktadır. Ailelerin bu davranışla karşılaştıklarında nasıl müdahale etmeleri gerektiğinden çok nasıl müdahale etmemeleri gerektiğini bilmeleri çok daha faydalı olacaktır. Zira bu sürecin çocuğa bir zarar vermediği düşünüldüğünde, ebeveynler tarafından yapılabilecek sert müdahaleler, utandırmalar, verilecek cezalar, çocuğun yetişkin dönemindeki cinsel yaşamını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu durumla karşılaşan ebeveynlerin ev içerisinde yapabilecekleri uygulamalar aşağıda sırası ile ifade edilmiştir.
ALINTIDIR.

Illaki hoslanma olur ama Cocuk bunu cinsel istek adi altinda yapmaz diyorum. Yani ben demiyorumda cocuk gelisim uzmanlari diyor.sonucta sürtünmeden dolayi mutluluk duyabilir. Ama özellikle cinsellik anlamnda mastürbasyon degil. Birde cocuklarda mastubasyon cok fazla olabiliyor ama buna orgazm demek yanlış demek istedim.

Ï

Bebek dur ben bi orgazm olayim diyemeyecegine göre :)))) ahahha ya sesli güldüm alemsiniz. 6 yasimdayken bi yerde atiyorum markette ailemin yanından ayrildigimda kayboldugumda ya da salincakta cok hizli sallanirken orgazm basliodu bende. Dur bi el atayim suraya demiodum heralde hahaha

Illaki hoslanma olur ama Cocuk bunu cinsel istek adi altinda yapmaz diyorum. Yani ben demiyorumda cocuk gelisim uzmanlari diyor.sonucta sürtünmeden dolayi mutluluk duyabilir. Ama özellikle cinsellik anlamnda mastürbasyon degil. Birde cocuklarda mastubasyon cok fazla olabiliyor ama buna orgazm demek yanlış demek istedim.
Aslında çocuklar mastürbasyon yapıyor ama bunu mastürbasyon adı altında yapmıyor yani nasıl desem, bunun cinsel anlamını bilmiyorlar. Sadece kendilerini hissettikleri ve bu hareketi yapmaktan hoşlandıkları için yapıyorlar. Burada bir konu okumuştum, konu sahibinin 5 yaşındaki kızı bacak arasında yastık sıkıştırıyormuş, sorunca da hoşuma gidiyor diyormuş, ondan sonra merak edip araştırdım, varmış böyle birşey yani.

X