• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kendini hatasız görmesinden sıkıldım

Bu 1 hafta da ona da bişeyler oldu normalde bu kadar sert konuşan benim sıkıntılarımı dalgaya alan birisi değildi şimdi ben üzgünüm diyorum ne var üzülecek rahat batıyor diyip çıkıyor bu tavır beni iyice geriyor
şımarmış
ahhh biz küs olmayı sevmeyen kadınlar ahh hep bu huyumuz yüzünden

çok yıllık evliliğimde şunu anladım ne kadar alttan alırsanız o kadar tepenize çıkıyorlar

küsüyor mu küssün.. Siz çocuğunuzla hayatınıza devam edin
yiyin için alın bebenizi dışarı çıkın ailenize falan hatta onun annesine falan gezmeye gidin aranız iyiyse
onlara hiçbişey bahsetmeyin

şımarmış
ahhh biz küs olmayı sevmeyen kadınlar ahh hep bu huyumuz yüzünden

çok yıllık evliliğimde şunu anladım ne kadar alttan alırsanız o kadar tepenize çıkıyorlar

küsüyor mu küssün.. Siz çocuğunuzla hayatınıza devam edin
yiyin için alın bebenizi dışarı çıkın ailenize falan hatta onun annesine falan gezmeye gidin aranız iyiyse
onlara hiçbişey bahsetmeyin
Hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama ben gurbet geliniyim ne annem ne de kayınvalideler yakınımda değil tek başıma kalıyorum yani

Kızım doğunca ara verdim ücretsiz izindeyim burda kızıma bakabilecek kimse yok mecburen aradayım
Çok güzel, kendinizi ezdirmeyin küsmek pskolojik olarak çok etkiler insanı. Bence kesinlikle tepki koyun yok sayın. Yol yakınken bir çözüm bulunmalı. Bence terapi iyi gelecektir ama devam ederse size yazık bu iş

Çok güzel, kendinizi ezdirmeyin küsmek pskolojik olarak çok etkiler insanı. Bence kesinlikle tepki koyun yok sayın. Yol yakınken bir çözüm bulunmalı. Bence terapi iyi gelecektir ama devam ederse size yazık bu iş
Bende çift terapisine gidelim istiyorum bu küslük beni çok yıpratıyor ama kabul etmiyor bize gülerler derdiniz bu mu derler flan diyor

Eşinizi şaşırtacak sizden beklemedigi bisey söyleyin ki ciddiyetinizi anlasın.
Eşiniz aynı benimki gibi davraniyormus. Küsüyor suratini asiyor. Arkadaşlarına cocuklara gelince kahkahalar gülmeler. Bana gelince bi karis surat..

Bi gün dedim ki ona senin bu şekilde küsüp kalbimi kırman beni çok üzüyor. Ailemizin mutlu olması gereken zamandan ömrümüzden çalıyorsun. Bugün varız yarın yokuz. Ufak meseleleri buyutmeyelim konuşarak cozebiliriz. Küsüp ömrümüzü heba etmeyelim.
Ben boyle bir hayat yasamak istemiyorum. Cocuklarima huzurlu bir hayat yasatmak istiyorum. Eğer ki sen küsmeye, bu şekilde davranmaya devam edersen herturlu sonuçlarına katlanırsın. Ben arkama bile bakmadan çocuklarımla yoluma devam ederim. Seçimini yap dedim.
Benden bosanma ile ilgili birsey duymayacagini dusunuyordu. Bi sure dusundu ve dogru yolu buldu. Artık çok nadir küsüyor. Ve konuşarak çözmeye başladı 😃

Eşinizi şaşırtacak sizden beklemedigi bisey söyleyin ki ciddiyetinizi anlasın.
Eşiniz aynı benimki gibi davraniyormus. Küsüyor suratini asiyor. Arkadaşlarına cocuklara gelince kahkahalar gülmeler. Bana gelince bi karis surat..

Bi gün dedim ki ona senin bu şekilde küsüp kalbimi kırman beni çok üzüyor. Ailemizin mutlu olması gereken zamandan ömrümüzden çalıyorsun. Bugün varız yarın yokuz. Ufak meseleleri buyutmeyelim konuşarak cozebiliriz. Küsüp ömrümüzü heba etmeyelim.
Ben boyle bir hayat yasamak istemiyorum. Cocuklarima huzurlu bir hayat yasatmak istiyorum. Eğer ki sen küsmeye, bu şekilde davranmaya devam edersen herturlu sonuçlarına katlanırsın. Ben arkama bile bakmadan çocuklarımla yoluma devam ederim. Seçimini yap dedim.
Benden bosanma ile ilgili birsey duymayacagini dusunuyordu. Bi sure dusundu ve dogru yolu buldu. Artık çok nadir küsüyor. Ve konuşarak çözmeye başladı 😃
Bu cümleleri kendime uyarlayıp denicem teşekkür ederim

İnanırmısınız bu akşam öyle yaptım güzelce yemek yaptım kızımla oturup yedim ona yemek yicez diye bile haber vermedim normalde sofrayı kurar çağırırdım bugün gene aynı özenle kurdum sonra oturup kızımla yedim sonra mutfağı toplayıp kzıımın odasına geçtim o da kendi kendine yemekleri yeniden ısıtıp yemiş hiç sormadım bile kendime çay koymuştum onu demlemiş ben hiç muhatap olmadım bile
Aynen devam. Ortalıkta bıraktığı bulaşıkları kaldırmayın.
Çamaşırını yıkamayın. Ütüsünü yapmayın.
Demek ki bu dilden anlıyor.

Bunu yapan insana tahammülüm yok, bir üyenin de dediği gibi "sessiz muamele" bu, bir duygusal istismar ve manipülasyon yöntemi. Özellikle de anksiyete sahibi bir insansanız, karşınızdakinin kullanması durumunda işkence gibi bir ceza olur. Benim erkek arkadaşım eşim falan değil değil ama normal bir arkadaşım bunu yapıyordu. Genelde narsist kişilik bozukluğuna eşlik ediyor benim gördüğüm, bunu kullanan insana hatasını da kabul ettiremezsiniz. Neyse, bir kere alttan aldım, iki kere aldım derken baktım olmuyor, sonuncuda açık açık "bana yaptığın bu, artık bir saniye bile tahammülüm yok, hayatta sevdiğim her şeyin üstüne yemin ederim ki bana bunu bir kere daha yapmaya kalkarsan çeker giderim hayatından, bir daha benden tek bir haber bile alamazsın" dedim. Yapardım da, asla blöf değildi çok ciddiydim. O gün bugündür bir kere daha küsmek vesaire gibi bir şey olmadı. Ama benim arkadaşım yine çok umutsuz vaka değilmiş demek ki, kimi insanda bu da yaramaz, o zaman kangrenli kolu direkt kesip atmak gerekiyor başka çare yok.

Back