Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
42
-17
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

Kötü bir şey yapmıyorlar canım. Altı üstü eşinin doğum gününde sevdiği hediyeyi almış, her gün dertleşiyorlar, kadın para cekemeyince parayı eşinin kartına atmış sonra beraber çekmişler. Kadın ne önerse eşin onu alıyor . Eşinin yakın arkadaşlarını çağırmışsın davet etmişsin. Eşin ısrarla o da gelsin demiş altı üstü ne olabilir ki başka. Birkaç ay içinde eşim iş arkadaşını hiç sevmiyordu nefret ediyordu ama aldatıldım diye buraya yazmazsin umarım

Yani demeyim dedim ama duramıyorum adam sizin yerinize o 36 yaşındaki kadını seçmiş . Sanırsın kadın 70 yaşında . Belli aldattığı hala çözüm diyorsunuz. Kadınlara niye nefret saciyorsunuz ?
Haha kim neyi seçmiş ortada benden önce tanışıyordu zaten benimle evlendiğine göre beni seçmiş :)

Ben eşimin davranışı normal demiyorum zaten dikkat etmesi gereken o kadında evli olan biriyle hayatında biri olan bir erkekle bu kadar gereksiz samimiyet kurmamalı ben arkadaşlarıma karşı bu ince fikirde biriyim siz olmayabilirsiniz bana görede kadın genç değil kusura bakmayın :) liseli ergen gibi takılmaya çalışıp 40 yaşına gelme gerçeği göz önünde ayrıca :)

Haha kim neyi seçmiş ortada benden önce tanışıyordu zaten benimle evlendiğine göre beni seçmiş :)
Sevindigin şeye bakar mısın ? Seninle resmi nikah kiymis adam için şunu yazarken irrite olman lazım . Adam hayata onunla devam ediyor market yok ev sorunları bilmem ne .. ona kocalık yapıyor gibi geldi bana . Sende ama tapusu bende diye bekle dur . Bu adam Brad mi yoksa ?

Haha seçimi söyleyen sizsiniz farkındaysanız

Kadının davranışları normal demiyorum ama bu durumda eşiniz sizi kale almıyorsa bu samimiyete devam ediyorsa kadına fiziksel olarak laf etmenin ve sinirlenmenin hiç anlamı yok. Bu tarz insanlar kadın erkek her yerde varlar önemli olan eşlerin nerede durması gerektiğini bilmesi. Sizin uyarmanıza dahi gerek yok. Ayrıca kadın genç siz kıskanıyorsunuz sadece o kadar. Ha yaşı 36 ama daha büyük gösteriyor deseniz anlarım ama 36 genç bir yaş.

Bence sizinle sadece mantık evliliği çerçevesinde evlenmiş olmak için evlenmiş gibi geldi bana. Adam eğlencesini dışarı da yine yaşıyor. Şöyle düşünün siz eşiniz gibi bir adamla bu denli samimi olsaydınız eşiniz ne tepki verirdi? Ben arkadaşlığa karşı değilim aksine arkadaşlıklara bile karışan kıskançları hiç sevmem ama anlattıklarınıza bakılırsa karşılıklı bir ilgi var ve siz eşinize söz geçiremediğiniz için çoğu kadın gibi sadece kadına yönelik eleştiri alma çabasındasınız şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…