• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizliği. Başka şehir. Bunalım. Yardım

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Artık bunaldım. Ben evlenip eşimin şehrine gelen, burada kimsesi olmayan bir insanım. Ailesiyle aram iyi değil. Arkadaş ortamım pek yok. Yani eşim bu durumda bana kol kanat gereceği, düşünceli olacağı yere aksine bu aralar bana çok ilgisiz davranmaya başladı. Her zaman süper ilgiliydi diyemem ama bu ara ilgisizliği arttı ve pandemiyle birlikte artık kafayı yiyecek duruma geldim. Eşimin tek bildiği film dizi izlemek ve arabası. Bide yakın arkadaşının bu ara morali çok bozuk, eşim sürekli onunla ilgileniyor. Bende sürekli ev işi... akşam çıkalım şöyle bir oturalım desem pandemiden çıkamıyoruz, ki genelde ben derim o demez zaten. Haftada bir çıkarız onda da çok çıkıyoruz on günde bir çıkalım der. Araba kullanmayı öğretecek bana sözde hep unutuyor geçen çıkabildik bana hiç sabır göstermedi bağırdı çağırdı. Çok kırıldım.
Bu akşam da sanırım bir kırılma noktası yaşadım ben. Yine işten geldi yemeğini yedi, dizinin başına geçti, başını kaldırıp yüzüme bakmadı. O an fark ettim ki hep ben çabalıyorum, yanına gidiyorum, sarılıyorum, konuşmaya çalışıyorum ama boş olduğunu fark ettim. Bide yarın giyecek ütülü kıyafeti yokmuş diye bana kıyafet ütületti. Yanlış kıyafeti ütülemişim halbuki ona sordum bunu mu giyeceksin diye evet demişti şimdi demedim diğerini dedim ben dedi. Kafası dizide tabi ne dediğini bilmiyor iyice sinir oldum, kalktım bi daha ütüyü açtım ve ütü yaptım. Günlük konuşmalarımız çok saçma... bana deli der böyle gıcık gıcık takılır sürekli. Sevgisini gösterme şekli buymuş öyle der ama ben daha başka kafadayım daha çok derinlik, ilgi falan görmek isterim. İşte böyle hanımlar bana bir şeyler söyleyin lütfen kendime getirin. Zira ben ben olmaktan çıktım sanki. Bunaldığımı hissediyorum.
Not: Cinsellik açısından bir sorunumuz yok.

Bu akşam ona kırgın olduğumu belli ettim o da anladı dizi bitince yanıma geldi. Konuştum, sıkıldın artık benden heralde falan dedim. Eşim de bugün dizim olduğunu biliyorsun saçmalama gel buraya dedi benle şakalaştı. Sorunun sadece dizi olmadığını vs anlattım işte... önemsemedi şakaya vurdu. Mutsuzum.

Son düzenleme:
Bi gün bi takılın peşine gerçekten arkadaşının mı sıkıntısı var yoksa Allah korusun başka bir kadın mı var? Yapmaz benim kocam der her kadın ama kontrol etmekten zarar gelmez. Baktınız başka biri yok bu adamın doğal hali o zaman alıştığı varlığınızı en az 2-3 gün gerekirse 1-2 hafta çekin ortalardan. Ortada gezinmeyin, çay kahve servis etmeyin. Yemek sonrası biraz uzanacağım diyip ortadan kaybolun ya da dışarı yürüyüşe gidip eve dönüncede yine görünmeyin. Biraz sesinize, nefesinize hasret kalsın. Bakalım ne kadar farkına varacak. Şayet boşluk hissederse o gelir size bakıp iki çift laf etmeye, sarılmaya, koklaşmaya; yok ama hiç oralı değil varlığınız-yokluğunuz birse, geçmiş ola hayat biraz zor geçer.

Ben hatirliyorum yeni evliydik 2-3 aylık, bir gun balkona ciktim agladim öyle icim anlamsizcs doluydu. Cok sıkılıyordum kendimi yanliz hissediyordum. Halbuki esim ilgiliydi ama kalabalik bir aileden cikip kendi duzenini kurunca tuhsf bi kafaya girmistim. Calismiyordum o sürede, calissaDim bunalmazdim galiba. Cok yakin bir arkadasim beni iyi kullanip sirtini dönmüştü oda zoruma gitmisti.

