Ben boşanmamak için direnmiyorum evlenmek için evlenilmiş yazılmış, ipsiz sapsız işi yok yazılmış, borcunuz varken yüzük neden istiyorsun yazılmış çok enteresan hala hayret ediyorum. Eşimin alkolizme doğru ilerlediğini bu konuyu dert ettiğim için yazdım zaten siz konuyu anlamadınız mı? Yorum mu yapıyosunux insan mı yargılıyosunuzben de yorumları hayretle okumanıza hayret ettim. insanlar evliliğinizin yolunda olmadığını bu evliliğe çocuk getirmenizin doğru olmadığını eşinizin alkolizme doğru gittiğini söylemiş ve evet boşanmak için yeterli sebepler. neye şaşırdınız
ben de yorumları hayretle okumanıza hayret ettim. insanlar evliliğinizin yolunda olmadığını bu evliliğe çocuk getirmenizin doğru olmadığını eşinizin alkolizme doğru gittiğini söylemiş ve evet boşanmak için yeterli sebepler. neye şaşırdınız
Evet alkol kullanınca spermler öldüğünü sanıyorum bunun arsştırmasını da yaptım. Ayrıca yumurtlama günü dediğin belli bir dönem o dönem önemli olduğu için rica ettim. İnşallah eşim olacak beyin benden sonra karşısına sizin gibi anlayışlı biri çıkarIki taraf da problemli. Adama "gel bugün çocuk yapacağız alkol de alma" diye emir de verilmez ki canımO gün alkol kullanınca spermler ölüyor mu sanıyorsunuz anlamadım.
Haber vermeden gelmemesi dışında sizin boğucu olduğunuz bir ilişki görüyorum. Hem fotoğraf istiyorsunuz hem burada aldatmasına ihtimal vermediğinizi yazıyorsunuz. Adam sizin dominantlığınızdan kaçıyor gibi duruyor. Çocuk da istemiyor esasen. Yani anlatışınızdan anlaşılan bu. En saçma şey bu iletişimsizlik üzerine hamile kalmak o
Alkolik eşten çocuk istemeniz normalde yorumlar mi anormal?Ben boşanmamak için direnmiyorum evlenmek için evlenilmiş yazılmış, ipsiz sapsız işi yok yazılmış, borcunuz varken yüzük neden istiyorsun yazılmış çok enteresan hala hayret ediyorum. Eşimin alkolizme doğru ilerlediğini bu konuyu dert ettiğim için yazdım zaten siz konuyu anlamadınız mı? Yorum mu yapıyosunux insan mı yargılıyosunuz
Yok canım ne boşaması. en az 3 çocuk yaparım ben böyle kocaya. neyini hayretle okuyorsun iyi bir evliliğiniz yok. sen namaz kılıyorsun eşin alkole yönelmiş. birlikte kaliteli zaman geçirmek yok. adama içme diyosun adam da içmek istediği zaman habire bahane bulmaya çalışıyo yok kafam bozuk yok moralim bozuk vs vs. şuan paylaştığınız hayat ve görüşleriniz ortak değil. hatta öyle ki senin isteğin çocuğu (çünkü ilk yazında çocuk istiyorum demişsin) eşin istiyor mu hiç sordun mu? yani çocuk yapmak mükemmel evlilikleri bile dejenere ediyorken senin şuan ortak noktalarda buluşamadığın eşinle aranda güller açtırmayacak. kimse sana kötü konuşmak istemiyor sadece habire kocanı savunuyorsun ama açtığın konuyu otur ve başkasının gözünden oku bence objektif baktığında bir şeyleri anlayabilirsin.Yorumları hayretle okuyorum ama buraya yazabildiğim kadarıyla yazdım tabiki. Ayşe fama gibi evlenmedim 4 yıl sevgiliydik Sonrasında evlendik o zamanlar alkol tüketmiyordu Bende namaz kılmıyordum.Ayrıca herkes eşimin işi yokmuş gibi anlamış eşim kurye ve ayrıca motor kiralama işi yapıyor şu sıralar motorları satmaya çalışıyor başka bir şeye yatırım yapmak için.2 aydır motorların bakımı tamiri ve satışlarıyla uğraştığı için ne yaptığını bilemiyorum dedim. Gece geç saatte geliyor Alkol konusuna gelince ne yazık ki arada sırada olmuyor artık. Benim söylediğim ve rahatsız olduğum hiçbir şey umrunda değil. Sizin eğer benim gibi eşiniz olursa boşarsınız
