• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorla kendinizi aldattıracaksınız. Eşinize kendini bi şey zannettiriyosunuz. Diğer konularınıza da baktım siz normal değilsiniz üzgünüm. Allah da sizin gibi bi eşi olan kimseyi çıkarmasın karşımıza. Sırf kız arkadaşımla telefonda konuşuyorum diye saçma sapan şeylerle yaftalanmak istemezdim Allah esirgesin.

Senin kadar özgüvensiz olmadığımız için başımıza gelmiyor çünkü aynı zamanda sen gibi işsiz güçsüz de değiliz bunların hesabını yapalım. Sen kimsin eşin kim oluyor da kadın arkadaşıyla konuşmalarını yapmak için eve gitmeyi bekleyecek hayırdır kimsiniz siz? Eşiniz işiyle uğraşsın mahallede balkonda dedikodu duymak için bekleyen teyzeler gibi iş arkadaşını dinleyip size anlatmasın. HOŞT!

Böyle saçma kıskançlık sebebi görmedim. Telefonda kadın kadına konuşuyorlar, eşim bunu niye dinlesin kıskançlığı. Eşin konuşmalardan etkilenip, kadına aşık olursa diye korkuyorsun. Başka açıklaması olamaz bunun. ‘Eşim kadınların konuşmasını dinlemek zorunda değil’ cümlesinin tek açıklaması bu.
Burada senin gibi kıskançlığa sahip olan ve ‘’konuyu işyerinde neden konuşuyor, çalışma hayatında saatlerce konuşulmaz’ şekline çevirmeye çalışanların bu çabalarını takdir ediyorum ama yemiyoruz. Konu salt kadına aşık olmasından, etkilenmesinden korkman.
Eşinin kadınlardan uzak durmasının tek yolu, evde oturması. Sen çalış, o evde otursun.

Israrla kendinizi benim yerime koyun demişsiniz. Sanki başınıza ne gelmiş.
İki kadının konuşması sizi niye rahatsız etti bu kadar? Ne kuruyorsunuz kafanizda bilmiyorum ama kadının iş yerinde ettiği muhabbet günlük şeylerdir.
Kendinize kocanız dışında meşaleler bulun.

Arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var, eşim bir yerde kadınlarla çalışıyor. Eşim dedi ki bunlar çoğu zaman baska bir kadınla telefonda görüşüyormuş. neden eşim başka kadınlar arasındaki muhabbeti duymak zorunda mı? Ne bileyim aklıma değişik şeyler geliyor, belki farklı bir konuşma yapıyorlar vs vs Yani bunu öğrendiğimden beri aşırı rahatsızım. Haksız mıyım?
Haklısınız eşinize söyleyin kadinlar önce size dilekçe yazsınlar siz ne konuşmaları gerektiğini yada konuşsunlar mi ne kadar konuşsunlar belirleyin ona göre davransın insanlar eşinizde millete kulak kabartmasin demekki eşinize pek guvenmiyorsunuz

Şunu da yazmak istiyorum. Bu şekilde hayatı kendine zindan etmiyor musun? Sadece kendini dibe çekip, mutsuz ediyorsun. Bu sorununu aşman gerekli. Kendini düşün, sana yazık. Silkelen, kendine gel. Tüm hayatını eşine odaklama. Yapacak insan, çevresinde dişi sinek bile olmasa yapar. Evde otursun dedim mesela önceki mesajımda. Telefondan yapar, internetten konuşur içinde varsa.
Hayat böyle şeylerle uğraşmak için çok kısa.

