• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kendini hatasız görmesinden sıkıldım

Yapabilirseniz siz de eşinizin yöntemini deneyin. Umursamayin , ciddiye almayin
Keşke yapabilsem keşkeee ben takıntılı bir insanım herkes mutlu olsun diye çok çabalarım düşünsenize herkes gülümsesin diye uğraşıyorum evdeki adam nemrud suratı ile duruyor

Dinlemiyor işte ben tam konuşacakken instadan video fşan izliyor özellikle gıcık etmek için bende öyle konuşamam duvara konuşur gb veya dün mesela bak bişeyler dicem dedim dinlemiyorum şuan dedi işim var dinleyemem dedi direlt
Benimki de ayyni boyleydi video izlemezdi ama kendi icinden sarki turku mirildanirdi tam sinir etme taktigi. Aynisini ben ona yaptim sonra kesti. Ya ben biraz politik bi kadinim aslinda nerede gurur yapip nerede alttan alacagimi biliyorum kocamin huyunu ogrene ogrene o oyle gelisiyo tartismalara gore

Benimki de ayyni boyleydi video izlemezdi ama kendi icinden sarki turku mirildanirdi tam sinir etme taktigi. Aynisini ben ona yaptim sonra kesti. Ya ben biraz politik bi kadinim aslinda nerede gurur yapip nerede alttan alacagimi biliyorum kocamin huyunu ogrene ogrene o oyle gelisiyo tartismalara gore
Bunu bir iki defa bende yaptım tam hevesle bişey anlatacağında 1 dk deyip telefondan işimi hallettim geç döndüm flan ama anlamıyor benmki

Bu yöntemi de denedim bunda alınacak bişey yok veya da sen beni çok sinir ettiğin için dedim durup dururken mi dedim diyor uzatmıyorum bile bunu deyip çekiliyorum arkamdan bıdır bıdır sürekli konuşuyor
Bırakın arkanızdan bıdır bıdır konuşsun, hiç cevap vermeyin. Hatta mümkünse göz teması bile kurmayın.
O gelip özür dileyene kadar sürdürün, kararlılığınızı görsün.

Bırakın arkanızdan bıdır bıdır konuşsun, hiç cevap vermeyin. Hatta mümkünse göz teması bile kurmayın.
O gelip özür dileyene kadar sürdürün, kararlılığınızı görsün.
Zaten gelip benimle konuşana kadar konuşmayacağım haftasonu da şehir dışına çıkıyorum yalnız kalsın bakalım derdi neyse

Keşke yapabilsem keşkeee ben takıntılı bir insanım herkes mutlu olsun diye çok çabalarım düşünsenize herkes gülümsesin diye uğraşıyorum evdeki adam nemrud suratı ile duruyor
Üzüldüm. Sizi anlıyorum ben de takıntılı bir insanım ama bizimde ruhumuzu dinlendirmemize ihtiyacımız var . Yakın arkadaşiniz varsa beraber vakit geçirin konuşun kafanızı dağıtın. Bi hobi edinmeye çalışın. Hayatımız bir tane . Neden bir erkeğin tavrına, küslugune ya da umursamazligina göre kendimize hayatımızı zindan edelim. Bırak esin takmiyorsa ,onun kafası rahatsa sende düşünme. Değmez, kendini böyle bir adam için paraladigina beynini yorduguna değmez. Yıllar çok çabuk geçiyor geriye baktığında boşa üzülerek geçmiş bir zaman görmek istemiyorsan takma, kendi yaşantına bak

Üzüldüm. Sizi anlıyorum ben de takıntılı bir insanım ama bizimde ruhumuzu dinlendirmemize ihtiyacımız var . Yakın arkadaşiniz varsa beraber vakit geçirin konuşun kafanızı dağıtın. Bi hobi edinmeye çalışın. Hayatımız bir tane . Neden bir erkeğin tavrına, küslugune ya da umursamazligina göre kendimize hayatımızı zindan edelim. Bırak esin takmiyorsa ,onun kafası rahatsa sende düşünme. Değmez, kendini böyle bir adam için paraladigina beynini yorduguna değmez. Yıllar çok çabuk geçiyor geriye baktığında boşa üzülerek geçmiş bir zaman görmek istemiyorsan takma, kendi yaşantına bak
Çok güzel konuşmuşsunuz teşekkür ederim hobilerim var aslında amigurumi yapıyorum kzıım zaten sağolsun pek boş vakit bırakmıyor yarın da arkadaşlarım ile kafam dağılsın diye kahvaltı organize etmiştik haftasonuna kadar idare edicem sonra zaten 10 gün şehir dışında olcam kendisi ne yaparsa yapsın