Siz bide pandemiye denk geldinizy farkli sehir, es ailesi ile anlasamama. Bende olsam bunalabilirdim.gsliba. esinizde belki kendini dizi film izleyerek rahatlatmaya calisiyoe , baska sartlarda belki böyle olmazdiniz düşüncesi aklima geldi. Yinede yeni gibisiniz aslında böyle yapmasa sizon icim daha iyi olur

direksiyon dersi veren kişi karşılığında para vs almıyorsa, peygamber sabrı da yoksa kalp kırması kaçınılmaz. profesyonel hocalar bile dişlerini sıkarak sırıtıyorken eşiniz ne yapsın? duymazdan gelmek en iyisi.

Bi gün bi takılın peşine gerçekten arkadaşının mı sıkıntısı var yoksa Allah korusun başka bir kadın mı var? Yapmaz benim kocam der her kadın ama kontrol etmekten zarar gelmez. Baktınız başka biri yok bu adamın doğal hali o zaman alıştığı varlığınızı en az 2-3 gün gerekirse 1-2 hafta çekin ortalardan. Ortada gezinmeyin, çay kahve servis etmeyin. Yemek sonrası biraz uzanacağım diyip ortadan kaybolun ya da dışarı yürüyüşe gidip eve dönüncede yine görünmeyin. Biraz sesinize, nefesinize hasret kalsın. Bakalım ne kadar farkına varacak. Şayet boşluk hissederse o gelir size bakıp iki çift laf etmeye, sarılmaya, koklaşmaya; yok ama hiç oralı değil varlığınız-yokluğunuz birse, geçmiş ola hayat biraz zor geçer.

Arkadaşı bir taraftanda kuzeni oluyor. Yakın dostumuz. Olan olayları vs her şeyi biliyorum. Her gün telde konuşuyorlar, bir kaç günde bir görüşüyorlar. Her şeyden haberim var yani o konuda sıkıntı yok. Dediğiniz gibi kendimi geri çekeceğim. Yanlış bir hareket yapmaktan korkuyorum alıp başımı gitme gibi, yatak ayırma gibi... çünkü eşimle aramda soğukluk olmasından çok korkan bir insanım

Artık bunaldım. Ben evlenip eşimin şehrine gelen, burada kimsesi olmayan bir insanım. Ailesiyle aram iyi değil. Arkadaş ortamım pek yok. Yani eşim bu durumda bana kol kanat gereceği, düşünceli olacağı yere aksine bu aralar bana çok ilgisiz davranmaya başladı. Her zaman süper ilgiliydi diyemem ama bu ara ilgisizliği arttı ve pandemiyle birlikte artık kafayı yiyecek duruma geldim. Eşimin tek bildiği film dizi izlemek ve arabası. Bide yakın arkadaşının bu ara morali çok bozuk, eşim sürekli onunla ilgileniyor. Bende sürekli ev işi... akşam çıkalım şöyle bir oturalım desem pandemiden çıkamıyoruz, ki genelde ben derim o demez zaten. Haftada bir çıkarız onda da çok çıkıyoruz on günde bir çıkalım der. Araba kullanmayı öğretecek bana sözde hep unutuyor geçen çıkabildik bana hiç sabır göstermedi bağırdı çağırdı. Çok kırıldım.
Bu akşam da sanırım bir kırılma noktası yaşadım ben. Yine işten geldi yemeğini yedi, dizinin başına geçti, başını kaldırıp yüzüme bakmadı. O an fark ettim ki hep ben çabalıyorum, yanına gidiyorum, sarılıyorum, konuşmaya çalışıyorum ama boş olduğunu fark ettim. Günlük konuşmalarımız çok saçma... bana deli der böyle gıcık gıcık takılır sürekli. Sevgisini gösterme şekli buymuş öyle der ama ben daha başka kafadayım daha çok derinlik, ilgi falan görmek isterim. İşte böyle hanımlar bana bir şeyler söyleyin lütfen kendime getirin. Zira ben ben olmaktan çıktım sanki. Bunaldığımı hissediyorum.
Not: Cinsellik açısından bir sorunumuz yok.

Bu akşam ona kırgın olduğumu belli ettim o da anladı dizi bitince yanıma geldi. Konuştum, sıkıldın artık benden heralde falan dedim. Eşim de bugün dizim olduğunu biliyorsun saçmalama gel buraya dedi benle şakalaştı. Sorunun sadece dizi olmadığını vs anlattım işte... önemsemedi şakaya vurdu. Mutsuzum.
Kendimi okudum sanki :)) ben de eşimin görevi nedeniyle farklı bir şehirdeyim 1 yıldır. Aslında sakinlik, yalnızlık iyi geldi bu minimal yaşam fakat regl gibi ya da dolunay gibi belli dönemlerde gözlerimden ateşler çıkıyor en ufak bir olumsuzlukta ben niye geldim senlee, benciil lanet olsun diye mangalda kül bırakmıyorum 😂 sanıyorum şu an öyle bir dönemdesiniz siz de.
Aktivitelerinizi ortaklaştırın. İzlediği diziyi birlikte takip edin. Çiftler için eğlenceli YouTube programları var ilişki testi gibi onları izleyebilirsiniz akşamları.

