Eşimin gizlediği hat...

ya ben şımdı cok merak ettım ama konusahıbı eşıne sordumu hattın ne oldugunu??*

3 tanesi benden canim,
kntr bitsin insallah , birde "bende hat alcam", aveami? da benden :roflol:
aklima geldi yazayim dedim..güldügüne sevindim..amacina ulasmis demek hihoyyyt

evet 'avea mı' yı da çok beğenmiştim bende bitane ekledim şimdi yol bence kaydirigubbakcemile3

eşinizin zaten hat almak gibi bi niyeti varmış ama kullandığı hattı kapatmadığına göre bencede şüphelenicek bişeyler var ama hemen sormayın!önce o numara açık olduğunda arayın eşiniz mi kullanıyor bi anlayın ki, arkadaşımın vs gibi bahane bulamasın.keşke arayıp sana uygun tarife buldum vs demeseydiniz.ama gerçekten kullanmak istediği hatsa akşam size aldığını söyleyecektir.inşallah son söylediğim olur.kötü bi niyeti olmasaydı siz aradım niye kapalıydı diye sorduğunuzda, çekmiyodur demezdi o hattı taktığını söylerdi bence ama bilmiyorum artık akşam herşey açığa çıkıcak.merakla haberini bekliyoruz

arkadaşlar yeni geldim eve hepinizin yorumlarını okudum. eşimi aradım teli kkapalıydı. diğer hattı aradım o açıktı. 2 saat kadar kapalı kaldı telefonu. sonrsa aradım niye kapalı dedim. toplantıdaydım dedi. (diğer hat nasıl açık oluyor peki?)

eşinizin telefonun kapağını açma fikri bana çok enteresan geldi..
40 yıl düşünsem aklıma gelmez sanırım
ya dA
bekara karı boşamak kolaydır hesabı benimki..
ben nedense ortada bir aldatma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. evli ve tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir aslında ama.. ben öyle düşündüm.
sizin davranışınızı garipsedim aslında.. bir hobby edinseniz,ya da kişisel gelişim kurslarına falan katılsanız da paranoyalarınızdan kurtulsanız.. böyle çok üstüne düşerseniz,aldatmayacak olan adam bile aldatır ya..
biraz rahatlayın,kendizi yemeyin boş yere lütfen..

arkadaşım yorumun için teşekkür ederim. ama benimkinin bir paranoya olduğu düşüncesine katılmıyorum. ayrıca böyle düşünmen beni üzdü.
ben kadınların bazı şeyleri kesinlikle hissettiğine inanıyorum. ve bu tür hislere ne zaman kapılsam hep bişeyler bulmuşumdur. bu sadece eşimle ilgili değil. telefonun kapağını açmak adetim değildir. sadece bir an için orda bişey olduğunu hissettim ve açıp buldum ki ilk defa açtım. ayrıca hobby ya da kişisel gelişim kurslarına gitemye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. yine de sağol.

arkadaşlar yeni geldim eve hepinizin yorumlarını okudum. eşimi aradım teli kkapalıydı. diğer hattı aradım o açıktı. 2 saat kadar kapalı kaldı telefonu. sonrsa aradım niye kapalı dedim. toplantıdaydım dedi. (diğer hat nasıl açık oluyor peki?)

:(( üzüldüm senın adına. gecmıs olsun guzelım umalım da düşündüğümüz sey olmasın.
annesıyle falan konusmasına sen kızıyor musun? onla ortak hat almıs olmasın? var mı konusmasını ıstemedıgın bı aıle yakını

Telefonlar çifter çifter.
Ne bu böyle,ne biçim bu erkekler
Yakında ikinci eş isteyecekler
Ama totolarına tekmeyi yiyecekler:delphin:

:(( üzüldüm senın adına. gecmıs olsun guzelım umalım da düşündüğümüz sey olmasın.
annesıyle falan konusmasına sen kızıyor musun? onla ortak hat almıs olmasın? var mı konusmasını ıstemedıgın bı aıle yakını

yok güzelim karıştığım kimse. annesi zaten vodafone.

hımm var bişeyler kesin kaçta geliyo?acaba gerçekten iş miCADIARZUCADIARZU

eşim hat alacak ve bana söylemıyecek kuskulu bi durum bi halt yemeyecek olan adam zaten eşindende saklamaz bence canım sen onun peşini bırakma ama söylesende inkar edecek bence sen söylemeden halletmeye bak bi arkadaşını gizliden aratabilirsin o hattını deneyebilirsin

işinde dısarı cıkabılıyor mu oglenlerı ya da arada sırada
yoksa hep ofis içinde mı ?

canım tüm yorumları okuyamadım ama esin bana göre gizli işler peşinde degil yoksa sen tanımazmısın esini..bence kendini üzme ayrıntılara da fazla takılma derim..eger sana hala bir acıklama yapmazsa sen de sorarsın hattı:delphin:

Back