Ben napiim 40 yaşında ama gencim36 yaşındayım. Bende kendimi genç zannediyordummorallerim bozuldu akşam akşam
Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama sizde iş yerinden bir erkek arkadaşla araba yıkamaya markete vs gitseniz eşiniz olabilir canım ne abartması der mi bı sorun bakalım.Ben karşındakine zaten her hangi bir tepki vermiyorum mesafeyi ayarlayacak olan eşim o konuda katılıyorum ama ısrarla yapmamasına anlam veremiyorum
Kendini genç sanan biri derken ? 36 yaş sandığınız gibi yaşlı bir yas değil.İnsanlar hayata geç başlıyor kendilerini gerçekleştirmeleri zaten belirli bşr yaş alıyor.Yasadıgımız zaman diliminde çok da gençliğinin baharı olan bir yasMerhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
Orasını bilemem, tanıdığının evindedir vs. O kısım beni ilgilendirmiyor.Kirasını nakit ödemek için para çektiğini söyledi konu sahibi. Kirayı elden ödemek yasak. Zekasal bir problemi yoksa veya cahil değilse zaten kimse kirasını elden ödemez. TRde yaşayıp kirasını elden ödeyen varsa da buyursun alıntılasın. Dediğim gibi kadının adamı yanına çağırmak için bahaneler bulduğunu, adamın da bu durumdan çok hoşlandığını düşünüyorum. Yoksa kirasını nakit olarak ödeyecekmiş o yüzden çağırmış gibi bir gerekçe inanılmaz saçma. 36 yaşında iş güç sahibi bir kadın elden kira ödeyecek kadar cahil olamaz.
Hep öyle olur zaten güvenirsin sarpa sararMerhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
Kadının sizin eşinizden başka yardım edecek arkadaşı yok mu? Eşinizle tanışmadan önce sorunları nasıl hallediyormus?? Kadın erkek aynı iş yerinde pek tabi çalışır.Ama böyle sürekli birinin eli diğerinin üstünde süper kahraman varî olmaz, saçma .Sınırlar olmalı o sınır gecilirse herşeye açık olunur.Esiniz bana güven vermedi....Merhaba herkese,
Birlikte çalıştığı insanlarla bunca şeyi yapanı ne duydum ne gördüm açıkçası. 36 da gayet genç sen onu küçümseme. Ben o işte calistirmazdim kiskancliksa kıskançlıkMerhaba herkese,
Ben flört dememiştim ki zaten. Kadının piremses sendromunda olduğunu ve kirasını ödemek, arabasını yıkatmak gibi işleri bile yanında biri olmadan yapamadığını, adamın da kendisine ihtiyaç duyulduğu için egosunu tatmin ettiğini ve kendini süper kahraman sandığını söyledim.Orasını bilemem, tanıdığının evindedir vs. O kısım beni ilgilendirmiyor.
Konuda anlatılanlar sıradan normal iş arkadaşlığı davranışları diyorum sadece. Bunlara bakarak flört falan diyemem ben.
Kızacağını söyledi fakat ben daha kalabalık ortamda çalışıyorum diyemiş dedim işte benim daha çok seçeneğim varken bunu yapmıyorum ben iki kişiyim ne yapayım diyor kızacağı bir şeyi kendi yapıyorKadın gençmiş zaten. Neyse gereksiz saçma bir samimiyet olmuş. Ben kadın arkadaşımdan bile sıkılıyorum. Bu kadar her yere birlikte gitmem. Bak vallahi 10 yıllık iş arkadaşlarım hiç diyemem ibanına atayım gidelim birlikte çekelim diye. Peki altın soru geliyor. Sen işteki bir erkekle böyle olsan eşin nasıl karşılar?
