• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizlediği hat...

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
ben dahil,bütün kadınlar "inanmaya" programlanmışız arkadaşım.
aldatsada inanacaktın,inanmak istiyordun çünkü..
çünkü o senin kocan ve aşıksın doğal olarak,onsuz kalmak istemezsin.
kadın olmanın anlaşılmaz tarafları işte bu..
haklı adam kaybetmekten neden korksun?
hala inanıp inanmadığınızdan emin olmak istiyor ve üzgünüm artık ne yaparsa yapsın daha temkinli olacak..

bizim sorduğumuz soruları sordunuz mu ona?
niye pin kullanmıyormuş asker..?
tesadüf eşinizde kullanmıyor asker de kullanmıyor.
hangi akılla kendi üstüne hat alıp askere vermiş,korkmamış mı hiç,bu hat benim üstüme başıma bişey gelir bu er yüzünden diye..?
vs vs,sorular sorular.. :1closedeyes:

Son düzenleme:
ben de çok sevindim. zaten en baştan beri eşinin masum olduğunu düşünüyordum. tetikte falan olma,hayatı kendine de eşine de zehir etme..
daha yeni evliymişsiniz.. senden başkasını gözü görmez onun..
yüreğini ferah tut.

herşey için çok teşekkür ederim kızlar. emin olun eğer bişey yaparsa neler oacağını ii anladı. ve korktu. benim yapacklarımdan da korktu. şimdi sürekli arıyor,sürekli sarılıyor falan. sen gidersen naparım diye.

cok sevındım cnm eed cok merakta kalmiştik :)

umarım hep böle gider sevgınız :)

benim eşimde rütbeli bir asker... toplantılarda teli kapalı olmaz ama sessizde olur genelde....açmaya da her an müsait olmaz... neyse,benim anlam veremediğim niye bir askere kendi adına ait bir hat almış olması..bunun bir açıklaması var mı ? ki aklımıza gelmeyen bir çok şeyde olabilir...bazen öyle zor durumda erler var ki, maddi yönden ailesini arayıp konuşamıyorlar...eşimde bir kere kendi telini vermiş ve er in ailesi ile konuşması sağlamıştı zor bir anın da er in ... ve bir keresinde yeni doğmuş bebeğini göremeyen er için kendi mail adresine er in bebeğinin fotosu gönderilmesi için özel mailini verdi ve çıktısını alıp kayıt edip onu askerine götürdü ....yani bu tarz şeylerde olabilir rütbeli ve er arasında ...

Back