Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başım sıkıştıgında seni bulucam valla
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bence erken davrandı crakk arkdaŞlar bİraz daha İz sÜrecektİ elİnde bÜyÜk kozu olacaktı ,ne yanİ bİ er İÇİnmİ almıŞ yenİ bİ hat
üff bide eğer doğruyu söylüyorsa. gözünde yeterince güvensiz göründüm zaten iyice batırmayayım. aklım ikiye ayrıldı resmen kızlar. bi öyle yap diyor bi böyle. deli olcam... az sonra gelir. birden kaybolabilirim ortalıktan ona göre
elinde imkan olsa izmire ucucak gibisin helal sana bee:hulya:gelmeden arabası varsa dışarıyada bak kapıyı kontrol et...
KK yı da kapat ...konuştuğunu anlarız biz...
dik durrr...keskin bak...ama burayı kapat...
canım diyorki bişey yapcak olsam o hattı evemi getirirdi. üç gün yanımdammı taşırdım burdaki dolabıma saklardım diyor. ben okdadar saalakmıyım diyor. valla o kadar salak olduğunu düşündüm dedim.
Bence erken davrandı crakk arkdaŞlar bİraz daha İz sÜrecektİ elİnde bÜyÜk kozu olacaktı ,ne yanİ bİ er İÇİnmİ almıŞ yenİ bİ hat
bende merak ettim bu soruyuCraky arkadaŞım kocanı sen bİzden daha İyİ tanırsın kolay yalan sÖylermİ bİde gÖz ÇapkınlıĞı varmı
elinde imkan olsa izmire ucucak gibisin helal sana bee:hulya:
yemin ediyorum uçarım..benim burdan görüştüğüm çok arkadaşım var telde yüzyüze ş.dışındalar..bir arkadaşım bu ramazanını kötü geçirdi kk dan... Gelecek sene bana gelecek..namazlarını kıl dualarını et dedim gönlünce...bayramlarda falan telleşirizz.annelerine kadar tanıyorum onlarla mailleşiyorum buraya bile girmez oldular sen yetiyorsun piyano diyorlar:)) sağolsunlar...