Eşimin kalın kafalılığı

Tamamını okumadım, çocuk konusunda bir daha düşünün bence.

Eşiyle ilgilenmeyen, alkolik bir adam, huzursuz bir ev, mutsuz bir kadın. Tam bebek yapmalık.

Sizi üzmek için söylemiyorum ama evliliğinizde ki problemleri çözmeden çocuk yapmayın. Yazık oluyor çocuklara. Sizi mutlu edemeyen çocuğunu nasıl mutlu edecek. Siz şuan mutlu değilseniz çocuk olunca hiç olmayacaksınız. Daha yorgun ve bunalmış olacaksınız.

Gece eve gelmemeler, resim atmamalar hiç hoş değil. Her ne olursa olsun evli barklı bir adamın gece yarılarına kadar dışarda işi ne?
Hani kırk yılın başı samimi arkadaşlarıyla eğlenirler masa kurarlar geceye kadar otururlar ama eşiniz bkunu çıkarmış her gün her gün.
Bence çocuk işini iyi düşünün.
Siz bu adamdan ayrılırsınız sonunuz öyle görünüyor böyle devam ederse. Kimse böyle ipsiz sapsız eli iş tutmayan basiretsiz girdiği ortamın düzenini bozan biriyle evli kalmak istemez.

Bu adamdan çocuk sahibi olmaya çalışıyordunuz öyle mi... Hiç mi Allah korkunuz yok ,suçsuz bir çocuğu bu hayata dahil etme peşindesiniz. İnanç olarak, yaşam tarzı olarak uyuşmadığınız bir adamla evlisiniz, nerde ne yaptığı belli olmayan, düzgün kazancı olmayan bir adamı baba yapmaya uğraşıyorsunuz. Bu sefilliğin içinde günah değil mi. Kendinize acımıyorsunuz onu anladım da bir sabiyi de ortak etmeyin bu yaşama. Eşiniz açık net bir halt karıştırıyor, alkole dayandırmışsınız ama yaşadığı şey alkol bağımlılığı değil, bu durumu yakından tanırım. Eşinizin sizin dışınızda bambaşka bir hayatı var önce bunu kabullenin ve ona göre hareket edin

Cümleniz size ilginç gelmiyor mu "çocuk istiyorum yumurtlama günümde eve gelmedi" çocuk istiyorum değil istiyoruz diye cümle kurabildiğinizde yapılır. Çocuk yalnızca sizin değil. Diğer meselelere gelince kocanıza karşı bir tavır koyamamışsınız. Sadece karşısına geçip dırdır ediyorsunuz. Tavır başka bir şeydir nettir . Konuşmayı gerektirmez. Arkadaşına yapıyosun bana yapmıyorsun şeklinde kendinizii onlarla kıyaslayıp ezmeyin.

Yorumunuz için teşekkürler fakat her erkekten her şeyi beklerim ama eşim annesinden dolayı kadınlardan nefret eden mesafeli biridir. Ailemde eşimin öyle olduğunu bilirler kadın kız meselesi değil.
İyi de bu sağlıklı bir durum değil ki. Uzun uzun açıklayamam ama esas böyle biri aldatmaya daha yatkın olur. Aldatmıyorsa bile oklar oraya doğru gidiyor. Belki istisnalar vardır ama “dertliyim, şu aralar iyi değilim” deyip hayatındaki kişiden uzaklaşanlara ben pek inanmıyorum. İnsan böyle durumlarda yanında sevdiğini ister çünkü. Hadi 1 oldu 2 oldu hep mi dertlisin ve hep mi çareyi başkalarında arıyorsun diye sorgularım ben. Arkadaşlarıyla alkol almak sizden daha iyi geliyorsa aldatma durumu o kadar uzak gelmezdi bana.

Belki başkasını dinlediği için sizi duymuyodur. Duymak isteyen adam emin olun duyar.
İcinize sinmeyen, doğru söylemedigini düşündüğünüz bir eşiniz var ki ısrarla fotoğraf istiyorsunuz. Bu evliliğe çocuk istemek neden? 2 çocuk sahibi birisi olarak söylüyorum yardimci bir kocayla ancak yapılması gereken bişey bence çocuk.
Saat 2-3-4 bence cok geç saatler asla normal karşılamam.

Vardır bu sürekli dışarıya gidip eve geç gelmelerinde bir şeyler yakında çıkar kokusu
Ayrıca şuan eve gelmeyip seni delirten adam çocuk olunca evin sokağına uğramaz.
İyi sabırlısınız. Adam gece baykuşu olmuş, doğru düzgün işi yok, işte desen işte değil alkol alıp alıp geliyor.
Kadın olmasa dahi acayip büyük problemler bunlar

kemalim yapmaz düşüncesindesiniz, sizin gözünüzü açmaya çalışan üye arkadaşlara yok annesi yok kafası doluydu diyerek dalga geçiyorsunuz sanırım, madem annesine üzgün bunu biliyorsunuz e bu tantana ne ? ya da sırf anne meselesinden diye kendinizi kandırmaya bu kadar hevesliyseniz yorumlarımız size yardım etmez

bu evliliği çocuk kurtarır deyip birde çocuk yaparsanız şaşırmam

Annesiyle aranız mı kötü de size annesiyle olsa bile resim atmamakta diretiyor. Çok fazla iyimser olmayın. Ayrıca ne iş yaptığından neyle uğraştığından ne kadar süre sürdüğünden haberiniz yok. Bu ciddi bir sorun, bu kadar sorumsuz tavırlarına karşı aklınıza her şeyi getirmelisiniz. Açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi. Alkol almasını geçtim, her gece istediği saatte bekar gibi dolanıp geliyor. Bence sakın daha çocuk işine girmeyin. Dünyaya gelecek çocuğa yazık. Öncelikle eşinizi iyice sorgulayıp ne işler karıştırdığını çözün.

Eşiniz alkolik değil ama hayatı yaşayış şeklini değiştirmeyi seçmiş. Keşke bunu yaparken sizin de nasıl bir hayat istediğinizi sorsaydı çünkü beraber girdiniz bu yola. Uzun lafın kısası kocanız bekar gibi yaşamak istiyor, evlilik sorumluluğu almak istemiyor. Alkol ve dışarıda uzun vakit geçirmek de işin bahanesi. Aldatma var mı bilemiyorum ama benim yorumlamam bu şekilde.

Çocuk olayını kocana sabredebildiğin kadar ertele.
Baktın düzelme yok ayrıl gitsin.
Onun kahrını çekmeye gelmedin dünyaya.
Bu kadar gece eğlencesine cinsel hayatta olmuyordur zaten.
Adam hergün bir bahane ile içiyor.
Neymiş morali bozukmuş.
Oda senin moralini bozuyor. Sen her gün bu adam niye böyle diye içiyormusun ?
Adam kendini bi şekilde kandırmanın yolunu bulmuş.
Yada seni kandırmanın yolunu bulmuş diyelim!
Gayet evinde içen insanlarda var.
Birde en ufak olumsuzlukta içkiye vuruyor.
Kesinlikle güçlü bir insan değil.
En ufak olumsuzlukta darmadağın olan insandan hayır bekleme.
Herkes çalışıyor ve herkesin işi stresli.
Daha fazla acıtasyon yapmasına izin vermemelisin.

Ve sen bu adamdan çocuk yapmak istiyorsun? Enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…