Eşimin ilgisizligi

Oglunu arıyor nereye gidilecek ne yapilacak birlikte plan kuruyorlar eşim de bana bildirim yapiyor yarin teyzeme gidecez haberin olsun ordan bilmem nereye gidecegiz . Bütün planlar birlikte yapiliyor bana haber veriliyor. Bana niye sormuyorsun diyorum söylesem hayir mi diyeceksin diyor. Evet desem bile bir sor bana sormadan yapiyorsun sözler veriyorsun diyorum hep. Zaten bugunki ekmek alma olayinda her seyi sen bilirsin sana danismadan almak ne haddime laflari da bundan geliyor galiba.

Zamanla düzelecegine inanmak istiyorum ben de. Umarim basladigi gibi gitmez.

Kadına başlarda söylemiş de kadın dozunu daha da artırmış
Hımm okumamışım ahh aah bizde kaynana olcaz yaş ilerleyince oğlumuzu kucağımıza çeken despot kaynana olmayız inşallah boşanmazsa böyle artarak sorunlar devam edip boşanırsa ilk zamanlar bitirseydim demez inşallah

Benim dilim sert sözlerimi esirgemiyorum . Gidelim demesine çok kızdım. Agridan yataktan kalkamiyorum bana gidelim deyince cok gerildim. Düşüncesizligine çok kızıyorum.

X de ne adam bak karısı sözünden çıkmıyor desinler diye yapıcı olmak istediğinizi için söylediğim herşey yoksa eşiniz uğraşmıyorsa sizde uğraşmayın derdim.inatlaşarak daha çok zıtlaştırırsınız bi süre sıkıntı çekin otoriteyi kurduğunu zannetsin zaten belli bi zaman sonra eve adapte olunca o kadar anneye gitmek onada yorucu gelecek sadece kabullenmiş güç savaşını kaybetmiş gibi davran güler yüz sakin tavırlar annesi hakkında kesinlikle olumsuz birşey söylememek

Yol yakibk
Benim dilim sert sözlerimi esirgemiyorum . Gidelim demesine çok kızdım. Agridan yataktan kalkamiyorum bana gidelim deyince cok gerildim. Düşüncesizligine çok kızıyorum.
Valla bak güzel kardeşim yani sana sonuna kadar hak verdim. Eşin çok zor yani çok yipranirsin. Problem bir tane değil duzeltceksin. Adamın her hareketi problemli. Nerden başlayacaksin. Boşanmak güzel değil ama bazen başka seçenek de kalmıyor.

Eşim dogulu degil . Farkli sehirdeyiz ailemle ve yeni alismaya calistigim bu yerde baya bir yalnizlik hissettim esim de benden uzak olunca yalnizligim artti tabi . Sürekli annesi babasi danasi bazen beni unutuyor ailesinin yanindayken. Uzak oturuyor ailesinden utaniyor galiba anlamis degilim ailesinin yaninda yan yanan oturmuyor ben yokum orda sohbeti yemesi icmesi her seyi kendi kendine . Ama olmayan her kusuru gorüyor sunu yapmadin buna bakmadin soyle yaptin vs gibi.

Ailemin yanina gitmeyi düsunüyorum zaten hazir raporluyken biraz uzaklasmak iyi gelecek bana.

Eve alismadi burayi ariyor dedim diye kadinin hoşuna gitti sanmiyorum çözüm üretsin .

Üzgünüm. Öneri vermeye değil sabır dilemeye geldim.
Ayrılmak istememenizi çok iyi anlıyorum. İnşallah olaylar asla oraya kadar gelmez.
Alttan alın vs gibi bi şey diyemem çünkü ya tamamen onun istediği biri gibi olacaksınız ya da bi şekilde orta yolu bulacaksınız.
Dua edin, sabır dileyin, belki bi ilişki uzmanına danışmak daha doğru olur.
İşiniz çok zor. Anneci olması dışında evliliğe de bir türlü adapte olamamış görünüyor eşiniz.
Sizin için dua edeceğim. İnşallah en kısa zamanda her şey düzelir

Sizin deyiminizle güç savasını buraya kadar getirmişken teslim bayragını cekmek otoritesine boyun egmek bundan sonra olacak her seyin baslangici olur ama. Bir daha istemedigi bir sey oldugunda ayni davranarak beni yildirmaya calisir. Geri adim atmayi dogru bulmuyorum şu an.

