Eşimin gizlediği hat...

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
allahım yaaaa sen anlattıkça allah biliyo ya benim içim içimi yedi kesinlikle eğer böyle bişiy varsa hazmetme derim... tamam belki senin arkadaşın değilim samimiyetimizde yok ama unutmaki bi ortak noktamız var KADINIZ en büyük ortak noktamız bu....

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
canım baksana başın gözün ağrıdan patlamıştır düşünmekten..vallahi bir ara buraya girmedim..o kadar üzülüyorum ki migrenim azıyor..
bir duş al istersen kocan gelene kadar...
anlamadım aşkım ya askerlerin ne toplantısı bu..benimkide rütbeli ama toplantısı hiç olmadı
senin hislerin çok kuvvetli anladığım kadarıyla düşündüğü aklına gelen başına gelen bir insansın..
artık aklına gelen mi oluyor
yoksa olacak olan şeylerimi görüyor hisediyorsun bilmiyorum
ama çok özel bir yetenek bu..
sen kalk git telefonun arkasını belki yılda bir açmayan kişi telin arkasını programlanmış gibi direk git ve arkasını aç....

canım arada bi gelip bakıyorum..Ben de çok merak ettim
İnşallah hiçbirşey yoktur da Allah gönlüne göre verir:teselli:

Son düzenleme:
inşallah istediğin gibi olur. umarım bu telaşların boşa çıkar ve yanılmış olursunn..... ama tersi durumada kendini alıştır hiç olmazsa hazırlıklı olursun güçlü olmaya çalış... şahsen ben askerlerden çok korkarım aldatmaya meğilli oluyorlar .. ama tabi her insan bir değil dilerim allahtan herşey umduğun gibi çıkar

canım bende de bu korkunçç düzeyde oturup ağladığımı bilirim..
bende şunu derim..1 ay önceden
bana doğru iyi yada (kötü) bişey geliyor derim arkadaşlarıma
hatta arkadaşlarımıda hissederim..dikkat ett sana bişey yaklaşıyor kötü bişey bu derim..yada çok yaklaştı derim..ondan anladım senin bu yönünü..hadi sen git bir duş al bu zamanlarda elin kolun kalkmaz ama beyninin ve kafa derisinin ihtiyacı oluyor acı duyduğun zaman saç tellerin bile etkileniyor..
..beyninin içinde bir demir yığını varmış gibi hissediyorsun...duşunu al canım burayı bırak bir müddet...biz burdayız..sen önce bir rahatla saçlarınıda kurut migren yada sinüzitün var gibi geldi bana birde onun ağrısını çekme

canım yaaa sende baştan kural hatası yapmışsın evlenmeden önce madem küçükte olsa kaçamak yaptı(ki bunun küçüğü büyüğü olmaz aldatma aldatmadır ) evlenmicektin ne demişler yılanın başını küçükken ezmek lazım....

Son düzenleme:
canım yaaa sende baştan kural hatası yapmışsın evlenmeden önce madem küçükte olsa kaçamak yaptı(ki bunun küçüğü büyüğü olmaz aldatma aldatmadır ) evlenmicektin ne demişler yılanın başını küçükken ezmek lazım....

canım haklısında evlenmeden önce olmuyor yalvarıp eline ayağına düşüyorlar sokak ortasında seviyorum diye bağırıyorlar nerdeyse hah diyorsun seviyor bu aşamaya kadar da geldik falan filan düşünüyorsun dersini aldı sanıyorsun...
daha doğrusu insanın nasibi çekiyor kendine...
artık eskilerini değilde şu durumda dua edelimde bu adam açıklasın..inşallah akrep burcunun kaprisini yapıp , asker olmanın da açıklama yapmam tavrını sergilemiştir...

Son düzenleme:
bence bu erkek milleti hiç güven olmaz saman altından su yürütürler.... Muhtemelen konunştugu kişi var ve avea kullanıyoki nunla konuşmak için almıştır benim başımada çok geldi böyle bişiy tecrübe sahibiyim en azından:D bende belli etme o hat kalsın öyle sen bi kaç gün ohattı aç ve kim aranmış kontrol et bi gün bi yerde mutlaka patlak veriyolar kafana takma erkkeler çok akıllı olduklarını sanıyolar ama çokk saflar kurnaz olan kadınlar her zaman merak etme çıkar ortaya ama takipte olman lazım hep...

onda bile bir hayır vardır de canım, herşey Allahtan...onuda gizlide untturan Allah dur bakalım
sana çin atasözünü uygulamasına izin verme
"suçluda olsan kimin sesi yüksekse o haklıdır"
sana üstün gelmeye çalışıyor sakın korkma
gelsin bakalım eve ayetel kursi biliyorsan oku Allahım ağzını dilini bağla...konuştur...beni heybetli göster karşında de çokk işe yarıyor....

askerıyedemı aldatma ıhtımalı sıfır gıbı..kanımca..
haklısınız ama kıskanclıgnızı yenmelısınız bı nebze..
ya suan hatları bedava dagıtıyolar sokaklarda nerdeyse..
ben bıle bıtane yedek almısdım hıc kullanmamısdım
hatta nerde allahda bılır dusundumde bı ara cıkarsa yanlısmı anlasılcak dıye..
bı cok tarıfenın avantajları var bıde..belkı esınız ıcınde gereklıydı almısdır..

hiç sıfır olduğunu zannetmiyorum Karcım.
walla öle bi fırsatını bulunca çoğu kaçırmıyo erkeklerin

canım askeriyedeki arkadaşlarını bi görsen yemediikleri b.. yok.
aslında yapmaz diyorum. beni çok sevdiğini biliyorum. mutluyuz da neden yapsınki..ama bir yandan da aldatanlar karılarını sevmediği içinmi yapıyo sanki.
çok haklısın ama seninkide yapcak diye bi şey yok bence

