Eşimin ilk evliliğinden çocuğu

eşi aradaki dengeyi kuramamış.
mesela 6 yaşında oğlum var Allah bağışlasın inş evlatlarımızı. sağ eliyle yer yemeği. sofrada zorla solla tutup yemeye çalışsa oğlum doğru düzgün ye derim.
ya da koşturup terlese çocuğum koşma terliyorsun hasta oluyorsun derim. sizde dersiniz bence.
ama burda konu sahibi deyince olay oluyor. kendini diken üstünde hisseder git gide.
ya da haftasonu bir plan yaptıysam eşim bakar çocuğa. burda öz annesi sallıyor çocuğu sen bakacaksın diye konu sahibine yükleniyorlar.
kıymet bilseler belki böle olmazdı. zaten konu sahibi çocuğun yumuşak başlı akıllı olduğunu demiş. araya girmese baba ya da abartılı davranmasa sorun kalamayacaktır. tabi konu tamamen bundan ibaretse

Adam psikopat, net. Kendi cocuguna bakmiyor. Cocuk bakimi, bir kadinin isi oldugunu düsünüyor. Ve buda yetmeyip, sadece yargiliyor.

Hicbir kadin, 1 yasindaki cocuk ile bos nedenden dolayi Türkiyede esi ile bosanmaz. O zaman bile sikinti esindeydi belli. Cocugunu annesine, kiz kardesine birakan adam bu. Cocugun anneside "niye derdi sadece ben cekiyorum" diyerek sonradan cocugu babaya birakiyor. Güc savasi oluyor.

Tek sana ve cocuga acidim. Sen psikolojik siddet görüyorsun. Cocukta ne baba, ne anne sevgisi aliyor. Gercekten yazik.

Nerden buluyorsunuz böyle psikopat adamlari, niye evleniyorsunuz, anlamak zor.

Ben konu sahibine bişey demiyorum. 23 yaşında bir gençken 2 evlilik yapmış, çocuklu bir adamla evlenmesi yalnış olmuş bence. Adam kaç yaşında acaba...

Eğer ses totununda bir sıkıntı yoksa, ya da sürekli çocuğu eleştirmiyorsa adam hatalı, ama bile bile çocuklu biriyle evlenen kadına, yok halaya gönder, aman zaten el çocuğu gibi yorumlar da çok değişik.

Çocuklu adamla evlenmesydin güzelim
Çocuğuna bakmak zorunda kalırsın böyle

Tabi ki, ama cocuklu biriyle evlenen tarafin fevkalade olgun olup o cocuga ana-babalik yapacak ruhsal kapasitede ve olgunlukta olmasi gerekiyor. Konu sahibesi, cocuklu biriyle evlenmenin zorluklarindan bihaber sekilde, adam gibi bir degerlendirme yapmadan ve adami hic tanimadan evlenmis. Adam zaten bir ruh hastasi, o ayri. Yani bu evliligin hicbir oluru yok. Adam genc guzel kiz diye evleneyim demis, ama yanlis yani bu evliligin hicbir oluru yok. Cocuklu taraf, karsi tarafi iyice olcup bicmeli acaba cocuguma baba/anne olabilir mi diye. Kendi cocugu olmayan biri bence baska bir cocuga annelik/babalik yapamayabilir. Yaparsa da ATTRAENTE gibi olgun durumdayken evlendiyse olabilir.
Adam bodoslama evlenmis, konu sahibesi zaten genc ve hayat tecrubesi yok. Oluru olmayan bir evlilik bu.

