Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninmiydi canım,çok tatlılar çok güldüm hihoyyyt
3 tanesi benden canim,
kntr bitsin insallah , birde "bende hat alcam", aveami? da benden :roflol:
aklima geldi yazayim dedim..güldügüne sevindim..amacina ulasmis demek hihoyyyt
evet 'avea mı' yı da çok beğenmiştim bende bitane ekledim şimdi yol bence kaydirigubbakcemile3
eşinizin telefonun kapağını açma fikri bana çok enteresan geldi..
40 yıl düşünsem aklıma gelmez sanırım
ya dA
bekara karı boşamak kolaydır hesabı benimki..
ben nedense ortada bir aldatma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. evli ve tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir aslında ama.. ben öyle düşündüm.
sizin davranışınızı garipsedim aslında.. bir hobby edinseniz,ya da kişisel gelişim kurslarına falan katılsanız da paranoyalarınızdan kurtulsanız.. böyle çok üstüne düşerseniz,aldatmayacak olan adam bile aldatır ya..
biraz rahatlayın,kendizi yemeyin boş yere lütfen..
arkadaşlar yeni geldim eve hepinizin yorumlarını okudum. eşimi aradım teli kkapalıydı. diğer hattı aradım o açıktı. 2 saat kadar kapalı kaldı telefonu. sonrsa aradım niye kapalı dedim. toplantıdaydım dedi. (diğer hat nasıl açık oluyor peki?)
( üzüldüm senın adına. gecmıs olsun guzelım umalım da düşündüğümüz sey olmasın.
annesıyle falan konusmasına sen kızıyor musun? onla ortak hat almıs olmasın? var mı konusmasını ıstemedıgın bı aıle yakını
arkadaşlar yeni geldim eve hepinizin yorumlarını okudum. eşimi aradım teli kkapalıydı. diğer hattı aradım o açıktı. 2 saat kadar kapalı kaldı telefonu. sonrsa aradım niye kapalı dedim. toplantıdaydım dedi. (diğer hat nasıl açık oluyor peki?)
hımm var bişeyler kesin kaçta geliyo?acaba gerçekten iş miCADIARZUCADIARZU
işinde dısarı cıkabılıyor mu oglenlerı ya da arada sırada
yoksa hep ofis içinde mı ?
eşin ne burcu ? ordan da ele alalım