• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki öyle konuştuğunu düşünmüyorum, ama sonuçta kadın kadına konuşuyorlar, ben şöyle düşünüyorum benim yanımda sürekli iki erkek muhatap olsa eşim rahatsız olurdu, o yüzden bende rahatsız oluyorum
Hem öyle düşünmüyorum diyorsun hem konu açıyorsun. Peki ne olduğunu düşünüyorsun?

Allah'ım ne insanlar var.
Telefon konuşmasini oda arkadaşımın karısı rahatsız olacak diye yapmayacağım demek ki okey tamam gshshs
Muhtemelen kocası bundan zevk alıyor anlattığına göre, ya da buna dikkat ettiğine göre adamda da sıkıntı var. Birileri onlara sulanıyor gibi düşünüyorlar😂 salın şu kocaları aldatacak olan aldatır hint kumaşı muamelesi gösteriyorlar 😂😂 kocamı kısıtlamam kıskanmam aldatırsan boşanırım parana da ihtiyacım yok karnımdaki kızına bi şey yapmak istersen babalık mesela yaparsın yaparken da bana sormazsın bu kadar net ömür boyu aldatacak mı diye beklenir mi

Eşim dedi ki bunlar çoğu zaman baska bir kadınla telefonda görüşüyormuş. neden eşim başka kadınlar arasındaki muhabbeti duymak zorunda mı?
Adam şikayet etmemiş ki konuşuyorlar demiş. Siz bence kocanızın rahatsız olmamasından rahatsızsınız. Kadınların konuşmalarını bayıla bayıla dinliyorlar. Hatta yüz bulunca kendileri de atlıyor mevzulara. Bildiğin kadın kadına ortamına dönüyor, ağızları açık dinliyorlar. Evde ağızlarından laf kaçırınca da karıları uyanmasın diye şikayet ediyormuş gibi yapıyorlar. Siz rahat olun kocanızın keyfi yerinde. Hadi bu kadın böyle, ya diğerleri? Kocanızın peşinde ordu var, çok rağbet görüyor maşallah. Diğer kadınlarla, mesela seminerdeki genç güzel kadınlarla olan problemleri nasıl çözdünüz?

Bütün gün evde boş boş oturmak yerine bir yerde işe girip çalışsanız mı acaba. Boşluktan neye saracağınızı şaşırmışsınız. Beğenmediğiniz kadınların eli ekmek tutuyor, maddi güçleri düzenli gelirleri var.
+1500

Eşinize işten cikmasi için ve sadece erkeklerin çalıştığı yerde çalışmasını söyleyin herkese laf yetiştirmiş siniz konunuz aşırı saçma dinlemesin kocanız kulağına bişey tıkasin atomumu parçalıyor hayat mı kurtariyor cerrah mı ne kadar önemli bir iş yapıyor siz böyle kıskanıyor gibi yazarsanız kim napsin sizin kocayı derler adama kocanız size güzel kim napsin Sakıp Sabancı Kıvanc Tatlıtuğ sanlrsin sizin canınız evde oturmaktan sıkılmış

Arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var, eşim bir yerde kadınlarla çalışıyor. Eşim dedi ki bunlar çoğu zaman baska bir kadınla telefonda görüşüyormuş. neden eşim başka kadınlar arasındaki muhabbeti duymak zorunda mı? Ne bileyim aklıma değişik şeyler geliyor, belki farklı bir konuşma yapıyorlar vs vs Yani bunu öğrendiğimden beri aşırı rahatsızım. Haksız mıyım?
Hiç bir yerde calıstınız mı siz? Ne sanıyorsunuz kadınlar ortalık yerde mahremlerini mi paylasıyor sanıyorsunuz ben anlam veremedim. Ayrıca kim ne konusursa konusur. Duyması gerekmeyen bir konu varsa eşin uzaklassın ortamdan madem cok rahatsız edici seyler konusuluyor (!)

Valla erkeklerin geneli kadınlarla dedikodu yapmaya bayılıyor. Evli ya da bekar farketmez. 15 senelik iş hayatımda gördüğüm ve anladığım şey şu ki, erkekler evde oturan ve kendilerine saran kadınlardan hazzetmiyorlar. Bu kadınlar cinsel temas olmasa bile bir şekilde aldatılıyor. 3 sektör değiştirdim, üçünde de aynı şeyi gördüm. O yüzden siz siz olun çalışın. Ufkunuz genişlesin, eliniz ekmek tutsun. Kimseye muhtaç olmayın. Sonra da böyle sokakta görsek yüzüne tükürmeyeceğimiz çirkin kocalarınızı kendi ayakları üzerinde dimdik duran kadınlardan kıskanmayın.

Ne yapıyor bu çalışan kadınlar sanki iş yerini striptiz klübüne mi çeviriyorlar sizin zihniyetinizin hayalinde?