Bu konu hakkında açılmış bilmem kaçıncı konu
İLGİSİZLİK
Klasik Türk erkeği işte çoğu düz erkek

Çoğıu kadın aynı koltukta otururken sarılmak öpülmek güzel sözler duymak ister

Beni de boğar bu tür evlilik
Yatarken sarılması kafi gelir

Bence gayet normal seyirde giden bir evliliğiniz var
Bana anormal gelmedi eşinizin tavırları

Kendimi okudum sanki :)) ben de eşimin görevi nedeniyle farklı bir şehirdeyim 1 yıldır. Aslında sakinlik, yalnızlık iyi geldi bu minimal yaşam fakat regl gibi ya da dolunay gibi belli dönemlerde gözlerimden ateşler çıkıyor en ufak bir olumsuzlukta ben niye geldim senlee, benciil lanet olsun diye mangalda kül bırakmıyorum 😂 sanıyorum şu an öyle bir dönemdesiniz siz de.
Aktivitelerinizi ortaklaştırın. İzlediği diziyi birlikte takip edin. Çiftler için eğlenceli YouTube programları var ilişki testi gibi onları izleyebilirsiniz akşamları.
Adamın izlediği dizi Çukur. Şarkı dinleyecek olsa hep o dizinin şarkıları, arabada bile o şarkılar... artık bende alıştım valla açıyorum bazen mutfakta “gazapizm- pisliğin üstüne basmışlar” eşliğinde yemek falan yapıyorum. Ama yani artık bir zamandan sonra gına geliyor :süslü:

Adamın izlediği dizi Çukur. Şarkı dinleyecek olsa hep o dizinin şarkıları, arabada bile o şarkılar... artık bende alıştım yani mutfakta “gazapizm- pisliğin üstüne basmışlar” eşliğinde yemek falan yapıyorum bazen. Ama yani artık bir zamandan sonra gına geliyor :süslü:
Hahahah yaa gerçekten çok benzer :) bizim de müzik zevklerimiz çok farklı ama müdahale etmiyoruz. Sırayla açıyoruz falan. Yani kimse değişmiyor malesef çözüm üretmek önemli olan. Keyif alacak şekilde orta yolu bulmak. Daha yeni evlisiniz siz de karamsarlığa itme kendini :) Ben de film olsun ya da herhangi bir şeyi uzun uzun izlemeyi hiç sevmem ama eşim bayılıyor o yüzden ben de kendi izleyeceğim şeyleri buluyorum birlikte izliyoruz

Hahahah yaa gerçekten çok benzer :) bizim de müzik zevklerimiz çok farklı ama müdahale etmiyoruz. Sırayla açıyoruz falan. Yani kimse değişmiyor malesef çözüm üretmek önemli olan. Keyif alacak şekilde orta yolu bulmak. Daha yeni evlisiniz siz de karamsarlığa itme kendini :) Ben de film olsun ya da herhangi bir şeyi uzun uzun izlemeyi hiç sevmem ama eşim bayılıyor o yüzden ben de kendi izleyeceğim şeyleri buluyorum birlikte izliyoruz

Aynen bende uzun uzun dizi falan izleyemem pek sevmiyorum. Ne güzel ortak nokta buluyormuşsunuz biz de buluyoruz aslında bazen. Teşekkür ederim evet karamsarlığa hemen girmemek iyidir belkide.. ama işte bu ara her şey üst üste geldi sanırım bunaldım

bahsettiginiz her sey sonradan degisebilir de.. bir sey ayni kalir. derin mi sig mi evlenmeden biliyorsunuzdur..

bambaşka bir şehirde hayat kuran biri olarak eğer çalışmıyorsanız şiddetle çalışmanızı öneririm. Cevreniz oluyor, kafanız dağılıyor kendinize hayat kuruyorsunuz. Ben şehir değiştireli 1 yıl olacak. Ofisten yakın arkadaşım diyebileceğim bir çevrem onların çevresi vs etrafım kalabalıklaştı. Eşinizin tabi destek olması çok önemli, en çok desteği sevgiyi ondan görüyorsunuz. Kendinize farklı bir hayat kurunca her şey daha güzelleşiyor ama.

Back