Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"kaç gundur telefonuna ara ara ulaşamıyorum" diyorsun "çekmiyordur" diyor.
"bugun telefonun niye kapalıydı" diyorsun "toplantıdaydım" diyor.
bence beklemede kalsan daha iyi baksana heme duruma uygun cvpları yapıştırıyor bilmesen durumu inancaksın.eğer direk sorarsan kesin onlarada uygun cvbı olcak bence biraz bekle ve ağzini ara.şu yeni hat almayı düşünüo musun işini muhakak sor bakalım aldım dicek mi?bence bu sorunun cvbı cok onemli.ona gore diğer soyliceklerine de inanabilirsin![]()
iyi fikir yaaaa.... ya cok merak ettim neolcak acaba?senin yerinde olsam hemen söylemzdim bir kaç gün daha takip ederdim
kullandığı hattın kapalı olduğu anda diğerinden arardım
off inşallahh düşündüğümüz gibi değildir ya
süpersin haaa.. ama ya anlayıp evet dağıttılar derse. yani öyle olmadığı halde. dedim ya ben yüzümden belli ediyorum.
canım ilk önce dediğin gibi ağzını ara baktın geçiştiriyo seni o zaman dök içini sende rahatla bilirim o duyguyu dök içini bu şüphe yer bitirir adamı kahreder insanı.... hiç bi kadın böyle bişeyi haketmiyo o seni kaybetmekten korkmadan böyle bişey yapıyosa sende korkma onu kaybetmekten....
hattı aradım .açtığı zaman bana bilgi mesajı gelecek.
ben olsam asla sormam..
Dişini sık sabret,asla ve asla sorma.
sorsan ne olacak eğer aldatıyorsa daha dikkatli olacak bunu mu istiyorsun..
sessizce bekle,vakit geçsin adam hattı kullanmaya başlasın,bakalım kimi arıyor,kiminle mesajlaşıyor,sana ne zaman söylüyor hat aldım diye..
sadece bekle,sakın korkutma adamı,yoksa bugün olmasa da niyeti vars yarın yine yapar aynısı..
off ya canım ben de işkillendim
ne bilim saklaması bir yana hattı kapalıyken söyledikleri başka bir yana ü
umarım düşündüğümüz gibi birşey değildir
eşin ne burcu ? ordan da ele alalım
umarım. bi de benim halimi düün. sabahtan beri nasıl başım ağrıyo.
canım sırf senin için geldim şuraya, eşin gelmedi tabi okudum yazılarını , ben bu işi anlamadım
eşinde inşallah birtek seni değil bizide tatmin edici bir cevap verir..
bu böyle olmaz...sen sinirlenmeye başladım burada bir arkadaşımın sorunu olunca anam aklımdan çıkmıyor yemek yerken ne oldu acaba diye düşünüyorum yaa
canım Allah yardımcın olsun akrep burcundan olanların partnerlerine kaçın derim de genelde nadyayla bu konuda derin konuşmuşluğumuz olduğu için yazdım