• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizliği artık beni pes ettiriyor sanırım.

Merhaba arkadaşlar, yazıp yazmamak arasında kaldım geldim gittim ama konuşacak kimsem yok. Arkadaşlarıma güvenemem, ailemi üzemem derken kendi içimde debelenmeye başladım. Aslında bizim problemimiz yeni başlamadı birbirimizi tanıdığımız zamandan beri var. Asosyal diyebileceğim nitelikte bir eşim var. Ben de tam tersi tabi ki ama zamanla beni de kendine benzetti. Yoğun çalışıyor, esnaf kendi işi var ve sürekli ayakta olduğundan şikayetçi. Eve gelince de yemek yerken sonrasında uzanırken elinde hep telefon ya oyun oynuyor ya da belgesel izliyor Kurtlar vadisi vs. Gibi sacmaliklar ama biz konuşurken dahi gözü hep orada oluyor beni arada geçiştirmeye çalışıyor yani oturup beni dinlediği bana odaklandığı çok az zaman olmuştur. Şimdi bir de hamileyim. 2. Gebeliğim. İlk gebeliğimde de mutlu hissetmedim hiç hissettirmedi o zaten hazırlıksız olmuştu bunda gönüllüydük ama ben hamile olunca adama bir haller oluyor sanki zorla başkasının çocuğunu kabul ettirmeye çalışıyormuşum gibi bir his var. Evde video izlerken erkenden uyuyakalıyor yoruluyorum diye arkadaşlarıyla haftada 2 gun dışarı programı var orada saat 12ye kadar oturabiliyor evde 10da tavuk gibi uyumuş oluyor. Cinsellik durumumuz da fazla değil haftada 2 kez falan ancak.. Yalnız hissediyorum kendimi ve fazlasıyla mutsuzum. Açıkçası ne yapmalıyım bilmiyorum.. Bana yardımcı olur musunuz ? Belki hayatıma dokunacak bir tavsiye çıkar.. suan en çok buna ihtiyacım var..
Merhaba onunla yüzyüze konuşsan herşeyi söylesen belki birşeyler değişebilir

Merhaba onunla yüzyüze konuşsan herşeyi söylesen belki birşeyler değişebilir
Konuştuk✨ değişeceğine söz verdi bakalım ben de biraz kendi kafamı dağıtmaya başladım. Spor, tiyatro, cilt bakımı planı yaptım haftada 2 kendime oturup kafamda kurmamak üzerine.. gidişatı göreceğiz 🌸

Bizim evliliğimizde aşk yok. Evliliklerin çoğunda da zamanla “aşk” yerini güvenilir sevgiye bırakırsa devam edebiliyor zaten. Ben çok aşk evliliği yapan gördüm etrafımda. Hic tanıdığım gibi değilmiş diyip ayrılanlar. Benim açımdan önemli olan eşime guvenebilmek. O da sağolsun bende bunu sağlayabiliyor suanda ben de aynı şekilde onda. Görücü usulü evlendik, o özellikle gordugunde aşık olduğunu söylüyor benim için öyle bir durum olmadı. İlk zamanlarımızdan bu yana tamamen iki zit karakterden buraya birbirimizle bazen kavga ederek bazen konuşarak geldik. Her sene de bir sorunumuzu aştık. 6. Yilimizdayiz deprem bölgesindeyiz. Dükkanı yıkılıyor yeni is yeri açmakla uğraşıyor ve eskisi gibi olmama kaygısı taşıyor. Konunun üzerine oturup konuştuk kendisi de derdini paylaştı ben de. Nitekim akşamına telefonu eline bile almayarak sonrasında ben de kendime özel plan yaparak ikimiz de yine adım atmış olduk bir şekilde. Buradan o kadar rahat yazıyorsunuz ki herseyi. Kendisinin yaşadığı ailede babası evde bile olmadigi için baba figüründen tamamen yoksun olduğu için oğluna da özellikle bunu yansıtmamaya calisiyor. Açıkça belirtiyor. Telefonla oyun oynayıp kalkıp oğluyla güreşiyor, şakalaşıyor geri dönüyor.. Ama anladığım şu; aslında kendi aramızda çözebileceğimiz bir konuyu anlık bir duygudurum bozukluğu halinde onunla konuşmayıp buraya taşımakla büyük hata etmişim. Çünkü burada “bekara kari boşaması kolay” niteliğinde çok insan var. Herkes ayrı karaktere sahip anlayabiliyorum. Siz evliliğinizde sorun yaşarsanız bu dediklerinizi yapın. Ya da evlenmeyin çocuk sahibi de olmayın kendiniz bilirsiniz. Suan halimden memnunum yarın olmayabilirim sonraki gün yine olurum. Ayrılırsam da aynı şeyi yaşayabilirim. Hayat bundan ibaret. Çok şükür ki eğitimli, öngörülü ve esnek bir insanım genel anlamda işleri toparlayamadigim zaman kapıyı çeker çıkarım kendi hayatıma bakarım Allahin izniyle. Once Allah’a sonra da kendime çok güveniyorum çünkü. O sebeple suan bir derdim yok siz tartışmaya devam edip fikir belirtmek için yazmaya devam edebilirsiniz benim için konu kapandı :)
yorumlari okuyunca aslinda evliliginin guzel oldugunu farkettin bu da guzel birsey bence.bazen insan buraya yazana kadar sıkıntısi var zannediyor ya da buyutuyor icinde.yazinca hafifliyor ya da guzel tarafini goruyor evliliginin.duzelmenize sevindim acikcasi

yorumlari okuyunca aslinda evliliginin guzel oldugunu farkettin bu da guzel birsey bence.bazen insan buraya yazana kadar sıkıntısi var zannediyor ya da buyutuyor icinde.yazinca hafifliyor ya da guzel tarafini goruyor evliliginin.duzelmenize sevindim acikcasi
Yorumları okuduktan sonra gidip kocama sarıldım resmen. O kadar net söylüyorum. Cunku insanlar burada gizli isim altında nefretini kusuyor. Ben bir kadin olarak anlık bir duygu boşluğunda yazdım destek beklemek adına doğmamış çocuğum kocamdan daha fazla mesele oldu. Kimsenin haddine değil ki bu yoruma açık bir durum değil zaten. İgrenc insanlıklar burada gelip insanlara nefret kusuyor kendi acısını çıkarıyor. Başka bir başlık okudum kadin evliliği bitirme kararı almış boşanmak istiyor ona bu meseleden boşanılmaz yazmışlar birileri evliliği kurtarmak istiyor ona da boşan yazıyorlar 😅 olay bundan ibaret burada kendi hayatını halledemeyen herkes bir ilişki uzmanı kesilmiş durumda ve igrenc çok insan var. Allah karşılaştırmasın. Platforma yeni üye oldum gebelik dolayısıyla oldum bir de nasıl bir anda buraya düştüm dertleri okudukça gaza geldim bilmiyorum ama düşmez olaydım 😅😅

Back