- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Aglamasi çok samimi geldi bana içini dökmesi falan çok dokundu bilemiyorum düsunemiyorum. Işten çikma konusunu ve ailesine yardim etme konusunu öfkeyle söylemiş . Sadece yanimda ol yeter annemle aranizda bir sey olursa da bana söyle ben hallederim diyor. Aklim karmakarisik .Anne oğul tedavi olsunlar o zaman zira eşiniz de normal değil. Kaç yıllık ilişkilerini onun getirdiği sorunları siz çözemezsiniz değil mi?
Bu ağlama bile esinizin sizi etkileme politikası olabilir çünkü baştan beri sizi benimseyememiş bir adamdan bahsediyoruz neticede. Bir iki aydır sizinle iyi olup, sonrasında aynı binada oturma baskısı yapıp hatta işten çıkıp annesine hizmet etmenizi isteyecek bir adamın hicbirseyine güvenmeyin derim.
Zaten bazı şeyler cümlelerin içinde gizli . Neden evlenince annesini kaybetsin evlenen erkekler annelerini mi kaybediyor . Ikisi bambaşka şeyler denge kurmak çok mu zor uçunuz yapışık gibi birlikte mi olacaksınızBayanlar bir anda allak bullak oldum. Beni kaybetmek istemedigini söyledi ve daha kötüsü aglayarak içini döktü sinirleri boşaldi galiba. Annesinin kendine bagimli oldugunu yaptigi her seyi kendini kaybetme korkusuyla yaptigini , annesi psikolojik hasta oldugu icin yaninda olmak istedigini söyledi.Annemi de seni de kaybetmek istemiyorum dedi. Hem agladi hem konustu. Bunu hiç ama hiç beklemiyordum, ilk defa bir erkegin aglamasina şahit oluyorum. Ne yapacagimi şaşirdim. Sakinlesince uyudu ben hala uyuyamiyorum. Resmen dagildim düsünemiyorum.
Ha taşınalım diyo hala ha allah aşkına kendinizi ateşe atmayın ya .bugüne kadar neyi halletmiş şimdi halledecek.Aglamasi çok samimi geldi bana içini dökmesi falan çok dokundu bilemiyorum düsunemiyorum. Işten çikma konusunu ve ailesine yardim etme konusunu öfkeyle söylemiş . Sadece yanimda ol yeter annemle aranizda bir sey olursa da bana söyle ben hallederim diyor. Aklim karmakarisik .
Sakın kanma.Bayanlar bir anda allak bullak oldum. Beni kaybetmek istemedigini söyledi ve daha kötüsü aglayarak içini döktü sinirleri boşaldi galiba. Annesinin kendine bagimli oldugunu yaptigi her seyi kendini kaybetme korkusuyla yaptigini , annesi psikolojik hasta oldugu icin yaninda olmak istedigini söyledi.Annemi de seni de kaybetmek istemiyorum dedi. Hem agladi hem konustu. Bunu hiç ama hiç beklemiyordum, ilk defa bir erkegin aglamasina şahit oluyorum. Ne yapacagimi şaşirdim. Sakinlesince uyudu ben hala uyuyamiyorum. Resmen dagildim düsünemiyorum.
Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.Kesinlikle ve net bir dille çocuk olsa bile asla onun istediği gibi bir gelin olmayacağını belirt. Yine olsa yine boşanırımı ona iyice hissettir ki bir daha seni zorlamasın.
Ne güzel manipüle ediyor sizi. Yapmayın eşinizin yanında olmanız demek, ailesiyle aynı binada, koloni halinde yaşamanız demek farkında mısınız? Samimiyse sorunlarına çözüm bulsun sizi o sorunlara dahil etmesin.Aglamasi çok samimi geldi bana içini dökmesi falan çok dokundu bilemiyorum düsunemiyorum. Işten çikma konusunu ve ailesine yardim etme konusunu öfkeyle söylemiş . Sadece yanimda ol yeter annemle aranizda bir sey olursa da bana söyle ben hallederim diyor. Aklim karmakarisik .
O zaman boşan. Sakın taşınma.Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.
Elbette karar sana ait ama psikolojisi bozuk iki insanla yaşamak zorunda değilsin. Sen taşınınca tedavi olmuş mu olacak? Bir anda normalleşecek mi bu hastalıklı halleri?Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.
