Eşimin gizlediği hat...

Kendi tlf.nu vermek başka,hususi bir ere hat satın almak başka..
En azından senin sevgilin komutanının yakınında konuşuyormuş..
Bu hatla ne yapıldığı belli değil..
İnşallah arkadaşın eşinin söylediği doğrudur.Biz yanılalım..

erkeklerin bir numaralı lafıdır ben öyle yapacak olsam böyle böyle yapar mıyım,salak mıyım ben diye..
ama gerçekten çok salaklar..
belki zamanında işyerindeki dolaba da koydu...bu seferlik herhangi bişi olup oraya koyuwerdi...
temiz kalpliymişsin canım bak durduk yere bataryanın oraya bakmak gelmiş aklına...
ama erken dawranmışsın.numaranı gizleyip arasaydın keşke eşin işteyken falan.ne bileyim çok yakınına aratsaydın bakalım ne diyecek nasıl olacak diye.
şimdi tabiki de inkar eder.ben inanmadım açıkçası....

kızlar dun aksamdan berı cracky gelıp dememıs kı böle böle oldu dıye.
gelsın hele bı

çok saçma geldi bana.. madem başkasının neden kendi açıyor hattı ne mantıksızlık :/

askere aldığı hattı niye kendi kullanıyormuş.. nekadaaarrrrrr saçmaaa...

kocan seni aldatıyor yada bu işin içinde bir iş var.. senide kek yerine koymuş kekliyo benden demesi.

canım kontörlü hat değilse yani faturalıysa kimlere mesaj attığına kadar çıkıyor.
mesela turkcellde ben geçen baktım nereleri aramışım falan
öyle bir şey yapsan...

Bence eşi ne yapıp edip haklı gibi açıklayacak kızlar.

Siz ne düşünüyorsunuz.

aynen senin gibi düşünüyorum...
haklı gibi durmak için elinden geleni yapacak..ve inandıramıyacakda inandırmak için uğraşacakda kafa karıştırıcı sözlerde söylecek dur bakalım ne olacak arkadaşımız inş.kötü şeylere maruz kalmamıştır diye dua ediyorum ben bazı erkekler haksız olduklarında susturmak için şiddet uygularda ben ondan korkuyorum...
eğer şiddet uygularsa daaaa ...er'ine bu kadar iyi adamın aslen ne kadar iyi olduğunuda görürüz..ayrıca bütün bu safsatalarının YALAN olduğunuda öğrenmiş oluruz...

erkekler yakalandığı zaman inanılmaz senaryolar yazıyolar yaaa....... ve kadınlarda coğu zaman yutuyor tabii

Aynen katılıyorummm

Bencede ere hat alıyor anladıkda neden kendi adına alıyor
Yanlız şuda varkii. Erlerin hepsinde tel.olmuyor yani bir telefon oluyor yakalanmamak açısından ama her erin kendine ait hattı oluyor sanırım. O tel. takıp görüşüyorlar...askere giden bir yakınımdan biliyorummm belki o şekilde yanlızca hattı yakalatmış tır ama..hattın Kendi adına alması saçma geldi..
Kontörlü hatların kime ait olduğu sorgulanabiliyormuu ?? ben sorgulanmaz diye biliyorum ama eminde değilim üstüne üstlük birde faturalı hatmı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…