Bizim evliliğimizde aşk yok. Evliliklerin çoğunda da zamanla “aşk” yerini güvenilir sevgiye bırakırsa devam edebiliyor zaten. Ben çok aşk evliliği yapan gördüm etrafımda. Hic tanıdığım gibi değilmiş diyip ayrılanlar. Benim açımdan önemli olan eşime guvenebilmek. O da sağolsun bende bunu sağlayabiliyor suanda ben de aynı şekilde onda. Görücü usulü evlendik, o özellikle gordugunde aşık olduğunu söylüyor benim için öyle bir durum olmadı. İlk zamanlarımızdan bu yana tamamen iki zit karakterden buraya birbirimizle bazen kavga ederek bazen konuşarak geldik. Her sene de bir sorunumuzu aştık. 6. Yilimizdayiz deprem bölgesindeyiz. Dükkanı yıkılıyor yeni is yeri açmakla uğraşıyor ve eskisi gibi olmama kaygısı taşıyor. Konunun üzerine oturup konuştuk kendisi de derdini paylaştı ben de. Nitekim akşamına telefonu eline bile almayarak sonrasında ben de kendime özel plan yaparak ikimiz de yine adım atmış olduk bir şekilde. Buradan o kadar rahat yazıyorsunuz ki herseyi. Kendisinin yaşadığı ailede babası evde bile olmadigi için baba figüründen tamamen yoksun olduğu için oğluna da özellikle bunu yansıtmamaya calisiyor. Açıkça belirtiyor. Telefonla oyun oynayıp kalkıp oğluyla güreşiyor, şakalaşıyor geri dönüyor.. Ama anladığım şu; aslında kendi aramızda çözebileceğimiz bir konuyu anlık bir duygudurum bozukluğu halinde onunla konuşmayıp buraya taşımakla büyük hata etmişim. Çünkü burada “bekara kari boşaması kolay” niteliğinde çok insan var. Herkes ayrı karaktere sahip anlayabiliyorum. Siz evliliğinizde sorun yaşarsanız bu dediklerinizi yapın. Ya da evlenmeyin çocuk sahibi de olmayın kendiniz bilirsiniz. Suan halimden memnunum yarın olmayabilirim sonraki gün yine olurum. Ayrılırsam da aynı şeyi yaşayabilirim. Hayat bundan ibaret. Çok şükür ki eğitimli, öngörülü ve esnek bir insanım genel anlamda işleri toparlayamadigim zaman kapıyı çeker çıkarım kendi hayatıma bakarım Allahin izniyle. Once Allah’a sonra da kendime çok güveniyorum çünkü. O sebeple suan bir derdim yok siz tartışmaya devam edip fikir belirtmek için yazmaya devam edebilirsiniz benim için konu kapandı :)