Eşimin İş Arkadaşı Ne Yapmak İstiyor

Bu kız eşime asılıyor mu?

• Evet

OY: 154 93,9%
  • Hayır

OY: 10 6,1%

• Ankete Katılan
    164
Kac yasinda b

Kac yasinda bu kiz
Bu ne samimiyet curret esinize soyleyin yuz vermesin mesafeli davransin sizde tavrinizi kiza belli edin
en nefret ettigim insan tipi cıvık hadsiZ

1 saat önce eşim dediki "sen de bir gariplik var hala o kunuyu mu düşünüyorsun Üzülme bu kadar ben pazartesi konuşurum onunla" dedi. "ne konuşucaksın" dedim. "Diycem bizim yaşam tarzımın biraz farklı. Yanlış anlama ama biz biraz farkındaysan daha mutaasıp yaşıyoruz. Bu tarz organizasyonları aile içinde yapmaktan yanayız. Sen de evlisin ben de dışarıdan yanlış anlaşılabilir. Bu tarz şeylere mahal vermemek lazım. Biraz dikkat et ya da edelim." tarzında birşey diycem dedi. "Senin bu kadar üzülmeni ve kafana takmanı istemiyorum" dedi. "Benim için ailenden uzak bir yerde yaşamayı kabul ettin zten kendini yalnız hissediyorsun birde senin böyle şeylerden üzüldüğünü görmek istemşyorum sen benim için değerliisn" dedi."Ve bana güvemeni istiyorum"dedi. Bende "Güveniyorum"dedim. Gerçekten de güveniyorum. Aman Allahım çok mutluyum. Bu konuyu da burda kapattım gitti valla. :)) Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

hep böyle mutlu olun dilerim

bu yazınızı görünce konuya olan sinirim geçti

Kocama bu konuyu açıp aklına düşürme bence. Kadının icabına kendin bak.

Kocama bu konuyu açıp aklına düşürme bence. Kadının icabına kendin bak.

Konu sahibinin son mesajı

1 saat önce eşim dediki "sen de bir gariplik var hala o kunuyu mu düşünüyorsun Üzülme bu kadar ben pazartesi konuşurum onunla" dedi. "ne konuşucaksın" dedim. "Diycem bizim yaşam tarzımın biraz farklı. Yanlış anlama ama biz biraz farkındaysan daha mutaasıp yaşıyoruz. Bu tarz organizasyonları aile içinde yapmaktan yanayız. Sen de evlisin ben de dışarıdan yanlış anlaşılabilir. Bu tarz şeylere mahal vermemek lazım. Biraz dikkat et ya da edelim." tarzında birşey diycem dedi. "Senin bu kadar üzülmeni ve kafana takmanı istemiyorum" dedi. "Benim için ailenden uzak bir yerde yaşamayı kabul ettin zten kendini yalnız hissediyorsun birde senin böyle şeylerden üzüldüğünü görmek istemşyorum sen benim için değerliisn" dedi."Ve bana güvemeni istiyorum"dedi. Bende "Güveniyorum"dedim. Gerçekten de güveniyorum. Aman Allahım çok mutluyum. Bu konuyu da burda kapattım gitti valla. :)) Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim

Yanlış anlaşılmasın ama Elhamdülillah eşimi bir erkek olarak nasıl başını döndürüm diye oldukça sürrizlerim vardır. Yani beni düşünmeden yapamaz. Hiç beklemediği anlarda özel akla gelmez şeyler yaparım. 1 ay etkisinden çıkamadığını bilirim. O konuda sıkıntım yok :))) töbe töbe ne yazdım öyle :)

Ay burada ben sinir oldum sen yine iyi sabır etmişsin yahu one öyle he şey ortada ya aman eşine dikkat et bu kadın çok fena durdurulmaz tipten... Bence sert bir dille bu bayanla konuşşşş

Verdiğiniz cevaplara bayıldım yalnız =))
Çok güzel oturtmuşsunuz lafları
Sinir oldum kadına valla

aayy cok sinirlendiimm varyaa yemıın edıyorum böle bişeyi ben yaşasam o kızın agzının payını bır güzel vermişttiimm yanına yaklaşmaya bıle cesaret edemzdii

Ay nasil sinir olduuum
Kaşlarımi cattim resmen okurken. Bence daha fazla ileri gitmeden kestirip atin hicbisey yapmasin da soylemesin de bundan sonra. Bu nedir ya kanser virusu resmen

Aayy sinir oldum burdan hele ki bi kadın bunları eşime yapacak napardim acep?

Benim esimede ortak arkadaşımız d.günü sürprizi yapmak istemişti. Sanki ben dış kapının mandaliyim bana sormadi bile. Ben ne yaptım onun suprizini geçen başka bir sürpriz yaptım. Esimin çok hoşuna gitmişti, onu gormedi. Benim yaptığımi çok beğendi.

Ben arkadaşa konduramamistim ama sonradan ogrendimki eşime asiliyormus. Kendisi yetmemis gibi kuzenini de bela etmişti.

Demem o ki kız esinize asiliyor. Tehlikeli biri. Eşiniz sonsuz güveniniz olabilir fakat dikkat edin.

Yuhh be sen ne rahatsin ne bicim eşsin dogum gününe ne diye elalemi cagiriyorsun ablasi degil yakini degil deseydin biz ailece kutluyoruz sana gerek yok arkadasin olaraktan ufak bi hediye alirsin ayip ya ben olsam o kariyi yirtarim ben okudum ben sinir oldum resmen karisi gibi davraniyor yerini belirt yada sana bi sey diyeyim mi bu yüzü o kadina siz verdiniz dimi simdide cıkın isin icinden hadi bakalim ne yapacaksiniz ohh olmus sana ne diye cagiriyorsun kariyi ne diye

Supersiniz:) Allah mutlulugunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…