Bu tür durumlarda ben eşi suçlu bulurum. Demek ki o gevşekliği eşin oluşturmuş. O kadının bir sorumluluğu yok
Sonuçta kişi istediğini tercih edebilir onda bir sıkıntı yok yaşı vs eşim o zaman öyle özellikte birini tercih edebilirdi siz baya farklı bir yerden anlamışsınız öncelikle eşimin davranışı veya sınırı önemli fakat ben hayatımda kimse olmasada bireysel olarak dikkat ederim.karşı cinsle olanla ilişkime. Ayrıca otuzlu yaşlarınızdasınız ama sorunun rahatsızlığımı dile getirdiğim halde eşimin bu konuda çabalamaması olduğunu anlayamamışsınız.25ten bakınca 36 nasıl duruyordu ya unutmuşum
30lu yaşlar çok güzel bence. Hem hala genç ve taş gibisin hem de saçma sapan kaprislerle eşini, sevgilini canından bezdirmediğin yaşlardasın. Erkekler için çok cazip aslında.
Ortada garip bir durum yok bence. Normal arkadaşlık.
Konuyu okurken bende tam aynı şeyi düşünüyordum25ten bakınca 36 nasıl duruyordu ya unutmuşum
30lu yaşlar çok güzel bence. Hem hala genç ve taş gibisin hem de saçma sapan kaprislerle eşini, sevgilini canından bezdirmediğin yaşlardasın. Erkekler için çok cazip aslında.
Ortada garip bir durum yok bence. Normal arkadaşlık.
Çok teşekkür ederim yaşıyla ilgili bahsetmek istediğimide anlayan nadir kişi olduğunuz içinYa arkadaşlar 36 yaş genç bir yaş ona tamamız ama tutupta 20lik kız gibi davranışlar sergileyecek bi yaşta değil. Genç kız triplerine giren çok var bence konu sahibi bunu kastetti bizim iş yerindede var ve inanılmaz komik duruma düşürüyor kendini. Kadın boşluktan bu adama sarmış işte bu kadar içli dışlı alan memnun satan memnun. Konu sahibi sende kocana bu konuda söz geçiremiyosan otur bi evliliğini gözden geçir ne demek yani bu yakınlık, iki kişiyiz falan hep hikaye bak biz ekibimle 24 saat yanyanayız az buz değil gecesi gündüzü canımızı birbirimize emanet ediyoruz ama böyle laçka şeyler asla olmaz, olamaz. Bu arada bizde nöbette yemek ısmarlarız ne bileyim nakiti olmayan internetten atar vs bunlar olur ama tutup iş dışında araba yıkatmaya gitmek kuyumcuya gitmek bunlar fazlaya kaçıyor.
Ateşle barut yan yana olmaz kabul etmeyin evinize o kadını. Şeytana fırsat vermeyinAnlattığınız şeylerde hep kadının bir işi hallediliyor. Eşinizin bir kadının sürekli ona ihtiyaç duyması ve onun işlerini halleden erkek olması bence hoşuna gidiyor ve egosunu tatmin ediyor. Aralarında bir şey vardır demiyorum ama eşiniz kadın üzerinden erkeklik egosunu tatmin ediyor. Sürekli ihtiyaç duyulmak, sürekli iş halleden erkek olmak hoşuna gidiyor.
Bu arada eşinizin bunları gelip size bu kadar ayrıntılı anlatması da tamamen egosundan. Bak ben nasıl erkek oğlu erkeğim gör mesajı veriyor size de. Mantıklı bir erkek karısına gelip bunları anlatmaz.
Demek ki daha sert davranman gerek. Şiddet olarak değil tavır olarak. Daha önce de yazmıştım burda. Ben bekar bir anneyim. İşte herkes temkinli bana karşı. Ben de yeterince mesafeliyim. Boşanma aşamamda iyi değildim. Müdürüm erkek izin almam gerekiyordu işe adapte olamıyordum. Anlattım her şeyi. O da eşinin numarasını verdi. İyi bir dinleyicidir. İhtiyacın olursa beni arayamazsan gece gündüz eşimi arayabilirsin dedi. Bak mis gibi. Ben eşinin tavırlarını normal bulmuyorum açıkçası.Kızacağını söyledi fakat ben daha kalabalık ortamda çalışıyorum diyemiş dedim işte benim daha çok seçeneğim varken bunu yapmıyorum ben iki kişiyim ne yapayım diyor kızacağı bir şeyi kendi yapıyor
Kadın kendini genç sanıyor mu diye bir soru soracak olan kimdi çok merak ediyorumKişi hakkında detaylar sorulacağı için