Eşimin kalın kafalılığı

Eşiniz masum gelmedi bana. Bir şeyler karıştırıyor gibi. Üstelik çocuk için çabası da yok. Geceleri eve gelmiyor. Sırf yakınlaşmamak için bile olabilir.

Siz yinede tedbirli ve iyi gözlemci olun.

Ben şunu anlamıyorum. Ülke olarak ekonomik anlamda bı sıkıntı mevcut ve işi rast gitmeyen planları bozulan insanlar var . Ve çoğu ev gecindirme yukunu omuzlayan aile babası profilleri. Siz çalışıyormusunuz bilmiyorum ama .. Şimdi borcunuz var tamam yüzük istiyorsunuz bu da hakkınız icinizde kalmıştır tamam. Adam bı bira içmiş diye nasıl alkolik oluyor aklım almadı bunu. Kafasını dağıtamaz mi bu adam ? Evli olabilirsiniz ama sahibi değilsiniz . Burada sorun eve geliş saati.. Gece dortlerde evde olmamasi. Alkol alması değil . Tekrar tekrar okudum dedim adam alkol alıp birsey yaptı heralde kadıncagiza. Eş demek dostta demektir siz karşısına geçmiş yargılıyorsunuz bunu elde yapar. Alkolik değil bu adam ekonomik buhran yaşıyor belliki . Bı birayla alkolik olunmaz. Siz çocuk istiyorsunuz muhtemelen daha da korkuyor yetersiz hissediyor belki. Çocuktan önce.. İyi günde kötü günde ya hani destekmi olsanız psikolojik olarak eşinize .. Eve geliş saatini düzenleyecek sorun bu. Gerisi iletişim eksikliği.

Yorumları hayretle okuyorum ama buraya yazabildiğim kadarıyla yazdım tabiki. Ayşe fama gibi evlenmedim 4 yıl sevgiliydik Sonrasında evlendik o zamanlar alkol tüketmiyordu Bende namaz kılmıyordum.Ayrıca herkes eşimin işi yokmuş gibi anlamış eşim kurye ve ayrıca motor kiralama işi yapıyor şu sıralar motorları satmaya çalışıyor başka bir şeye yatırım yapmak için.2 aydır motorların bakımı tamiri ve satışlarıyla uğraştığı için ne yaptığını bilemiyorum dedim. Gece geç saatte geliyor Alkol konusuna gelince ne yazık ki arada sırada olmuyor artık. Benim söylediğim ve rahatsız olduğum hiçbir şey umrunda değil. Sizin eğer benim gibi eşiniz olursa boşarsınız

Çalışmıyorum ben zaten eşime bana yüzük al diye tutturmadım ayrıca istediğim yüzün tektaş falan değildi aksesuar olarak altın yüzük istemiştim 700 800 tl civarı o da durumun düzeldiğinde alır mısın diye sormuştum. Kendimi açıklamaktan derdimi unuttum. Evet çok yargılıyorum bu konuda haklısınız Ama eşim iş hayatı olsun başka bir şeylet olsn bana pek anlatmaz belki de sürekli yadırgadığım için

ben de yorumları hayretle okumanıza hayret ettim. insanlar evliliğinizin yolunda olmadığını bu evliliğe çocuk getirmenizin doğru olmadığını eşinizin alkolizme doğru gittiğini söylemiş ve evet boşanmak için yeterli sebepler. neye şaşırdınız

Sorun yüzük değil eşiniz size yüzük alır alabilir hallolur yani . Ama dertleşin sorun konuşun yani. Birde çalışabilirsiniz çocuk yoksa naçizane düşüncem. Ben duramazdim evde ..

Böyle bir adamdan çocuk yapmak sizi dahada zora sokabilir diye düşünüyorum. Alkol bağımlılığına doğru koşuyor eşiniz. Arkadaş ortamlarından kendini alıkoyamıyor. Size karşı ilgisiz, nerde naptığı belli değil. Çocuk için bir daha düşünmenizi öneririm

Sağlıklı bir evlilik hayatınız yok. Çocuk gibi eğitmeye çalıştığınız bir adam var iç içme şu saatte gel vs bunları siz demeden kendi sorumluluğunu bilerek yapması gerekmez mi. Bide bu adamdan çocuk düşünüyorsunuz kendinizi düşünmüyorsunuz bari çocuğunuzu düşünün. Sorumsuz iradesiz evlilik çatısının ne olduğunun farkında olmayan vakitlice evine gelmeyen bir adam var karşınızda ve sizede saygısı yok. İyi düşünün derim kendi hakkınıza girmeyin daha fazla.

Iki taraf da problemli. Adama "gel bugün çocuk yapacağız alkol de alma" diye emir de verilmez ki canım O gün alkol kullanınca spermler ölüyor mu sanıyorsunuz anlamadım.
Haber vermeden gelmemesi dışında sizin boğucu olduğunuz bir ilişki görüyorum. Hem fotoğraf istiyorsunuz hem burada aldatmasına ihtimal vermediğinizi yazıyorsunuz. Adam sizin dominantlığınızdan kaçıyor gibi duruyor. Çocuk da istemiyor esasen. Yani anlatışınızdan anlaşılan bu. En saçma şey bu iletişimsizlik üzerine hamile kalmak olur.

Kac senelik evlisin ? Hepmi boyleydi.
Eşinizi bir kere tolere edin tamam gel evde iç deyin, tepkisini ölçün. Birsey daha yazacağım ama üzülmeni istemiyorum. Anne sevgisi ile büyümemiş erkekler kendinden yaşça büyük kadınlarla takılmayı sever. Bir yerde okumuştum bunu doğruluğu tartışılır tabi. Ailenize actinizmi konuyu destek olurlarmi size?

Doğru düzgün işi var kuryelik yapıyor ve Motosiklet kiralama işi yapıyor. Altın yüzük olayı yanlış anlaşıldı tek taş gibi bir şey değil aksesuar yüzüklerinden istemiştim 700 800 tl civarıydı

Net bir tavır nasıl koyabilirim Nasıl yapabilirim bunu

Neden dalga geçeyim yahu ulaşamadığım için ihtimalleri söyledim annesini ben kendim tahmin ettim kafam dolu ondan içiyorum diyen de eşim olduğu için onun söylediğini yazdım. Kendimi kandırsam burda işim ne ya dert bile etmem? Bu ne saçma bir yorum

Evi terk edebiliyorsan terk et ve mesaj at, alkol sorununu hallet, ben evde tek başıma bekleyeyim diye evlenmedim ya gerçekten bana eş ol ya da ben yokum gibi bir şey yaz. (Terk ederken haksız konuma düşmemek için suçlarını döktüğün bir mesaj at bu mesajı sakla işin özü bu)
Düzelmezse de bu blöf olarak kalmasın hakikaten bitir. Blöf olduğunu düşünürse değişmez.

Saçma olacak belki ama bana aldatıyor gibi geldi.
Hatta içip içip eve gelip ağladığı akşam, anası aradığı için değil başka birinin yanından gelip vicdan yaptığı için bile olabilir.
Yok daha neler hanımefendi annesinin numarası bende de kayıtlı aradığını gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…