gerçekten rahatsız oluyorum anlatmaktan çirkin hareketler ama beni çocuk çok ilgilendirmiyor diyeceğimi ona da annesine de kırmadan söyledim beni sinirlendiren eşimin rahatlığıKardeşine ne yapıyormuş
eşinize de mi bahsedemeyeceğiniz hareketleri yapıyor yoksa sadece sarılıp yüzünü mü seviyor ? bunu cevaplar mısınız ona göre bu konuyu tam anlıcamgerçekten rahatsız oluyorum anlatmaktan çirkin hareketler ama beni çocuk çok ilgilendirmiyor diyeceğimi ona da annesine de kırmadan söyledim beni sinirlendiren eşimin rahatlığı
kardeşine ne yapmış bende merak ettim şimdigerçekten rahatsız oluyorum anlatmaktan çirkin hareketler ama beni çocuk çok ilgilendirmiyor diyeceğimi ona da annesine de kırmadan söyledim beni sinirlendiren eşimin rahatlığı
Sizi anladim. Derdiniz cocukla degil. Esinizden suphe duymussunuz. Acaba pedofili mi diye. Allah korusun ya dusuncesi bile tuylerimi diken diken etmeye yetti..
Sirf cocuk icin, cocugun yabancilarla boyle temasta olmasinin yanlis oldugunu anlamasini saglamak icin esinizin yapma demesi gerekirken, izin veriyor. Ne diyeyim bilemedim. Okadar cok haber duyuyoruz ki son zamanlarda tepkinizde kesinlikle haklisiniz
...çocuğa kızamıyorum aklı başında olsa yapmaz eşim bunca zamandır izin veriyor defalarca çocuğa da dokunma ablacım ayıp diye...
Bencede çocuk istismara uğramış olabilir.yoksa doğuştan böyle hareketler yapacak değil ya! Belli ki öğrenmiş bir yerden.üzüldüm açıkcası çocuğa.O çocuğu acil bir çocuk psikoloğuna götürmeleri gerekir, istismara uğramış olabilir. Hiç normal değil yaptıkları. Ayrıca sadece eşiniz değil siz de müdahale edebilirsiniz, ortamdan uzaklaştırarak dikkatini başka yöne çekerek. Bu arada kaç yaşında? 1. Sınıf ise çok küçük, 3-4. sınıf ise farkındadır yaptıklarının.
Aile çocuğu psikiyatrist e götürse keşke çocuk bu şekilde korumasız başına herşey gelebilir. Eşinizin izin vermesi de anlamsız geldi banamerhaba hanımlar 1 yıldır görüştüğümüz çok sevdiğim bir komşum var onun küçük kızının daha önce hiçbir çocukta görmediğim anormal hareketleri var babası da defalarca uyarmış kızmış yapma diye annesi de kızıyor alışkanlık haline getirmiş diyor bu kız ilkokula gidiyor aynen büyükler gibi davranıyor küçük büyük erkek gördüğü zaman ona temasta bulunuyor belki inanmicaksiniz ilk başta ben de acaba dedim hep ama yok çocuk normal değil hadi o ne yaptığını bilmiyor da benim eşim sözde çok dindar 1 senedir kız defalarca sarılmalar elini omzuna koymalar yüzünü sakalını okşamalar böyle hareketlerde bulundu eşime o ne yaptığını bilmiyor daha çocuk ama sen musade etme bizim kızımız onun babasına bu şekilde yapsa senin için sıkıntı değil mi dedim evet doğru dedi ama dün de kız bize geldi eşime yine o şekilde temasta bulundu aynı büyük gibi sevgili gibi hadi o ne yaptığını bilmiyor eşimin de acaba hoşuna mı gidiyor ki abicim çekil demedi sen düzgün bi adam değilsin dedim konuşmak istemedim gitti başka odada yattı şimdi artık ne yapacağım bilmiyorum onunla iyi olmak ta istemiyorum artık çok soğudum biliyor rahatsız olduğumu ama izin veriyor
bi baba abi sevgisi diyemeyeceğimiz anlatmaktan rahatsız olduğum bi sevgiliye yapılacak hareketler diyim size normal çocuklardaki çocuksu saflık olur ya bu öyle değil ilk kez karşılaşıyorum böyle bi çocukla ben de endişeleniyorum art niyetli biri kesin o kıza zarar verireşinize de mi bahsedemeyeceğiniz hareketleri yapıyor yoksa sadece sarılıp yüzünü mü seviyor ? bunu cevaplar mısınız ona göre bu konuyu tam anlıcam
çok teşekkür ederim en iyi anlayan siz oldunuz da bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım şaşırdım bu akşam eşim gelince onunla sofraya oturmak konuşmak istemiyorum öfkem geçecek gibi değil
eşinizi uyarın demek istediğinizi daha net anlıyorum şuan eşiniz izin vermeye devam ederse demekki düşünceniz doğru olcak çok iğrenç ama ne denilebilir ki çocuğa verdiği tepkilere dikkat edin başka yapacak birşey yok iyi gözlemleyin. o çocuğun annesine de diyin akıl edip çocuğu pedagoga götürsün duyarsız olmasın demekki uyarınca olmuyor bu şey sevmeden sarılmadan öteyse sorun vardır bunu kabullensin götürsünbi baba abi sevgisi diyemeyeceğimiz anlatmaktan rahatsız olduğum bi sevgiliye yapılacak hareketler diyim size normal çocuklardaki çocuksu saflık olur ya bu öyle değil ilk kez karşılaşıyorum böyle bi çocukla ben de endişeleniyorum art niyetli biri kesin o kıza zarar verir