Kocan bir bilse, aldığı hat ortaya çıktı da KK da şu anda konu oldu diye..Ne düşünür acaba?
hahahahahhakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yeni geldim eve hepinizin yorumlarını okudum. eşimi aradım teli kkapalıydı. diğer hattı aradım o açıktı. 2 saat kadar kapalı kaldı telefonu. sonrsa aradım niye kapalı dedim. toplantıdaydım dedi. (diğer hat nasıl açık oluyor peki?)
İşte bu biraz düşündürücü:bbo:

Burçlara göredemi açılımı var bununkaydirigubbakcemile3
hahahahkaydirigubbakcemile3

evet canım giriş önemli .ilk önce "aşkım tam sana göre bi hat buldum deyip hattan bahsedeyim. hem sen de kapatırsın diğer hattını"derim. tamam deyip geçiştirirse yarın almaya gidelim deyip hızlandırırım işi. hala söylemezse, "ya da dur ben senin işini kolaylaştırayım" deyip kartı çıkarıp suratınaa fırlatayım (tabi hala duruyorsa orda) nasıl ?
ne fırlatması ya noluyoooo
öfkeyle kalkma istersen ya o da sana şiddet uygularsa?

ya bence deki güzelim. dün evi toplarken telefonun elimden düstü. kapagi felancikti birde hat buldum yerde de... tavirlarini izle. sonra arkadasimin derse söylersin sana aitmis diye....
bu güzel bir taktik.hattın nasıl bulunduğuyla ilgili
ama sende yalan söylemiş olucaksın.

Bende eşime hep diğer telefonum için bi hat alayım.
t.cell hat mı alsam felan diyordum.yazın aldım.eşimde yanımda değildi.

ama benden çok erkek kardeşim kullandı.kız arkadaşıyla konuşmak için.

kontör bitene kadar kullandı.

eve geldiğimde kontörsüz bi yeni hattım vardı.eşimin haberi yoktu.

eşimin hattı avea olduğu için t.cell numarasını vermedim.geldikten sonra tesadüfen öğrendi.

kurcalasaydı pini de vardı hani.

ben pin seçmediğim halde kartın sıfırı pinliydi.

böyle şeyler çok da uçlardaki şeyler değil aslında.

belki önce ortam bulamadı söylemeye.
Sonrada senin beraber alalım baskından dolayı sana söyleyemedi.

Baskı genelde iyi sonuçlar doğurmuyor

ver bakalım şu telini diyeceksin...alacaksın açacaksın arkasını
bune haa bu neee sen beni aptal mı sanıyorsun...oturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyeceksin...
oturrr
bugün senin telin neden kapalıydı bu hatttttttttttttt neden açıktı..bana hesap soracaksın kimsinde hesap soracaksın sen kimsin kocamııııı??????????????
koca dediğinin gizlisi saklısı olmazzz.
karısını düşüncelerde bırakmaz..,ya bana adam gibi bir açıklama yaparsın yada kendi ailemi senin aileni çağırıyorum açıklamayı onlara yaparsın....

kızlar planlar bozuldu az önce eşimi arasdım ama yanlışlıkla numaramı gizlide unnutmuşum. yalanda söleyememki.noluyo falan dedi kızdı evde görüşücez niye o gizlide gibisinden konuuştu. bende gel bakalım o zaman eve benimde seninle görüşceklerim var dedim.
artık ayakta yapamam napıcam
canimm yazdiklarinin hepsini okumadimm ama .ilk once sakin ol..
herseyin bir adiklamasi varr ..erkekler hep susarak kendilerini hakli cikarmayi biliyolarr .bu sefer sakin olan susacak olan sensin tabiki belirli bir zamana kadar taki suphelöerin dogruya cikana kadar .(insalalh yanilirsin tabiki suphelerinde)GELINCE O SORACAK NIYE GIZLIDI NUMARA DIYE SEN DE DIYECEKSINKI BIR ARKADASIMI ARADIM BENIM NOYU GORUNCE ACMIYO MAKSUZDAN BIRDE GIZLIYEYIM DIYECEKSIN .aricaktim ama vaz gectim bosver dedim de. onu o sekilde ikna et ve sakin oll... dedigin gibi bir zaman gectikten sonra ona sor hani hat alacaktik ne zaman aliyoruz de ve onun cevabina gore anlarsin zaten sonrasi corap sokugu gibi gelirr.
unutma guclu oll senin korktugunu anlarsa ustune gelirr senden cekinmezz..
allahh yardimcin olsun guzelimm ..insallahh yaniliyoreuzdurr

kızlar planlar bozuldu az önce eşimi arasdım ama yanlışlıkla numaramı gizlide unnutmuşum. yalanda söleyememki.noluyo falan dedi kızdı evde görüşücez niye o gizlide gibisinden konuuştu. bende gel bakalım o zaman eve benimde seninle görüşceklerim var dedim.
artık ayakta yapamam napıcam

ay canım sende az daha sabretcektin ya

ver bakalım şu telini diyeceksin...alacaksın açacaksın arkasını
bune haa bu neee sen beni aptal mı sanıyorsun...oturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyeceksin...
oturrr
bugün senin telin neden kapalıydı bu hatttttttttttttt neden açıktı..bana hesap soracaksın kimsinde hesap soracaksın sen kimsin kocamııııı??????????????
koca dediğinin gizlisi saklısı olmazzz.
karısını düşüncelerde bırakmaz..,ya bana adam gibi bir açıklama yaparsın yada kendi ailemi senin aileni çağırıyorum açıklamayı onlara yaparsın....

budur!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Back