• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizlediği hat...

gece kocası ile yatarken birden bir his geliyor ve kalkıyor senede bir telin arkasını açmayan arkadaşımız kocasının telini arkasını açıyor ve yedek sim kart buluyor..çok hisli bir arkadaş tamamen hissel davranarak buluyor yani...

bence arkadasimiz pin kodunuda hisleriyle bulmustur:))
ayol aldatan bir koca yedek bir kart alir ve kendi cebine takarda pin kodunu iptal edermi ?
bu konuda puzzle ler oturmuyor :/

bence arkadasimiz pin kodunuda hisleriyle bulmustur:))
ayol aldatan bir koca yedek bir kart alir ve kendi cebine takarda pin kodunu iptal edermi ?
bu konuda puzzle ler oturmuyor :/

bence de :uhm:

arkadaşın demesi, eşi hiçbi zaman pin kodu kullanmazmış böle bi alışkanlığı yokmuş.
yahu şimdiki erkekler bizim kadar zekimi allasen, kendi zekanızla kıyaslamayın :)

Erkekleri çok küçümsüyorsunuz... Öyle bir saklıyorlar ki, ruhunuz duymaz...
Aldatsalar 3 ü 5 i yoktur... Aldatan erkek hep aldatabilir...
Ama birine karşı güveniniz olmalı,hele eşinizse...
Kıskançlık erkeğe mahsus huydur. Kadın kıskanç olursa erkek ondan soğumaya başlar, Hiçbir erkek öyle kıskanç kadın filan sevmez. Bence de çok itici.
Biraz rahat olun, kendinize güveniniz varsa ve sevginize güveniniz varsa cevap zaten belli: Aldatılmazsınız...
:teselli:

arkadas dun k.k ya girmis ama bir ceavp yazmamais .halbuki bizz cokk merak ettik onuua.s

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun süre cevap yazmayıp sizleri merakta bıraktığım için özürdilerim. malum haftasonu olduğu için eşim hep evdeydi ve onun yanında açmak istemedim.
evet arkadaşlar eşim beni aldatmıyormuş. beni ikna etmeyi başardı. o gün gerçektende toplantı varmış,paşa gelmiş. o nedenle tüm rütbeliler telefonlarını kapatmışlar. eşimin ordan bir arkadaşının eşiyle konuştum. o da aynı şeyi söyledi. askerin telefonunu bi erkek arkadaşıma arattım. "burda öyle biri yok hat benim."diyen başka biri çıktı. ayrıca o gece işyerinide arattım telefonu haporlere alıp konuşturdum. bugüün askeriyede toplantı oldumu diye oldu dediler. eşimin günahını almışım. ama hemen yelkenleri indirmedim tabi. iki gündür "sen hala inanmamış gibisin" deyip etrafımda pır dönüyor.
cok sevındım..
ve aynende dedıklerım cıkmıs sanırım:)..
ne olursa olsun oyle bı durumda oncelıkle gercegı esınızden duymalısınız..
gızlı hat var dıye sakın esım aldatıyo dusuncesıne kapılmayın derım..
ve esınıze bıraz guvenın esınız sızı aldatmaz ama sızın ona karsı guvensızlıgnız belkı sorun olabılır..
agız tadınızın bozulmaması dılegıyle..a.s.

merhaba arkadaşlar uzun süre cevap yazmayıp sizleri merakta bıraktığım için özürdilerim. malum haftasonu olduğu için eşim hep evdeydi ve onun yanında açmak istemedim.
evet arkadaşlar eşim beni aldatmıyormuş. beni ikna etmeyi başardı. o gün gerçektende toplantı varmış,paşa gelmiş. o nedenle tüm rütbeliler telefonlarını kapatmışlar. eşimin ordan bir arkadaşının eşiyle konuştum. o da aynı şeyi söyledi. askerin telefonunu bi erkek arkadaşıma arattım. "burda öyle biri yok hat benim."diyen başka biri çıktı. ayrıca o gece işyerinide arattım telefonu haporlere alıp konuşturdum. bugüün askeriyede toplantı oldumu diye oldu dediler. eşimin günahını almışım. ama hemen yelkenleri indirmedim tabi. iki gündür "sen hala inanmamış gibisin" deyip etrafımda pır dönüyor.

Tamam o zaman..buyrunnnnnnnnn

canimmm cokk sevindim inanan.allahim kimsenin agiz tadini bozmasin.
ayrica esinde korkmustur birazda boyle oldugu iyi oldu .esin simdi dusunurr bir kacamakta hemen yakalanir diye aklinin ucundan bile sana karsi kotu bisey gecirmezzz..mutlu gunler senin olsun canimm:1hug:

çok sevindim. işini de sağlama almış görünüyorsun araştırmışsın. günahını almışız adamın kaydirigubbakcemile3

başından sonuna kadar okudum şimdi sonunu okuyunca çok sevindim... bu arada benim eşimde asker askerlerin aldattıkları konusunda hem fikir olmuş bazı arkadaşlar çok saçma...yapmak isteyen adam içinde varsa hepsi yapar askermiş şumuş bumuş değil...

bu arada eşinize güvenmediğinizi değil ne kadar çok güvendiğinizi belli edin zaten o güveninizi bozmak istemeyecektir...

konunun güzel bir şekilde sona ermesi güzel :)

Boşboşuna kendini üzdüğüne kızdım ama senin için sevindim biraz kıskançlık duygunu dizginlemeye çalış lütfen...
:1hug:

Back