Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaaa sende baştan kural hatası yapmışsın evlenmeden önce madem küçükte olsa kaçamak yaptı(ki bunun küçüğü büyüğü olmaz aldatma aldatmadır ) evlenmicektin ne demişler yılanın başını küçükken ezmek lazım....
hiç sıfır olduğunu zannetmiyorum Karcım.askerıyedemı aldatma ıhtımalı sıfır gıbı..kanımca..
haklısınız ama kıskanclıgnızı yenmelısınız bı nebze..
ya suan hatları bedava dagıtıyolar sokaklarda nerdeyse..
ben bıle bıtane yedek almısdım hıc kullanmamısdım
hatta nerde allahda bılır dusundumde bı ara cıkarsa yanlısmı anlasılcak dıye..
bı cok tarıfenın avantajları var bıde..belkı esınız ıcınde gereklıydı almısdır..
çok haklısın ama seninkide yapcak diye bi şey yok bencecanım askeriyedeki arkadaşlarını bi görsen yemediikleri b.. yok.
aslında yapmaz diyorum. beni çok sevdiğini biliyorum. mutluyuz da neden yapsınki..ama bir yandan da aldatanlar karılarını sevmediği içinmi yapıyo sanki.
hahahahahhakaydirigubbakcemile3Kocan bir bilse, aldığı hat ortaya çıktı da KK da şu anda konu oldu diye..Ne düşünür acaba?
İşte bu biraz düşündürücü:bbo:arkadaşlar yeni geldim eve hepinizin yorumlarını okudum. eşimi aradım teli kkapalıydı. diğer hattı aradım o açıktı. 2 saat kadar kapalı kaldı telefonu. sonrsa aradım niye kapalı dedim. toplantıdaydım dedi. (diğer hat nasıl açık oluyor peki?)
hahahahkaydirigubbakcemile3Burçlara göredemi açılımı var bununkaydirigubbakcemile3
ne fırlatması ya noluyooooevet canım giriş önemli .ilk önce "aşkım tam sana göre bi hat buldum deyip hattan bahsedeyim. hem sen de kapatırsın diğer hattını"derim. tamam deyip geçiştirirse yarın almaya gidelim deyip hızlandırırım işi. hala söylemezse, "ya da dur ben senin işini kolaylaştırayım" deyip kartı çıkarıp suratınaa fırlatayım (tabi hala duruyorsa orda) nasıl ?
bu güzel bir taktik.hattın nasıl bulunduğuyla ilgiliya bence deki güzelim. dün evi toplarken telefonun elimden düstü. kapagi felancikti birde hat buldum yerde de... tavirlarini izle. sonra arkadasimin derse söylersin sana aitmis diye....
canimm yazdiklarinin hepsini okumadimm ama .ilk once sakin ol..kızlar planlar bozuldu az önce eşimi arasdım ama yanlışlıkla numaramı gizlide unnutmuşum. yalanda söleyememki.noluyo falan dedi kızdı evde görüşücez niye o gizlide gibisinden konuuştu. bende gel bakalım o zaman eve benimde seninle görüşceklerim var dedim.
artık ayakta yapamam napıcam
kızlar planlar bozuldu az önce eşimi arasdım ama yanlışlıkla numaramı gizlide unnutmuşum. yalanda söleyememki.noluyo falan dedi kızdı evde görüşücez niye o gizlide gibisinden konuuştu. bende gel bakalım o zaman eve benimde seninle görüşceklerim var dedim.
artık ayakta yapamam napıcam
ver bakalım şu telini diyeceksin...alacaksın açacaksın arkasını
bune haa bu neee sen beni aptal mı sanıyorsun...oturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyeceksin...
oturrr
bugün senin telin neden kapalıydı bu hatttttttttttttt neden açıktı..bana hesap soracaksın kimsinde hesap soracaksın sen kimsin kocamııııı??????????????
koca dediğinin gizlisi saklısı olmazzz.
karısını düşüncelerde bırakmaz..,ya bana adam gibi bir açıklama yaparsın yada kendi ailemi senin aileni çağırıyorum açıklamayı onlara yaparsın....