Adam odun. Net. Yani hangi tutum sergilersen, sergile, asla degismez. Ha diyelim anne konusunda geri vites atti. Baska konularda yine bu odunluk kendini gösterir. Yarin birgün cocugunuz oldugunda, adam cocuga bakmaz. Üstüne annesinin getirir ve lohusa depresyondan en agirini yasarsin.

Adam seni esi olarak degil, hizmetci olarak görüyor. Evini temizleyen, annesine hizmet eden, onun istediginde seksi veren,.. Senin duygularin hic önemli degil yani.

Ne yap ne et, korun. Hatta yerinde olsam hic cinsellik yasamazdim bile. Daha yeni evlisin diye bosanmak agir gelebilir fakat bu evliligin gidecegi yer zaten orasi, bosanmak. Ister simdi, ister 1 yil sonra.

Yaşlarınız kaç? Anneci bir erkekle evlenmişsiniz ve evliliğinizin 2. haftası tartışmalar başlamış.Bana olgunlaşmadan birey olabilmeyi başaramadan evlenmiş kişilersiniz gibi geldi.Eşini annesiymiş gibi kendine göre eğitmen gerekiyor sanırım, ya da iki tarafta tavizler vererek orta noktada uzlaşmayı denemeli.

Bu güne kadar ailesi sebebiyle tartistik ama hicbir zaman kötü bir cümlem olmadi ailesindeki herkes dahil buna. Ailemi sevmiyorsun istemiyorsun dediginde bizim sorunumuz ailen degil senin davranislarin diyorum surekli . Ailesinden hickimse hakkinda olumsuz konusmadim. Otoriteyi kabul etmis görünmemi oneriyorsunuz .

Kiro kiro konusacagina kendisi doldursaymis babasinin cayini. Konu ettigi seylere bak. Evlendi ya, kole aldilar sanki kendilerine.

Evet bana da öyle geliyor hizmetci almis gibi . Ama bu düsünceye fazla kapılmak istemiyorum zira bunu kabullenirsem bu cati ikimizi bir arada kaldirmaz.

Zaten cocuk istemiyorum korunuyoruz . Ayrica cinsellik zaten pek yok.

Daha çok hangi taraf olgunlaşmadan evlenmiş gibi görünüyor ? Benim ham taraflarım neler söylerseniz düzeltme şansım olur. Gobek bagını kesmem gerekiyor . Eşim tatli dilde şimaran sert dilde inatlaşan bazen de o anlık durumu kurtarip sonrasinda baska sebeplerden tartişan ve bazen de hic beklemedigim her sey yoluna girdi dedigim anda yine ayni konuyu açip tartişan biri. Tavirlarini net bir sekilde çözdüm lakin orta yolu bulma konusunda uyumu yakalayamadim.

Hiçbir sey yokmuş gibi davrandıgım da oldu ters karşılık verdi olumlu yanit alamadim . Her seyi bir kenara birakalım hakli ya da haksiz farketmez tartistik bitti kapatalim guzelce devam edelim dedim. Sen hala hakli oldugunu dusunüyor musun dedi. Ne farkeder dedim cok sey farkeder hala hakliyim diyorsan konusmaya bile gerek yok deyip çikti gitti evden. Yani bunu da denedim .

Sizin ham tarafiniz oldugunu hic dusunmuyorum. Aksine Peygamber sabriniz var. Gereginden fazla olgunsunuz. Sorun esinizde ve uzgunum duzelecek bir tarafini goremiyorum.

Ahah kendimi gordum :))) ben de demistim bunlar bunlar olursa bosarim hic acimam diye :) cok sukur olmadi ama olsa sakince cozum arayacak bir tip degilim onu biliyorum :))
Zaten insanların böyle olması gerekmiyor mu? Ben evde adamın hizmetçiliğini yapamam diyordum. Evlenince görürüz seni diyenler vardı. Evlendim görüyorlar, ortaklaşa yapılıyor işler. Evlilikte aldatma ve şiddet varsa da boşarım. Çok netim bu konuda. Başıma gelmedi, gelmez umarım. Ama gelirse gayet netim. Ne çocuğum derim ne başka bir şey.

Daha cicim ayları.. uzuldum sizin adiniza ama ben olsam taviz vermezdim sanırım. Iliski iki kisiliktr iki tarafta fedakarlk yapmalı. Esinizin karakteri oturmams malesef. Ailesindede is yok. Oglum bukadr gelme evinde esinle ol diyceklerine.pess. hani benm bildigim geneli erkekler ilk aylarda yataktan cıkmak istemez ( afedersiniz) ama boyle. Gül gibi karın var Ne işin var annenin evindee !

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…