Konu sahibesinin mesajlarina bir bakin, 7 yasinda anne babanin istemedigi bir yavrucaga bakacak olgunlukta duruyor mu hic Allah askina??

halaya neden gönderecekmiş ki?? o yorumu görmedim ben. o ev çocuğunda evi.
ama burda konu sahibi bakıcı değil. yine adam da sıkıntı. sorumluluk almayı sevmiyor belli. çocuğu yıllarca ona buna itelemiş(hala, babaanne) şimdi de kadına iteliyor.
insanız ya aklıma geliyor bazen ben ölsem nolur eşim ölse nolur diye. ben zaten çocuğuma tek bakıyorum sayılır. sabah okula bırakıp işe geliyorum akşam okuldan alıp eve geçiyorum. yemeyi de temizliği de yapıyorum olduğu kadar.
ama erkek milleti hemen başka kadında çözüma arıyor. bu adam da onlardan biri.
sorun tamamen eşinde Allah yardımcısı olsun çocuğun da konu sahibinin de.
bir de konu sahibinin ilk evliliği sanırım.
oğlumu 24 yaşımda kucağıma aldım. karnımdayken hazırdım anneliğe. doğunca şok geçirdim ne zormuş çocuk bakımı dedim. anneliğin %1 karnında taşımakmış
kadıncağız 23 yaşında biranda 7 yaşında çocuk sahibi oluyor alışmaya çabalıyor ama adam müsade etmiyor zor yani.

Siz öz kizinizdan bahsediyorsunuz,hanımefendi eşinin kızından.Kıyas biraz saçma olmamış mı?Siz kızınıza ters bakarsiniz, babasının dikkatini bile çekmez ama konu sahibi bunu yapsa evde kavga çıkar.Onlarin ilişkisi sizinkinden daha yorucu ve stresli ve konu sahibi teşekkür beklemekte,görmeyince kirilmakta hakli

Anladım sizi
Baba fazla korumacı ufak tefek şeyleri sorun ediyorsa çocuktan soğuyabilirsiniz küçük bi uyarı yapmışsınız büyütecek ne varmışta o kadar celallenmiş
İnsan kendi çocuğuna bile neler neler söyler yeri gelir kavga da eder tartışırda
Babanın her şeye burnunu sokması iyi değil
Çok zor ve yorucu geçecek bi evlilik yapmışsınız

Oyle olmez miss fuze at Ama her kelimen dogru valla bravo. Cat cat soyledin yani. Kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil daha 23 yasinda su cektiklerine bak. Adam da ayri alem. Ama hala evliligi surduruyor. Cok degisik cidden.

Siz caniniz istediginde cocugunuza annelik yapmayi nasil birakamiyorsaniz uvey annenin birakma hakkida yok. Isine gelmiyorsa evlenmeyecekti yada bosanacak.

Yoo olmamis. Neticede bu cocuk supriz yumurtadan cikmadi. Hersey icin tesekkur bekleyecekse evlenmeyecekti.kadinin Kendi seciminin sonucuna cocuk katlanmak zorunda degil. Konu sahibini cocuk seçmedi babasi secti. Konu sahibide cocuklu bir adami kendi secti. Ama herseye konudan habersiz cocuk katlaniyor. Anne istemiyor uvey anne katlanamiyor. Yazik cocuga.

Senin yorumlarini cogu zaman begeniyorum. Nitekim bu yorumun da guzel. Ancak su da var ki adam kadina izin vermiyor. Sevsin , ilgilensin ama kizmasin istiyor. E nerde kaldi o zaman sahiplenmek? Adam ariza bence. Baksana kendi cocuguyla kadinin kardesini kiyaslamis. El derken bence kan bagi yok demek istediler cocuk icin. Kardesle hic bir olur mu anlaminda.

Siz caniniz istediginde cocugunuza annelik yapmayi nasil birakamiyorsaniz uvey annenin birakma hakkida yok. Isine gelmiyorsa evlenmeyecekti yada bosanacak.
Annelik yapmayi birakmiyor ki canim. Kaldi ki annesi olmak zorunda da degil. Ablasi olur yani. Iliskilerine gore degisir. Cocuk anne demiyorsa mesela neden bir anne gibi parcalansin? Yanlis anlasildi kadin bence bu konuda. Zaten cocukla arasi iyiymis. Sadece esi sorun. Cocuguma bak , sev, ilgilen ama kizma diyor adam. Bu mumkun mu? Kendi oz evladimiza bile kiziyoruz bizler. Annelik yapacaksa eger isin icinde dayak yoksa babasi karismamali iliskilerine. Kadin resmen ne tesekkur ediyor ne saygi duyuyor diyor. Neden annelik yapmak icin ugrassin bu saatten sonra ?