Bunu bir iki defa bende yaptım tam hevesle bişey anlatacağında 1 dk deyip telefondan işimi hallettim geç döndüm flan ama anlamıyor benmki
Onu oyle bi dk isim var filan demicen iste bi anda yapcan taktik k 😀😀

Çok güzel konuşmuşsunuz teşekkür ederim hobilerim var aslında amigurumi yapıyorum kzıım zaten sağolsun pek boş vakit bırakmıyor yarın da arkadaşlarım ile kafam dağılsın diye kahvaltı organize etmiştik haftasonuna kadar idare edicem sonra zaten 10 gün şehir dışında olcam kendisi ne yaparsa yapsın
Tamamdir ,bırakın eşinizi kendi dunyasinda . Bir süre uzaklasacaginiz iyi olmuş. Yoklugunuzda değeriniz de daha iyi anlaşılır. Ama eve geldiğinizde hayatın onsuz da mutlu olduğunu, o takmasa da sizin de takmadiginizi , hayatinizin sadece onun yorungesinde onun ruh haline bağlı olmadığını davranisinizla neşenizle gosterin

Tamamdir ,bırakın eşinizi kendi dunyasinda . Bir süre uzaklasacaginiz iyi olmuş. Yoklugunuzda değeriniz de daha iyi anlaşılır. Ama eve geldiğinizde hayatın onsuz da mutlu olduğunu, o takmasa da sizin de takmadiginizi , hayatinizin sadece onun yorungesinde onun ruh haline bağlı olmadığını davranisinizla neşenizle gosterin
Tamamdır bu söylediklerinizi unutmayacağım elimden geleni yapacağım çok teşekkür ederim 🤗

İşte ben sessiz kalmayı beceremiyorm sinirlendikçe çeneme vuruyor niye kırıldığımı kızdığımı anlatmaya çalışıyorum o da kaçar gb davranınca veya beni suçlayınca iyice geriliyorum bu sefer daha ağır konuşmaya başlıyorum tutamıyorum kendimi
Ayni ben. Kendimi gördüm. Ama bu tavir karsi tarafa seni cok seviyorum ve de onemsiyorum sensiz yapamiyorum mesajlari veriyor. Kendini çekip susmak en iyisi aslinda da yapabilene

Merhabalar sayfayı uzun zamandır okuyorum ama kendim yeni kayıt olup yazmaya karar verdim çnkü maalesef ki beni dinleyen anlayan en azından anlamak isteyen bir eşim yok kendisi küs ve her zman ki gb uyuyor. Belki burada birileri ile dertleşirsem rahatlarım diye düşündüm. Ben 27 eşim 33 yaşında 1 buçuk yaşında bir kızımz var Allah'ıma çok şükür aslında eşimle böyle az az ara ara tartışmalarımız olsa da ya ben alttan alır konuşurdum ya da o ertesi gün birşey yok gb yapar konuyu kapatırdı ama bu hafta hafta başından beri sürekli tartışma halindeyiz ben çok bunaldığımı hissediyorum tartışırken onu dinlemek bile istemiyorum tartışma uzadıkça kalbimi kıracak kelimeler söylüyor pazartesi tartışmamızda beni çok kıracak şeyler söyledi 2 gün küs kaldık çarşamba barıştık gb oldu çok ağır şeyler söylüyorsun kırılıyorum eskisi gb olmam zaman alıyor dedim bana sende beni sinirlendirme o lafları duymak için çabalıyorsun diyor bu nasıl laf ya bu nasıl kendini beğenmişlik üstelik gerçekten hatalıydı şimdi gene tartıştık çık odadan seni görmek istemiyorum sen Allah'tan belanı istiyorsun flan diyor benimle bu şekilde konuşmasını kaldıramıyorum küs kalmayı sevmiyorum ama onunla konuşmakta istemiyorum bu hafta özellikle çok bunaldım bir kere hatasını kabul edemiyor velev ki hatalı olma karın bu kadar bunalmış bir sarıl bir dinle dmi yok bizimki anca dönsün uyusun şimdide gitmiş yastığını alıp odaya yatmış hiç kaldıramayacağım yatsın kanepede
Neyse çok konuştum kusura bakmayın...
Çalışıyor musunuz?

Back