Bu evliliğin tadı kaçmışMesela çatalı sol eliyle tuttuğunda uyarıyorum sağ elinle daha rahat edersin , çocukta nefes darlığı var çok fazla koşmasını terlemesini istemiyorum bu tür basit konular ve annesi hafta sonu almadığı zaman benim programım varsa ben iptal etmek zorunda kalıyorum birşey söyleyince sen biliyordun benimle evlenirken bilerek geldin kabul ettin şimdi itiraz etme hakkın yok gibilerinden
bilerek evlendiniz, ve çocuk sizinle yaşayacaksa sorumluluk eşinize ve dolaylı yoldan size ait bunu biliyordunuz nedenle baştan tepki koymadığınız için eşiniz bu söylediklerinde haklı konuma geçiyor.Mesela çatalı sol eliyle tuttuğunda uyarıyorum sağ elinle daha rahat edersin , çocukta nefes darlığı var çok fazla koşmasını terlemesini istemiyorum bu tür basit konular ve annesi hafta sonu almadığı zaman benim programım varsa ben iptal etmek zorunda kalıyorum birşey söyleyince sen biliyordun benimle evlenirken bilerek geldin kabul ettin şimdi itiraz etme hakkın yok gibilerinden
Bence de planlarınizı neden erteliyorsunuz.benim kendi kızım canımdan kanımdan ama arkadaşlarla planım, günüm , gezmem varsa ben de her zaman götürmüyorum.babasına emanet ediyorum.Benim de 6,5 yaşında oğlum var her programıma onu da dahil ediyorum. Sizi kınamak için demiyorum, arkadaşlarınızla buluşmaya, alışverişe, gezmeye gidecekseniz götürebilirsiniz. Annesi almadı diye iptal etmek yerine programınızı uygulayın yada babası ilgilensin.
Diğer taraftan, eşinizle bence bu konuyu konuşun. Benim çocukla hiçbir problemim yok, zamanla anne kız gibi oluruz. Ama senin beni üvey anne olarak lanse etmen, beni suçlaman hem beni çocuktan uzaklaştırıyor, hem çocukta böyle bir izlenim oluşur sanki ben kötü bir üvey anneymişim gibi. Öz anneler de çocuklarını uyarır yanlış yaptığında, yeri gelir kızabilir. Siz robot değilsiniz.
Böyle sorunlar olduğunu kadının kızını istemediğini bilmiyordum babaannesi bakıyordu zaten bana hiçbir zaman kızım bizimle kalacak demedi evlenmeden önce konuşmuştuk da aslında nasıl yaparız yanımıza alır mıyız diye duruma göre değerlendiririz gibi şeyler konuşulmuştuDeğerli konu sahibi seni bu olayın dışında tutuyorum ama çocuğa çok çok üzüldüm.Nefes darlığı varmış , annesi bakmıyor , babası ikinci kez evlenmiş ama o da karısının üstüne atıyor çocuğu.Ne denir , bilmiyorum.Eşin bilerek geldin derken çocuğa bakacağını biliyor muydun evlenirken yoksa halası ve babaannesi bakacak mı denildi sana?
programınızı neden iptal ediyorsunuz ki siz çıkın bırakın babası baksınMesela çatalı sol eliyle tuttuğunda uyarıyorum sağ elinle daha rahat edersin , çocukta nefes darlığı var çok fazla koşmasını terlemesini istemiyorum bu tür basit konular ve annesi hafta sonu almadığı zaman benim programım varsa ben iptal etmek zorunda kalıyorum birşey söyleyince sen biliyordun benimle evlenirken bilerek geldin kabul ettin şimdi itiraz etme hakkın yok gibilerinden
Çocuk solak değilBu evliliğin tadı kaçmış
Benim oğlumda solak ne yapabilirim kayınvalidem de sizin gibi sürekli çocuğu beni eleştirirdi sağ eliyle alıştırmamışlar diye
Yani evde çocuk olunca bi zahmet iptal edin sonra o programı uygulayın napacak çocuk anne almıyorsa zorlamı yollayacaksınız
Evet bilerek gelmişsiniz çocuğa alışmak zorundasınız
Ama o senin kendi cocugun. Bu cocuk kadinin oz cocugu degil ki. Herkes dogurdugunun nazini ceker. Ben de cekiyorum.Hayir uzulmezdim. 19 aylik bir kizim var. Butun anneler gibi uykusuzum. Yorgunum. Halsizim. Bazen aglama krizleri tutuyor tukeniyorum. Ama ben onun annesiyim. Onun icin yaptiklarim karsiligi kimseden tesekkur beklemiyorum. Demissiniz ya iki eliyle yedi hali batti. Benim kizim defalarca gozumun tee icine baka baka elindeki corba kasesini ters cevirdi haliya. Hicte kizmadim. Ha belki cok buyuk olsa kizardim yasi geregi bunu anlayacak yasta degil. Ama kimsede ecocuguna yemek yerken yanlislikla haliyo batirdi diye kizmaz laf etmez. En fazla dagittigini toplamayi ogretir. Hadi gel beraber silelim der vs vs.
Ha esim tesekkur ediyormu cabalarim icin tabiki ediyor. Sinirlendigimde kizdigimda teselli ediyor ama bu es ile alakali cocuk ile degil.
Siz belki kabul edemediniz ama cocugunuzu benimseyememissiniz. Bu yuzden evden kaçıyorsunuz bu yuzden istemiyorsunuz. Bunu cocukta hisseder babasida. Kavgalarinizin sebebi budur.
Çocuk için el diyen de olmuş. Mazaallah bir kadın ikinci evliliğini yapsa, onun da çoçuğu eşine el olacak o zaman.Hala ya gonder , bilmem kime gönder diyenlere de diyecek bisey bulamıyorum. O adam o cocugun babasi. Ve o çocuğun da evi orasi. Nasil bunu dersiniz siz ya??! Inanıyorum gercekten. Siz madem yapamıyorsunuz bosanin hanimefendi. O çocuk da o evin bir bireyi. Kamera koyduğundan şüpheleniyorum diyorsunuz da rahatsiz olacak ne yapıyor olabilirsiniz ki? Bilmiyorum hayirlisi. Allah o minik kuzuya yardim etsin. Ana baba bosaninca iste olan çocuğa oluyor. Üzüldüm gercekten
Adam iki kere evlenmiş hala akıllanıp dengeyi kuramamış demek ki.Sen 23 yaşında bir kızsın, kocan çocuklu 2 kere evlilik gecirmiş olgun olması gereken bir insan. 23 yaşında bir kızın çocuk bakamayacağını kafası kesmemiş mi evlenirken?
Sen bu evlilikte cidden bir son, bir gelecek görüyor musun? Ben görmüyorum, yaşadığın şey evlilik değil. Niye boşanmayıp bu dünya nimeti hazrete yapışmak derdindesin bizi aydınlatır mısın??