canım mideni bulandırmıyorum sadece soracağın soru ...
peki senin telin kapalıyken bu neden açıktı...senin telin açıkken bu neden kapalıydı...
bu teli kendi teline takmandaki neden neydi ...2 saat açmandaki sebebide açıkla diyeceksin( askerlere açıklarmısın demeyeceksin ..açıklaaa) emir eder gibi bunlar bu dilden anlıyor...
diye sor..bende tatmin olmak istiyorum..içim halen kasvetli...sen peşini bırakma ..
Allah yuvanı korusun canım üzüntülerde bırakmasın kimseyi
hatta
azılı düşmanım yok ama kanlı düşmanımın evine bile kara bulutlar getirmesin..ev huzursuzluğu zor..
ama sen okey tamam anladım ben yanlış anlamışım deme ...bunu hissetmesin...
son sözün..
XX (kocan..adını bastırarak konuş) gözlerim üzerinde !!!! yaptığın tek hatanda Allah ensene biner benimde önüme çarşaf gibi serer..
sen sadece bunu böylece bil yutmadım..yutmam...tek hatannn yeter bu evlilik için bunuda bu konu açılmışkennnn söyleyim ..ben öyle sırt pırt bu konuları açmam manyaklar gibi...
ayrıca bundan sonra bu tarz şeylerii bana diyeceksinnn.ben senin erin , emrettiğin komuta ettiğin asker yada askerlik çektiğin kişi değilim sana o askerliği ben yaptırırımmmmmmmm!!!!!!!!!!! (dişlerini sıktığını görsün) diyip bu konuyu kapat..
sakın haaa öylemiydi... bende başka türlü düşünmüştüm deme
benimde evde var bir asker...oda bu yollardan geçti...şimdi ona askerliği ben çekiyorum...
askerlik çekmek askeriyede (emretmek emirleriyle eziyet etmek alt üstün ne olduğunu göstermektir...bende bunu yapıyorum)