eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Sizi anladim. Derdiniz cocukla degil. Esinizden suphe duymussunuz. Acaba pedofili mi diye. Allah korusun ya dusuncesi bile tuylerimi diken diken etmeye yetti..

Sirf cocuk icin, cocugun yabancilarla boyle temasta olmasinin yanlis oldugunu anlamasini saglamak icin esinizin yapma demesi gerekirken, izin veriyor. Ne diyeyim bilemedim. Okadar cok haber duyuyoruz ki son zamanlarda tepkinizde kesinlikle haklisiniz

gerçekten rahatsız oluyorum anlatmaktan çirkin hareketler ama beni çocuk çok ilgilendirmiyor diyeceğimi ona da annesine de kırmadan söyledim beni sinirlendiren eşimin rahatlığı
eşinize de mi bahsedemeyeceğiniz hareketleri yapıyor yoksa sadece sarılıp yüzünü mü seviyor ? bunu cevaplar mısınız ona göre bu konuyu tam anlıcam

benim de küçük bir kızım var hep kötü haberler duyunca içim sizliyor nasıl bi dünyadayız kızım kötülerle karşılaşmasın diye dua ediyorum onun değil yabancı bi adama amcasına bile gidip böyle yakın davranmasını istemiyorum çok kötü durumdayım sinirden artık vücuduma yansıdı titreme baş dönmesi oldu dünden beri

gerçekten rahatsız oluyorum anlatmaktan çirkin hareketler ama beni çocuk çok ilgilendirmiyor diyeceğimi ona da annesine de kırmadan söyledim beni sinirlendiren eşimin rahatlığı
kardeşine ne yapmış bende merak ettim şimdi
siz abartıyor olmayasınız?

kaç yaşında çocuk birde?

O çocuğu acil bir çocuk psikoloğuna götürmeleri gerekir, istismara uğramış olabilir. Hiç normal değil yaptıkları. Ayrıca sadece eşiniz değil siz de müdahale edebilirsiniz, ortamdan uzaklaştırarak dikkatini başka yöne çekerek. Bu arada kaç yaşında? 1. Sınıf ise çok küçük, 3-4. sınıf ise farkındadır yaptıklarının.

çok teşekkür ederim en iyi anlayan siz oldunuz da bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım şaşırdım bu akşam eşim gelince onunla sofraya oturmak konuşmak istemiyorum öfkem geçecek gibi değil

...çocuğa kızamıyorum aklı başında olsa yapmaz eşim bunca zamandır izin veriyor defalarca çocuğa da dokunma ablacım ayıp diye...

Çocuk için çok üzüldüm. Konunun uzmanı değilim. Burada mesleki tecrübeye sahip arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardır ama çocuğa olması ya da olmaması gerekenin doğru bir usulle ifade edilemediğini düşünüyorum. Umarım aile bir uzman yardımı alır.

Ayrıntıları bilemediğim için haddimi aşan bir yorum yapmak istemem ama ben eşimle ilgili böyle bir durum hissetsem evliliğime devam edemezdim. Bu yönde bir eylemi varsa zaten şikayet etmek gerekir.

Son düzenleme:
Bencede çocuk istismara uğramış olabilir.yoksa doğuştan böyle hareketler yapacak değil ya! Belli ki öğrenmiş bir yerden.üzüldüm açıkcası çocuğa.

esmaebrar eşiniz çocuğun garip davranışlarını görüpte bunu görmezlikten geliyorsa ve hoşuna gidiyorsa ortada gerçekten cok büyük bir sorun var demektir.ben hak verdim size.siz uzaklaştırmaya çalışın cocuğu

Aile çocuğu psikiyatrist e götürse keşke çocuk bu şekilde korumasız başına herşey gelebilir. Eşinizin izin vermesi de anlamsız geldi bana

eşinize de mi bahsedemeyeceğiniz hareketleri yapıyor yoksa sadece sarılıp yüzünü mü seviyor ? bunu cevaplar mısınız ona göre bu konuyu tam anlıcam
bi baba abi sevgisi diyemeyeceğimiz anlatmaktan rahatsız olduğum bi sevgiliye yapılacak hareketler diyim size normal çocuklardaki çocuksu saflık olur ya bu öyle değil ilk kez karşılaşıyorum böyle bi çocukla ben de endişeleniyorum art niyetli biri kesin o kıza zarar verir

Esinizden supeleniyorsaniz bu ciddi bir mesele. Önce bunu tartmaniz lazım. Bir gün bile bekleyecek bir konu değil çünkü.

Eşinizin dediği gibi küçük görüp aldirmiyorda olabilir.

Çok haklısınız, kötü bir adama denk gelse başına neler gelmez ki bu kizin

Evinize almayın kızı. Onuda bilinclendirmek için ailesi konuşmalı, ne yapabilirim ki dememeli.
Böyle bir yapıya sahip, bilinçli bir aile değilse sizi paranoyak ilan ederler.

diyelim çocuğu uzaklastirdim ama eşime öfkemi nasıl yenerim bilmiyorum artık çok g5düştü gözümden siz belki yanlış bulursunuz düşüncemi ama artık bu kadar tepkisiz kaldığı için onun da hoşuna gittiğini düşünüyorum o yüzden bu kadar kızgınım lütfen bi şey deyin benim yerime koyun kendinizi artık utanıp bi yakınıma filan anlatamıyorum çünkü rezil bi durum

eşinizi uyarın demek istediğinizi daha net anlıyorum şuan eşiniz izin vermeye devam ederse demekki düşünceniz doğru olcak çok iğrenç ama ne denilebilir ki çocuğa verdiği tepkilere dikkat edin başka yapacak birşey yok iyi gözlemleyin. o çocuğun annesine de diyin akıl edip çocuğu pedagoga götürsün duyarsız olmasın demekki uyarınca olmuyor bu şey sevmeden sarılmadan öteyse sorun vardır bunu kabullensin götürsün

Kizlar cok yakinimin ogrencisi de anaokulunda afedersiniz mindere surtunuyodu, cocuklari dudagindan opmeye çalışıyodu. Yeni kesfettigi icin tamamen bazi cocuklar erken kesfediyo ya da ailede goruyo.
Psikolojik destek sart ama beni konuda irrite eden konu sabinin esine ithami.
Nedemek hosuna mi gidiyo vs.
Esiniz subyanci mi yani? Ayrica kucuk kizlar baba abi gibi faktorlere daha duskun olur elini omzuna vs atmasi rahatsiz edici seyler degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…