Ama siz de iki rahatlamak için gittiği yerde devamlı foto isteyip foto gelmeyince engellemek falan bunlar biraz 13-14yas işi adam rahatlamaya çıkmış iki arkadaşıyla goruswmez mi ha sabahlara kadar kalıyorsa o olmaz tabi orada da haklısınız saatini ve sınırını bilen bir insan olmalı ama işte evde fazlasıyla kavga gürültü olursa insan evden uzaklaşır bakın erkek demiyorum erkek kadın herkes uzaklaşır ayakları geri geri gider eve giderken.Yorumları hayretle okuyorum ama buraya yazabildiğim kadarıyla yazdım tabiki. Ayşe fama gibi evlenmedim 4 yıl sevgiliydik Sonrasında evlendik o zamanlar alkol tüketmiyordu Bende namaz kılmıyordum.Ayrıca herkes eşimin işi yokmuş gibi anlamış eşim kurye ve ayrıca motor kiralama işi yapıyor şu sıralar motorları satmaya çalışıyor başka bir şeye yatırım yapmak için.2 aydır motorların bakımı tamiri ve satışlarıyla uğraştığı için ne yaptığını bilemiyorum dedim. Gece geç saatte geliyor Alkol konusuna gelince ne yazık ki arada sırada olmuyor artık. Benim söylediğim ve rahatsız olduğum hiçbir şey umrunda değil. Sizin eğer benim gibi eşiniz olursa boşarsınız
Asla geri adım atmadan ondan soğumuş gibi davranın. Kızmadan konuşmadan açıklama yapmadan soğuyunNet bir tavır nasıl koyabilirim Nasıl yapabilirim bunu
aldatmayı pek ala kabul etmiyorsunuz. ama eşinizin sizi umursamadigini, isteklerinizi ve söylediklerinizi önemsemedigini, evli bir insana yakismayacak düzensizliklerde eve geldiğini, alkol bağımlılığına doğru ilerledigini, yaşam tarzlarinizin ve hayattan beklentilerinizin farklı olduğunu kabul ediyorsunuz diye anlıyorum. sizce bu durumda ne yapmalı? yani akıl ile yaratılmış bir insanoğlu bu durumda neler yapar?Ben boşanmamak için direnmiyorum evlenmek için evlenilmiş yazılmış, ipsiz sapsız işi yok yazılmış, borcunuz varken yüzük neden istiyorsun yazılmış çok enteresan hala hayret ediyorum. Eşimin alkolizme doğru ilerlediğini bu konuyu dert ettiğim için yazdım zaten siz konuyu anlamadınız mı? Yorum mu yapıyosunux insan mı yargılıyosunuz
eşiyle durumu açıkça konuşup, evliliği devam ettirmek için şartlarını sunup, gerekiyorsa bireysel ve çift terapisi mi denemeli?aldatmayı pek ala kabul etmiyorsunuz. ama eşinizin sizi umursamadigini, isteklerinizi ve söylediklerinizi önemsemedigini, evli bir insana yakismayacak düzensizliklerde eve geldiğini, alkol bağımlılığına doğru ilerledigini, yaşam tarzlarinizin ve hayattan beklentilerinizin farklı olduğunu kabul ediyorsunuz diye anlıyorum. sizce bu durumda ne yapmalı? yani akıl ile yaratılmış bir insanoğlu bu durumda neler yapar?
Şuan bi dönüş noktasındasınız iyi düşünün ve çocuğunuz yok ve sakın yapmaya çalışmayın!!! Herkes bağırıyor bu erkekler çocukla eve BAĞ LAN MAZZZZ üstüne üstlük çocuğa yazık olur boşanmak isteseniz size yük olur. Bak canım benim babamda alkol kullanıyor annem bıraktırmaya çalışıyor kaç yaşına geldi bırakmıyor laf dinlemez bunlar bak sende laf dinletemiyorum diyosun değişmezz birde sakın bebek yapma sakın sakın sakınHanımlar merhaba,
Benim eşimle hep Çatışma durumum var. Ben namaz kılan biriyim Eşim ise son zamanlarda alkol tüketmeye başladı bu konuda hep kavga ediyorum içmemesi için. Bana haber versin ne yaptığını ettiği istiyorum ama başına buyruk davranıyor. Kendi iş hayatı var koşuşturuyor düzenli bir iş hayatı yok o yüzden işiyle mi uğraşıyor dışarda ne yapıyor bilemiyorum. Aldattığını düşünmüyorum ama kısaca sorunum şu:
Kendi isteklerimi veya istemediklerimi ona duyuramıyorum beni duymuyo görmüyo gibi..