Yok hiç te delirmedim, bence sizlerin başına böyle birşey gelmediği için anlamıyorsunuz beni, bu sürekli oluyormuş yani çoğu Zaman. Hayır yani gitsin evinde konuşsun, bu ne hergün eşim onları dinlemek zorunda mı bana saçma geliyor bu durum
Tamamda ne konusuyormus mesela

anlamadim koninuzu.kadinin baska kadinla olan tel konusmanj esinizi neden esiniz size anlatiyorki .ckkmu rahatsiz oluyomus anlamadim kknuyu.bende is arkadaslarimin yaninda konusurum telle.ogretmenler odasinda bazen bir erkek hoca olur bir de ben .tabi herkes kendi isinde.yani telefonla ugrasiriim ne var bunda.rahatsiz olan cikar odadan

Yok hiç te delirmedim, bence sizlerin başına böyle birşey gelmediği için anlamıyorsunuz beni, bu sürekli oluyormuş yani çoğu Zaman. Hayır yani gitsin evinde konuşsun, bu ne hergün eşim onları dinlemek zorunda mı bana saçma geliyor bu durum
Hahshsshshshhs havalara bak 🤣🤣 Ya o zaman kocana söyleyeceksin kendi şirketini kuracak prenses 🤣

Eşiniz, kadınlar sürekli telefondaki kadınla konuşup işlerini aksatiyor diye rahatsız oluyorsa eyvalaah, yahut ayy işte sevgilim yılbaşında muhteşem bı gece yasatti bana anlarsın ya hahahaha diye muhabbetler dönüyorsa yine eyvallah rahatsız olsun. Bu tarz değilse eşiniz işine odaklansin, takma bence bu kadar, ileride başınıza büyük guvensizlik gelirse perişan olursunuz demedi demeyin. Hayat bu herşey bizim için.

Tabiki öyle konuştuğunu düşünmüyorum, ama sonuçta kadın kadına konuşuyorlar, ben şöyle düşünüyorum benim yanımda sürekli iki erkek muhatap olsa eşim rahatsız olurdu, o yüzden bende rahatsız oluyorum
Nerde yaşıyorsunuz mağarada mı bu nasıl bir şaçmalık kadın kadına konuşuyorlar diye kocayı kıskanmak nedir Allahaşkına

Ne münasebet insanlar kiminle ne konuşacağını, ne zaman konuşacağını eşinle sana mı soracak. Eşin de aynı sen de, tencere kapak misali olmuşsunuz. Başka kadınlar senin kırkağaç kavunu suratlı kocana mı muhtaç anlamadım.

Arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var, eşim bir yerde kadınlarla çalışıyor. Eşim dedi ki bunlar çoğu zaman baska bir kadınla telefonda görüşüyormuş. neden eşim başka kadınlar arasındaki muhabbeti duymak zorunda mı? Ne bileyim aklıma değişik şeyler geliyor, belki farklı bir konuşma yapıyorlar vs vs Yani bunu öğrendiğimden beri aşırı rahatsızım. Haksız mıyım?
bacım iş hayatından senin haberin yok anlaşılan evde boş oturmaktan kuruluyorsun işe sen gir çalış, kocanıda salma

Tabiki öyle konuştuğunu düşünmüyorum, ama sonuçta kadın kadına konuşuyorlar, ben şöyle düşünüyorum benim yanımda sürekli iki erkek muhatap olsa eşim rahatsız olurdu, o yüzden bende rahatsız oluyorum
Size ne milletten, işiniz gücünüz mü yok?

Karı koca oturmuşlar milleti dinliyorlar.. Eşiniz işine baksın Allah aşkına!

Ben sizi anladım aslında.Ofis ortamında iş harici sürekli bir konuşma yapiyosa ben de rahatsız olurdum.
Otobüste,toplu yerlerde bağıra bağıra sanki evindeymiş gibi rahat konuşan insanları aşırı düşüncesiz ve görgüsüz bulurum.
Elbette özel de konuşulabilir ama telefonda saatlerce dedikodu yapılması da hoş değil kimse onların özel konuşmasını dinlemek zorunda degil
aşkım bahsettiği şey aynı şey değil ANLAMAMIŞSIN.

Evet haksızsınız. Ay alın şu geveze kocalarınızı başınıza çalın ya, herkes sizin kocanıza çok meraklı zannediyorsunuz. Kadın iş yerinde hemcinsleriyle telefonla konuşuyor, ne var bunda? Size hesap mı verecekti?
Eşi de önemli sanacak kendini havaya girecek girmiştir muhtemelen konu sahibiyle evliyse .. falanın kocası dışarı çıkmış koşun sulanalım dediklerini düşünüyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back