Eşimin gözü dışarıda mı?

Öyle de o an ben kötü duruma düşüyorum oradaki bayanın gözünde
Burada dışarıdaki yabancı kadının gözünde hangi duruma düştüğünüzün hiçbir önemi yok, burada mesele eşiniz.
Eşinizin böyle bir alışkanlığı varsa yol belli

Kızların bakmasını anca eşim bakarsa farkederdim heralde. Öyle bişey olsa da kızlara değil eşime suç bulur bi güzel gözünü oyardım daha ilk vukuatında. Zaten ya boşanırdık ya yapmaya cesaret edemezdi bi daha. Daha ilkinde tepki vermeyerek hata etmişsiniz.

Tepki versem kıskanıyor saçmalıyor olacağım evet baktım demeyecek

Birinin eşime bakması beni çok rahatsız etmez ama eşim de aynı şekilde ona bakıyorsa işte bu çok rahatsız eder. Karşı taraf bunu çoğu kişiye yapıyordur engel olamazsın ama eşin çapkınsa eyvah. Keşke sen başkalarına bakıyorsun ben bunu görüyorum diye net bir şekilde konuşsaydınız. Kısasa kısas yapmak pek doğru değil. Biri bana baktığında ben gözlerimi kaçırıyorum ya insanlar nasıl karşılık verircesine bakabiliyor anlamıyorum. Tabi bunu evli olanlar için söylüyorum. Birine anlık, meraktan bakmak var bir de flörtleşerek bakmak var. Bunu açıkça konuşun eşinizle.

Planlı evet.E o zaman niye yaptın demeyin hamileliğim dahil eşim yine etrafımda pervaneydi.Bu konulara kafa yormuyordum pek
Yo niye yaptığınız beni ilgilendirmez ama hiç duygularınızı ,kirginliklarinizi soylememissiniz ilk ilgisizlikte de bu buhrana dusmussunuz. Eşinizin yaptığını kabul edilir hale getirmiyorum ama adama lan hayırdır kendine gel oyarim gözünü de demiyorsun .şuan pervane olsa yeniden bu davranışları görmezden gelecek misiniz ?

Ayrılmalı mı diyorsunuz
Ben boşanın ya da devam edin diyemem ama ilişkiniz sağlıklı görünmüyor. Öncelikle siz sürekli olarak eşinize kim baktı diye takiptesiniz, diyelim ki baktı oturup bu konuyu net bir şekilde konuşmak yerine gidip çalgıcıya falan bakıyorsunuz, sizce normal mi?
Ben hala o genç kızların bizim kocalara neden bakacağını anlamıyorum, insanların bazen gözü dalar, bazen bir anlamı yoktur, bazen birine benzetir olabilir yani. Ben yemin ederim biri eşime baksa anlamam bile. Siz bu konuyu eşinizle konuşacaksınız ki eğriyi doğruyu öğrenin

Tepki versem kıskanıyor saçmalıyor olacağım evet baktım demeyecek
Size ne söylersek söyleyelim eşiniz yerine savunmaya geçiyorsunuz o zaman içiniz içinizi yesin. Bu cevaplarinizdan ben de bakışları abarttiginizi düşünmeye başladım, eşinizin size göre ilgisi azalınca saldıracak kafayı takacak yer ariyormussunuz gibi duruyor.

Bilmem acaba kuruyor muyum kafada öyle mi zannediyorum emin olamıyorum belki de bilinçaltında kondurmak mı istemiyorum bilemedim

Eşimin huyunu biliyorum ben bir söylesem o on söyler sinirlenir nereden çıkarıyorsun ben öyle bir şey hatırlamıyorum yine takılacak bir şey buldun der.Sonuçta ben o an eşime gözümü dikmiyorum bakıyor mu diye kasıldığını saçını düzelttiğini falan görüyorum

Eşim hatırlamıyorum hangi masa bile nereden çıkarıyorsun takılacak bir şey buldun der.Nereden biliyorsun demeyin çünkü eşimin huyunu biliyorum

Yanlış yerlerde debeleniyorsunuz.
Güven sorununuz varsa onun üzerine eğilin, baktı bakmadı vs ile zaman kaybetmeyin.
Bir insan gripse hapşırabilir.
Durup başında bir kez hapşırdı, aha iki oldu, ay bi daha hapşırdı diye skor tutmak ne kadar saçma ise sizin durumunuz da öyle.
Gripten mi hapşırıyor, alerjen mi var ortamda? Gripse benim sağlığımı etkileyebilir önlem alayım, alerji ise etkilemez kendi çözüm bulması gerekir..gibi. Anlatabiliyor muyum?
Yani bu yaptığınız kendinize saygısızlık.
Siz bir insanın bekçisi olmak için gelmediniz bu dünyaya. Ve sırf o empati kursun diye karakterinizi bozmanız, çalgıcı kesmeniz falan da benliğinize karşı ayıp.
Kocanız sizi hayat ilkelerinizden uzaklaştıracak kadar meşgul ediyorsa, sizin bireysel bir hayatınız, kimliğiniz yok ve onun uzantısısınız demektir.
Kendinize gelin, o ne yaparsa yapsın kendinizden yana olun, onu takip edeceğim diye kendinizden uzaklaşır/kalenizi boş bırakırsanız biri gelir, ummadığınız anda gol atar. Kaleyi (kendinizi) boş bırakmayın.

Bizim hayatlar ne kadar monoton ya sizinkileri okuyunca heycan entrika aksiyon ne ararsan var biz dümdüz takılıyoruz

Yani beğenilmek herkesin hoşuna gider o begilmek duygusunun aldatmaya meyletmesi önemli. Kadınla flortoz bakisirsa evet haklısın. 1-2 saniyelik bakislarla bu kadar keskin kararlar verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…