Bebek istiyorum,yumurtlama dönemindeydim dedim ki bugün erken gel ve sakın alkol tüketme öenmli bir gün dedim tamam dedi saat gece 11 oldu nerdesin dedim oturuyorum dedi nerde oturuyosun dedim içiyorum kafam çok bozuk dedi. Bende deliye döndüm tabiki ben çok kızınca hemen eve geldi.Haksız mıyım sizce? Ben ona başından söylüyorum erken gel alkol tüketme diye o hala kendi bildiğini istediğini yapıyor.
Her konuda böyle bir tek alkol değil mesela ben altın yüzük istediğimi söylemiştim gitmiş bana 1000 tllik gül göndermiş neden ya? Ben sana yüzük istediğimi söylemiştim neden yine kendi istediğini yaptın? Zaten bir tok borç içindeyiz 1000 tl güle para verilir mi?
En son alkol konusundan kriz geçirdim bardakları yere fırlattım deliye döndüm beni bu kadar hiçe saymasına. Bir daha olmcak ben alkolik miyim kafam çok doluyor insanlarla uğraşıyorum strese giriyorum rahatlamak için içiyorum bir tane bira dedi.neyse aradan 3 gün geçti
(Annesiyle yıllardır görüşmüyor ( annesiyle babası ayrı, babası büyütmüş) yıllardır aramayan annesi aramış nasılsın oğlum ben senin her zaman yanındayım gibi duygusal konuşmalar yapmış. Eşimde gece 2 de geldi baktım içmiş yine içtin mi sen dedim evet ama canım sıkkın dedim ne oldu dedim annem aradı diyip anlattı bir yandan da ağladı dertleştik biraz.
Bugün eşim Öğlen iş için evden çıktı saat gece 12.30 da nerdesin dedim arkadaşın bahçesinde mangal yapıcaz dedi hep onlarlasıb benimle hiçbir şey yapmıyosun dedim şimdilik öyle yapma allah için başlama dedi bende uyudum
gece 2.00 de uyandım yazdım nerdesin fotoğraf at diye atıcam diyor ama atmıyor arıyorum açmıyor yanım kalabalık atıcam bekle diyor etrafı çek at diyorum atmıyor defalarca aradım nerdesin söylee çabuk diye binlerce msj attım bekle diyip durdu bende engelledim saat 4 hala ortalıkta yok. Normalde engellediğimi görünce hemen arardı hiç sesi soluğu yok. Ya annesine gitti annesiyle birlikte ya da yine içiyor. Ben sesimi nasıl duyurcam ne yapmam lazım lütfen böyle laftan anlamaz kalın kfalı eşlere nasıl davranmak lazım
Bu yorumu beğenmemekte ne bileyimBu durum belli ki sizin ya da karşılıklı konuşarak çözebileceğiniz bir durumdan çıkmış malesef. Alkol ciddi bir konu; anladığım kadarıyla da alkolizme yani bağımlı olma yolunda ciddi bir şekilde ilerleniyor. Şu durumda alkol, eşinizin çok basit olmasına rağmen çözemediği günlük hayat problemlerine karşı bir sığınma kapısı ve bir kaçışı. Bu durum kesinlikle sağlıklı değil. Alkol malesef şişede durduğu gibi durmaz. Kararlılığınızdan kesinlikle ödün vermeyin; ancak sizin de çok sert/fevri tepkiler vermemenizi öneririm; çünkü alkol ve şiddet ayrılmaz bir ikilidir; hele ki alkol bir sığınma/çıkış noktası olarak görülüyorsa üzülerek söylüyorum ki size şiddet olarak yansıması olası.. Bu konuda kesinlikle ve kesinlikle hem çift hem de bireysel olarak eşinizin bu durumu konusunda psikolojik destek almanızı öneririm. Diğer belirttiğiniz bir konu olarak ise; eşinizin haber vermemesi, bekar bir hayatı sürdürüyormuşçasına başına buyruk davranışlarda bulunması da hiç sağlıklı değil; insanın aklına her türlü şeyi getirir; bugün olmasa bile yarın olmayacağının garantisi yok. Bu konuda farklı bir yaklaşım sergilemeniz lazım. Ancak belirttiğim gibi aile olarak psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkür ederimu yorumu beğenmemekte ne bileyim
