- 4 Aralık 2008
- 482
- 63
- 98
merhaba kızlar bundan 1 ay önce eşim kardeşi gelip kız arkadaşının hamile olduğunu söyledi tabi ben ve eşim çok şaşırdık kızıda al yarın yemeğe gelin konuşalım dedik kaynım 24 kız 19 yaşında 3 yıldır birliktelerdi neyse geldiler ertesi gün bende kıza sordum doktora gittinmi kaç haftalık felan diye 3 aylık dedi genelde doktorlar haftayı söylüyorlar ya dedimki ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer evlencekseniz ailelere söyleyin bir an önce evlenin yazık kıymayın bebeğe dedim tekrar kaç haftalık diye sordum yine söylemedi neyse bu arada kaynım askerden geleli 3 yıl oldu ama çalışmıyo ondan bundan aldığı 2 3 lirayla göya yolunu buluyo ertesi gün geldi yine bize iş bulduğunu çalışacağını söyledi eşimden borç para aldı bir miktar kızı bazı tahliller için doktora götürcekmiş eşimde verdi tabiki bu olaya karşı çıkmasına kızmasına rağmen her akşam bize yemeğe geliyordu çalıştığını çok yorulduğunu söylüyordu yemeğini çayını içip gidiyordu ben sabahları kızıma bişeyler almak için bakkala gidiyoruz 3 sabah bunu gördüm oysa hemen yolunu çerip gitti eşime söylemedim bu akşam yine geldiler yemek falan yedik neyse geldik sadede kardeşi eşime dediki abi kız istemeye gidicez ama kızın ailesi altın takı felan istiyor 5 bilezik bir takı seti baldız yüzüğü saydıda saydı eşim kuyumcuda tezgartar olarak çalışıyor 10 yıldır emanet alıp vericeğini söyledi bende 4 aylk hamile kızın ailesinin haberi varmı dedim kız yok dedi istemeye gelceksiniz aile arasında nişan olucak sonrada gizlice nikah yapıp kaçıcaz dedi bende niye acele ediyorsunuzki ne kalmış şunun şurasında birazdaha bekleyin zaten hiç bişeye gerek kalmadan evlenirsiniz dedim ve kaynımın çalışmadığını neye güvendiklerini ve bu arada kaynım verem tedavisi görüyor valla biliyorum bunların ne yapmaya çalıştıklarını eşimimi dolandırcaklar yoksa bedavadan evlenmek içinmi yapıyorlar anlamadım 4 aylık evlilik dışı gizli hamilelik yaşayan biri için çok rahatlar nişanda takılacakları bile hesaplamışlar onlarla bir süre idare ederlermiş kaynım iş bulana kadar. Babası öyle eşimin çalıştığı dükkandan sevgili 3. karısına hediyeler aldı sonra vericem diye hep eşim ödedi güvenmiyorum şimdi kaynıma ne yapıcam bilimiyorum