Bir se sunu eklemeliyim. Bence zaten bu evlilik surmemeli. Adam yuzunden. Cocukla alakasi yok yani. Konu sahibinin cocukla sorunu yok esi baslica sorun.

Bide cocugun ÖZ babasi bakmiyor, ÖZ annesi bakmiyor, konu sahibimi bakacak cocuga? Bu baski niye? Ha elbette ortada cocuk, insanin vicdani sizlar fakat hem konu sahibinde dedigin gibi olgunluk yok hem istese bile, tek basina mücadele vermek anlamsiz.

Teşekkürler :)

2 kadının boşadığı adam büyük ihtimalle arızalıdır zaten, gençliğinin baharında böyle bir adamı eş diye almak büyük cesaret. Kadın kendine yazık etmiş, o kesin.

Teşekkürler :)

2 kadının boşadığı adam büyük ihtimalle arızalıdır zaten, gençliğinin baharında böyle bir adamı eş diye almak büyük cesaret. Kadın kendine yazık etmiş, o kesin.
Aynen oyle. Yoksa ben bir kadinin kolay kolay yuvasini yikacagina ve cocugunu birakacagina inanmiyorum. Mutlaka ki adam da bir sorun vardi. Tabi yine de bir ihtimal kadin da ariza olabilir. Nolursa olsun cocugunu birakmis. Bilemiyorum ya bastan sona sacmalik. Ben boyle birseyin icinde olmak istemezdim yani. Hele ki 23 yasimda. Insan biraz sorgulamali. Neden bosanmis?neden bu kadin cocuguna bakmamis? Ben en ince ayrintisina kadar arastirirdim yani.

Çocukla bir derdi yok zaten kadının.Ben bakmam annesi baksın vs demiyor.İyi niyetle söylediğim herşey üvey anne olduğum için batıyor kocama diyor.Kim olsa bu durumdan yorulur ve bunalır.

Yani kan çekmesi diye bir şey var. Zaten istenilen duzeyde olamazsınız ki ya da ben olsam ben de yapamazdim. İnsanın kanı çok farklı bir şey bence

Çok üzücü.
Eşinizin içten içe kaygıları var.
Çocuğuma üvey anne getirdim doğru mu yaptım acabasını atamamış aklından.
Bu sebeple anlamsız, yersiz yerlerde bile üzerinize geliyor.

Siz bunu kabul etmediniz.
Çocuklu bir adamla evlenirken saçmasapan üvey anne muamelesi göreceğinizi hayal etmemiştiniz heralde.
Kimse çocuk üzerinden duyar kasmasın.
Çocuktur. Bilmez yetişkinlerinden öğrenir.
Tüm bakımlarından sorumlu olacağım.
Gezme planlarımı anne hanımın keyfi yüzünden ben iptal edeceğim.
Zorundayım, mecburum bunları göze alarak evlendim.
Ama çocuk üzerinde insan gibi hiç bir yönlendirici cümlem hoş görülmeyecek.

Yok yaaaaa!
Çok biliyor kocanız da kk'nın bazı kadınları da..

Bir de üstüne oturun kadının.
Nefes alamayıp ölsün.
Bilerek evlendi çünkü.
Hööööhhh!

Eşimle ikimizin ilk evliliklerinden çocukları var. Hiç bir zaman böylebir konuyu açmadık. Kızlarım benim 2 tane artik. Eşim için de böyle olduğuna eminim.
Ama çok net söylüyorum. Bu veya başka bir konudan ikimizden birisi bu şekilde alttan alta boşanmakla tehdit etse boşanırız..Bende eşimde. Eşiniz evliliği 2. De de anlayamamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…