Kelepçe var elektronik alın onu takın çip takın alın size ciddi yorum yapıyorum işe yarar olmadı habercilerin videolu çekim aleti var 24 saat izleyin napıyor ne ediyor sizin kocaniz meraklı demek kulağı diğer kadınların kulonusmasinda demek o böyle diyorsa padişah degilya kimse kimseye karışamaz sizde aldatılmış gibi bayılın bir köşede isterseniz millet neler yaşıyor sizin olay dağ fare doğurdu siz bence psikolojik olarak bir görünün ciddiyim iyiliğiniz için çünkü bugün buna takan kadın yarın yolda yürüyor kadınlar ucmalari lazım kocamın önünden geçiyorlar niye başka yoldan geçmiyorlar diye de takar kafaya

e dinlemesin kocan da o zaman kardeş, taksın kulaklığını işine baksın
veya gitsin başka bir odada çalışsın
ya da kapat adamı eve çalışmasın, sen çalış sen geçindir evi
ya şu kocalarınızı bi salın bi rahat bırakın burnundaki sümüğe kadar karışmayın
kendi kocalarınız yetmiyor bi de millete karışıyorsunuz
kadınlar size mi soracak gün içinde telefonda kiminle konuşup konuşmayacağını

İnanın o iş ortamı sandığınız gibi bir yer değildir. Hiç kendi kendinizi kurmayın boş yere, evinizle kendinizle ilgilenin bol bol. Hobiler edinin. Ben bir emlak firmasında 6 senedir muhasebe işi yaptım. Hep erkeklerin içindeydim, müteahhiti ayrı, satıcısı ayrı, bankacısı ayrı. Hiç tanımadığım insanlarla bile yeri geldi telefonda dert anlata anlata ahbap oldum ama eşim bunu bir gün bile kafasına takmadı. Çünkü eşine güvenirdi. Kiminle nasıl muhatap olacağımı bilirdi. Siz de eşinize güvenin ve dediğim gibi fesat düşünüp kendinizi kurmayın. Ayrıca bir daha da buraya böyle bir konu açıp da burada zorba hemcinslerimiz tarafından linç yemeyin. Malesef görgüsüz ve aşağılık bir gurup da var burada

Kızlar aklıma ne geldi keşke editörler böyle 2025 2024 yılının en saçma en absürt konusu ödülü falan koysa hani içerik prensesi beğeni ödülü varya mesela en beğenilmeyen dert dert olmayan dert abuk sabuk dert neyse çıktım konudan girdiğim hata zaten😂Bide bizde yazarız eşi okur niye yazıyor bu kadınlar der maazallah bizede takar konu sahibi

Şöyle söyleyeyim sizde biliyorsunuz ki günümüzde çok değişik insanların var, insanların dilinde kemik yok, yani bu kadından da pek haz almıyorum, o yüzden kadın kadına hergün ne konuşabilir diye düşünüyorum, günlük muhabbet demekki diyorum, hal hatır işi olsa kırk yılda bir konusur, eşimde neden başka kadınların günlük muhabbetini dinlemek zorunda olsun bilmiyorum beni ciddi ciddi rahatsız etti
İyi de bu iş yerlerinde hep olan bir muhabbet. Bir odada 4 kadın 1 erkek çalışıyoruz. Kaldi ki 2 kadın hamileyiz. Aramızda 1 hafta var ve doktor kontrollerimizi, bebeğimizin durumunu da konuşuyoruz o erkek arkadaşımızın yanında. Hele bir arkadaşımız, annesini teyzesini herkesi arar, her gün konuşur durur telefonda. Ama ne diyor, ne konuşuyor dinlemeyiz. Bir insanı telefonda konuşurken dinlemeyecek kadar saygılıyız çünkü. Kendi işimize gücümüze bakarız, kulak misafiri olmayız. Evde konuş demeyiz, demeye hakkımız olmadığını biliriz.

Ayrıca çalışan bir kadın eve akşam döndüğünde yemek mi yapsın, ev işi mi yapsın, çocuğuyla eşiyle mi ilgilensin yoksa her işini bırakıp arkadaşıyla mı konuşsun? İş yerinde müsait zamanında konuşuyor işte, eşiniz de kulak misafiri olmasın bir zahmet.

Merhaba ben konunuza denk geldim ve şok içindeyim çünkü ben eşinizin iş arkadaşı olan o bayanım. Ve evet en son geçenlerde telefonda tüm vücut gerdek ağdamı ve genital beyazlatma işlemlerimi anlatıyordum, eşinizin yanakları kıpkırmızı olup "edep yahu!!!!" diye bağırdı. Tabi bunu duyunca ben de utandım biraz şimdi konuyu da görünce bahsedilen kişinin ben olduğumu anladım. Çok özür diliyorum ikinizden de, tekrarı olmayacak 🙌🏻😳

Valla erkeklerin geneli kadınlarla dedikodu yapmaya bayılıyor. Evli ya da bekar farketmez. 15 senelik iş hayatımda gördüğüm ve anladığım şey şu ki, erkekler evde oturan ve kendilerine saran kadınlardan hazzetmiyorlar. Bu kadınlar cinsel temas olmasa bile bir şekilde aldatılıyor. 3 sektör değiştirdim, üçünde de aynı şeyi gördüm. O yüzden siz siz olun çalışın. Ufkunuz genişlesin, eliniz ekmek tutsun. Kimseye muhtaç olmayın. Sonra da böyle sokakta görsek yüzüne tükürmeyeceğimiz çirkin kocalarınızı kendi ayakları üzerinde dimdik duran kadınlardan kıskanmayın.

Ne yapıyor bu çalışan kadınlar sanki iş yerini striptiz klübüne mi çeviriyorlar sizin zihniyetinizin hayalinde?
İsterseniz 10 sektör değiştirin 11.de yine bu erkekten görürsünüz. Kadınlar konuşur erkekler de merakla heyecanla dinler. Dinlemiyormuş gibi yaparlar ama bir kulak o konuşmadadır. Hatta kendileri de konuşmaya dahil olmak için can atarlar.

İsterseniz 10 sektör değiştirin 11.de yine bu erkekten görürsünüz. Kadınlar konuşur erkekler de merakla heyecanla dinler. Dinlemiyormuş gibi yaparlar ama bir kulak o konuşmadadır. Hatta kendileri de konuşmaya dahil olmak için can atarlar.
Kesinlikle öyle 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back