- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi isilaydmrc
Bunu da babasının "kızım rahat okusun ,madur olmasın" diye tuttuğu , ödediği evde yapınca adı "biz birbirimizi çıkarsızca seviyoruz" olmuşFanfinifinfon yaparken vicdan rahat oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu da babasının "kızım rahat okusun ,madur olmasın" diye tuttuğu , ödediği evde yapınca adı "biz birbirimizi çıkarsızca seviyoruz" olmuşFanfinifinfon yaparken vicdan rahat oluyor.
Konudaki tek asalak sensin. Başkasının kocasından nemalanan bir asalak.Yaşıtlarım olan erkekler ya da benden birkaç yaş büyük olanlar bana afedersiniz asalak gibi geliyor
Adam Uydurmuştur bişiyler Buda inanmıştırSen şimdi, sevgilinin karısıyla ilişki yaşamadığına falan inanıyorsundur
Onlar zengin oluyordu ama. Bu kıza ayrı ev açmamış ki amca. Kız hala anasının babasının para verdiği evde yaşıyor.O zamannn cvp belli adam Sugar Daddy
Vay arkadaş. Biz de arkadaşımla fizikçiye patatesli börek yapmıştık bizi geçirsin dersten diye.Karısından boşatan değilde sırf dersten geçmek için yamanan öğrencide gördüm geçiren hocada
Onların seçeneği bol, kendime bağlayıp her dediğimi yaptiramam demiyor da.Yaşıtın ya da bir kaç yaş büyük erkekler asalak gibi mi geliyor amsmdlfşfş kız sen de kumasın ya
Yok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuz
Karşılıklı birbirlerini kullanıyorlar. Kardeşim demişti, üniversitede bazı kızlar o şehirdeki göbekli, sigaradan dişleri bıyıkları sararmış esnaf amcalarla gezip tozuyormuş. Koca koca evli barklı adamların üniversiteden sevgilileri varmış. İşte adam kızı kullanıyor kız da adamın parasını yiyor. Böyle kızların kendini kullandırması için adamın çok zengin olmasına gerek yok, arabayla gezmek, dışarıda bir yemek, bir kıyafet yeterli. Her şehirde bir üniversite olunca üniversite kazanmak kapasite gerektirmiyor, kazanıyor aile de gönderiyor. Artık okuyor mu, metres hayatı mı yaşıyor haberi olmuyor.Kız onca yorumdan sonra hala akıl almazsan vay haline hemen o adamdan ayrıl safmısın kendini kullandırıyon