Annesinin kendine bagimli oldugunu söyledi. Ama bence esim de annesine bagimli ve farkinda degil. Ben de arada kaldim kendime gelmeliyim .Bu aglamalara acıyıp taşınmayın sakın onun dışında evliliğiniz icin bence aile terapistine falan gidebilirsiniz iyi olur çünkü evet bu bağımlılık eşinizde madem farkında bu durumu kırması lazim . Kendi kafasinda oturtsa bişeyleri anne zaten alışır ama zihninde annemle olmalıyım psikolojisini atamıyor herhalde . O zaman sizinde psikolojiniz bozuk annemin psikolojisi bozuk ayağına başka bir kadinin hayatini cehenneme çeviremezler. Boşanın falan demem sizin bileceğiniz is ama sakın bu gözyaşlarına kanıp taşınayım demeyin herşey çok kötü olur mümkünse daha uzağa taşının hatta
Sabah sabah sınır oldum ya .bu çözüm üretmek miymiş eşiniz icin sizi kaybetmemekmiymis. Eşiniz anasından dahada fazla bağımlı hayret bisey yaOlamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.
Günaydın.Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.
Neden üçüncü bir seçenek yok, oturun şuan ki evinizde. Sizi kaybetmek istemeyen adam şart koşmaz taşınmayı.Olamam zaten bunu söyledim. Kararsizliga gömüldüm. Iki secenegim var ya taşinma kararina onay verecegim ya da boşanacagiz.
Bir tane kaynim var bayramdan bayrama geliyor ailesiyle gorusmuyor kizkardesleriyle gorusmuyor bir tek esim ve benle gorusuyorlar. Zaten bu hastaligi kaynim ve eltimle olan kavgalarinda ve kusmelerinde baslamis. Esim de kaynim gibi olur diye korkuyormus. Anlatirken şu an bana da cok sacma geldi oysa dinlerken cok duygulanmis aglamistim.Zaten bazı şeyler cümlelerin içinde gizli . Neden evlenince annesini kaybetsin evlenen erkekler annelerini mi kaybediyor . Ikisi bambaşka şeyler denge kurmak çok mu zor uçunuz yapışık gibi birlikte mi olacaksınız
Sen de eşine bağımlı olmayasın?Annesinin kendine bagimli oldugunu söyledi. Ama bence esim de annesine bagimli ve farkinda degil. Ben de arada kaldim kendime gelmeliyim .
Kv o kadar hassas kadın olsa diğer evladı için her gün ağıt yakması lazımdı.Bir tane kaynim var bayramdan bayrama geliyor ailesiyle gorusmuyor kizkardesleriyle gorusmuyor bir tek esim ve benle gorusuyorlar. Zaten bu hastaligi kaynim ve eltimle olan kavgalarinda ve kusmelerinde baslamis. Esim de kaynim gibi olur diye korkuyormus. Anlatirken şu an bana da cok sacma geldi oysa dinlerken cok duygulanmis aglamistim.
Kaynın niye böyle olmuş,hiç kimse sormuyor,merak etmiyor,kendisinde hata bulmuyor galiba. Kimbilir o geline neler ettiler de adam gerçek ailesine sahip çıkmış,kök ailesini silmiş.Bir tane kaynim var bayramdan bayrama geliyor ailesiyle gorusmuyor kizkardesleriyle gorusmuyor bir tek esim ve benle gorusuyorlar. Zaten bu hastaligi kaynim ve eltimle olan kavgalarinda ve kusmelerinde baslamis. Esim de kaynim gibi olur diye korkuyormus. Anlatirken şu an bana da cok sacma geldi oysa dinlerken cok duygulanmis aglamistim.
bir erkeğin ağlamasına asla aldanma, daha dünde mutlu evli adam rolünü yapıyordu, ya kimseye boşan demek asla içimden gelmiyor ama suyu bile sizden isteyen bir adam, yaptıkları ortada düzelir demek benim mantığıma sığmıyorBayanlar bir anda allak bullak oldum. Beni kaybetmek istemedigini söyledi ve daha kötüsü aglayarak içini döktü sinirleri boşaldi galiba. Annesinin kendine bagimli oldugunu yaptigi her seyi kendini kaybetme korkusuyla yaptigini , annesi psikolojik hasta oldugu icin yaninda olmak istedigini söyledi.Annemi de seni de kaybetmek istemiyorum dedi. Hem agladi hem konustu. Bunu hiç ama hiç beklemiyordum, ilk defa bir erkegin aglamasina şahit oluyorum. Ne yapacagimi şaşirdim. Sakinlesince uyudu ben hala uyuyamiyorum. Resmen dagildim düsünemiyorum.
Annesinin kendine bagimli oldugunu söyledi. Ama bence esim de annesine bagimli ve farkinda degil. Ben de arada kaldim kendime gelmeliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?