Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır arkadaşlar durun bi dk lütfen. Ben yaşadığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilim askerdeyken komutanı kendi telefonunu verirdi sevgilime. beni araması için. Görevlere gittiğinde ben hep komutanını aradım. O da sevgilime verirdi. Lütfen ablacım bunuda göz önünde al ve kocana biraz iyi yaklaş
eee canim askere vermiste tl nasil o aciyor bende onu anlamadim yani
cranky kullanıcısından alıntı
canlarım konuştuk .telefon hattını askere o almış. çocuk dışarı çıkamadığı için eşimden rica etmiş. babasını aramak için. o da almış ama sakın ha yakalamim demiş. aradan zaman geçtikten sonra hattı yakalamış. ve almış elinden. günler önce bana askerde hat yakalayıp aldığını sölemişt. ama ben o hat olduğuna ihtimal vermemiştim kendi üzerine olduğu için. 3 gündür bendeydi o hat dedi. bugün askere geeri vermiş. ya şimdi hatırlamıyorum anlatamadım. çok bağrıştık. eve gelince ayrıntılı konuşcaz..
merak ediyoruz .crankyy nerelerdesin merak ediyoruz gelişmeleri canım yaaa
Bence eşi ne yapıp edip haklı gibi açıklayacak kızlar.
Siz ne düşünüyorsunuz.
bende merak ettim doğrusu kızlar
Çok erken belli etmişsin şüphelerini,eşinin de işini kolaylaştırdın..
Bir rütbeli asker,erine neden hat alır kendi üzerine..
Neden o hat eşinin yanında duruyor,askeriye de çekmecesinde durabilirdi, askere alsaydı..
Senin de en büyük hatan,sen tel.i çaldır kapat..
İnsan bir bekler kim çıkacak karşıma diye..
Ayrıca da numaranı gizli yaptıktan sonra,geri düzeltmeyi unutup,hal böyleyken eşini arıyorsun..
Sen böyle iyiniyetliyken eşin yapsa dahi uyanamazsın..
Biraz daha hin düşünmen gerekirdi?
Eşin bişeyler yapıyorsa da artık daha temkinli olacaktır..
Bir çuval incir berbat olmuş durumda..