Bu hareketler bana da çok tanıdıkAyy evden çıkaramadığım, arkadaşlarını bile eve davet eden kocam çocuk olduktan sonra bir anda çocuğu uyutacağımız saatlerde topuk topuk
Yapmanız gereken çok açık ve netHanımlar merhaba,
Benim eşimle hep Çatışma durumum var. Ben namaz kılan biriyim Eşim ise son zamanlarda alkol tüketmeye başladı bu konuda hep kavga ediyorum içmemesi için. Bana haber versin ne yaptığını ettiği istiyorum ama başına buyruk davranıyor. Kendi iş hayatı var koşuşturuyor düzenli bir iş hayatı yok o yüzden işiyle mi uğraşıyor dışarda ne yapıyor bilemiyorum. Aldattığını düşünmüyorum ama kısaca sorunum şu:
Kendi isteklerimi veya istemediklerimi ona duyuramıyorum beni duymuyo görmüyo gibi..
Bebek istiyorum,yumurtlama dönemindeydim dedim ki bugün erken gel ve sakın alkol tüketme öenmli bir gün dedim tamam dedi saat gece 11 oldu nerdesin dedim oturuyorum dedi nerde oturuyosun dedim içiyorum kafam çok bozuk dedi. Bende deliye döndüm tabiki ben çok kızınca hemen eve geldi.Haksız mıyım sizce? Ben ona başından söylüyorum erken gel alkol tüketme diye o hala kendi bildiğini istediğini yapıyor.
Her konuda böyle bir tek alkol değil mesela ben altın yüzük istediğimi söylemiştim gitmiş bana 1000 tllik gül göndermiş neden ya? Ben sana yüzük istediğimi söylemiştim neden yine kendi istediğini yaptın? Zaten bir tok borç içindeyiz 1000 tl güle para verilir mi?
En son alkol konusundan kriz geçirdim bardakları yere fırlattım deliye döndüm beni bu kadar hiçe saymasına. Bir daha olmcak ben alkolik miyim kafam çok doluyor insanlarla uğraşıyorum strese giriyorum rahatlamak için içiyorum bir tane bira dedi.neyse aradan 3 gün geçti
(Annesiyle yıllardır görüşmüyor ( annesiyle babası ayrı, babası büyütmüş) yıllardır aramayan annesi aramış nasılsın oğlum ben senin her zaman yanındayım gibi duygusal konuşmalar yapmış. Eşimde gece 2 de geldi baktım içmiş yine içtin mi sen dedim evet ama canım sıkkın dedim ne oldu dedim annem aradı diyip anlattı bir yandan da ağladı dertleştik biraz.
Bugün eşim Öğlen iş için evden çıktı saat gece 12.30 da nerdesin dedim arkadaşın bahçesinde mangal yapıcaz dedi hep onlarlasıb benimle hiçbir şey yapmıyosun dedim şimdilik öyle yapma allah için başlama dedi bende uyudum
gece 2.00 de uyandım yazdım nerdesin fotoğraf at diye atıcam diyor ama atmıyor arıyorum açmıyor yanım kalabalık atıcam bekle diyor etrafı çek at diyorum atmıyor defalarca aradım nerdesin söylee çabuk diye binlerce msj attım bekle diyip durdu bende engelledim saat 4 hala ortalıkta yok. Normalde engellediğimi görünce hemen arardı hiç sesi soluğu yok. Ya annesine gitti annesiyle birlikte ya da yine içiyor. Ben sesimi nasıl duyurcam ne yapmam lazım lütfen böyle laftan anlamaz kalın kfalı eşlere nasıl davranmak lazım