- 30 Ekim 2023
- 137
- 118
- 23
- 28
- Konu Sahibi Karamellikahvemveben
Kızım doğunca ara verdim ücretsiz izindeyim burda kızıma bakabilecek kimse yok mecburen aradayımÇalışıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım doğunca ara verdim ücretsiz izindeyim burda kızıma bakabilecek kimse yok mecburen aradayımÇalışıyor musunuz?
şımarmışBu 1 hafta da ona da bişeyler oldu normalde bu kadar sert konuşan benim sıkıntılarımı dalgaya alan birisi değildi şimdi ben üzgünüm diyorum ne var üzülecek rahat batıyor diyip çıkıyor bu tavır beni iyice geriyor
Hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama ben gurbet geliniyim ne annem ne de kayınvalideler yakınımda değil tek başıma kalıyorum yanişımarmış
ahhh biz küs olmayı sevmeyen kadınlar ahh hep bu huyumuz yüzünden
çok yıllık evliliğimde şunu anladım ne kadar alttan alırsanız o kadar tepenize çıkıyorlar
küsüyor mu küssün.. Siz çocuğunuzla hayatınıza devam edin
yiyin için alın bebenizi dışarı çıkın ailenize falan hatta onun annesine falan gezmeye gidin aranız iyiyse
onlara hiçbişey bahsetmeyin
Çok güzel, kendinizi ezdirmeyin küsmek pskolojik olarak çok etkiler insanı. Bence kesinlikle tepki koyun yok sayın. Yol yakınken bir çözüm bulunmalı. Bence terapi iyi gelecektir ama devam ederse size yazık bu işKızım doğunca ara verdim ücretsiz izindeyim burda kızıma bakabilecek kimse yok mecburen aradayım
Bende çift terapisine gidelim istiyorum bu küslük beni çok yıpratıyor ama kabul etmiyor bize gülerler derdiniz bu mu derler flan diyorÇok güzel, kendinizi ezdirmeyin küsmek pskolojik olarak çok etkiler insanı. Bence kesinlikle tepki koyun yok sayın. Yol yakınken bir çözüm bulunmalı. Bence terapi iyi gelecektir ama devam ederse size yazık bu iş
arkadaşınız yok mu?Hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama ben gurbet geliniyim ne annem ne de kayınvalideler yakınımda değil tek başıma kalıyorum yani
Bu cümleleri kendime uyarlayıp denicem teşekkür ederimEşinizi şaşırtacak sizden beklemedigi bisey söyleyin ki ciddiyetinizi anlasın.
Eşiniz aynı benimki gibi davraniyormus. Küsüyor suratini asiyor. Arkadaşlarına cocuklara gelince kahkahalar gülmeler. Bana gelince bi karis surat..
Bi gün dedim ki ona senin bu şekilde küsüp kalbimi kırman beni çok üzüyor. Ailemizin mutlu olması gereken zamandan ömrümüzden çalıyorsun. Bugün varız yarın yokuz. Ufak meseleleri buyutmeyelim konuşarak cozebiliriz. Küsüp ömrümüzü heba etmeyelim.
Ben boyle bir hayat yasamak istemiyorum. Cocuklarima huzurlu bir hayat yasatmak istiyorum. Eğer ki sen küsmeye, bu şekilde davranmaya devam edersen herturlu sonuçlarına katlanırsın. Ben arkama bile bakmadan çocuklarımla yoluma devam ederim. Seçimini yap dedim.
Benden bosanma ile ilgili birsey duymayacagini dusunuyordu. Bi sure dusundu ve dogru yolu buldu. Artık çok nadir küsüyor. Ve konuşarak çözmeye başladı
Bugün öyle yaptım arkadaşlarım ile vakit geçirdim biraz kafam dağıldıarkadaşınız yok mu?
bıdık da küçükmüş çıkın parka oraya buraya
o yok gibi davranmaya çalışın bir süre
Aynen devam. Ortalıkta bıraktığı bulaşıkları kaldırmayın.İnanırmısınız bu akşam öyle yaptım güzelce yemek yaptım kızımla oturup yedim ona yemek yicez diye bile haber vermedim normalde sofrayı kurar çağırırdım bugün gene aynı özenle kurdum sonra oturup kızımla yedim sonra mutfağı toplayıp kzıımın odasına geçtim o da kendi kendine yemekleri yeniden ısıtıp yemiş hiç sormadım bile kendime çay koymuştum onu demlemiş ben hiç muhatap olmadım bile