• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizlediği hat...

canlarım konuştuk .telefon hattını askere o almış. çocuk dışarı çıkamadığı için eşimden rica etmiş. babasını aramak için. o da almış ama sakın ha yakalamim demiş. aradan zaman geçtikten sonra hattı yakalamış. ve almış elinden. günler önce bana askerde hat yakalayıp aldığını sölemişt. ama ben o hat olduğuna ihtimal vermemiştim kendi üzerine olduğu için. 3 gündür bendeydi o hat dedi. bugün askere geeri vermiş. ya şimdi hatırlamıyorum anlatamadım. çok bağrıştık. eve gelince ayrıntılı konuşcaz..

keşke mantıklı bi cevabı olsaydı..

helal sana piyano canım senden çok tüyolar alacağız anlaşılan 15 yıldır askeriye camiasının içerisindeyim bi emekli olsakta kurtulsak

amannn benimki bu sene kurtuluyor canım...
bana da yalan geliyor benim eşimde rütbeli...askerlere hakikaten askerlik yaptırıyor...en sevdiği bir eri vardı k.kartının nosunu bile ona verirdide çocuk o çocukkk sevildiğini bildiği halde eşimin karşısında hakikaten titriyordu..

Anlattıkları komedi.
Aklı başında hiçbir rütbeli asker,bir ere güvenip de üstüne hat alıp eline vermez.
o er diyelim ki,o telefondan aramamsı gereken birini aradı,kötü bir işe bulaştı,cinayet planladı vs..
hele de bir rütbeli asker bu ihtimalleri düşünür.
çok üzgünüm ama bu hikayeye inanırsanız,kendinizi herşeye hazırlayın.
eşiniz herşeyin yolunu yordamını bulmuş..
ne olacakmış şimdi,o er eşinize ait hatla memleketine mi dönecekmiş mesela..
farzedelim ki sapıklık yaptı o hatla,eşiniz mi suçlu olacak,salak mı bu adam,bu ihtimalleri düşünmüyor.

nişanlım yedeksubaydı ve hergün kavga gürültü bir sürü hat yakalardı,yalvarmalarına rağmen vermezdi,orada sert bir sistem var..sen ki er olarak gideceksin üstüne" bana hat al hacı" diyeceksin..
asla inanma :(

sana katılıyorum cnm.ben bile kendi adıma başkasının kullanacı bir hat ASLA almazken bir askerin bunu düşünmeme ihtimalinin olduğunu sanmıyorum

Bence eşi ne yapıp edip haklı gibi açıklayacak kızlar.

Siz ne düşünüyorsunuz.

Çoktan olayı kapatmışlardır.
Adam hazırlıklı,yalanı bile hazır.
Arkadaşında galiba ya yaşı ufak ya da çok iyiniyetli biri..
Umarım yine de adam masumdur ama sanmıyorum :sm_confused:

Son düzenleme:
bende öyle düşünüyorum.
Konu sahibi eşini çok seviyor,o yüzden ona inanmak istiyor haklı olarak.

keşke biz yanılsak,ama bunu anlamak zaman alır

ya eşim hattı başkasına almış diyor ama numarayı gizlemeyi unuttum karşıma eşim çıktı herşeyi söylemek zorunda kaldım diyorsun(yakalandım diyorsun):1shok:
sonra eşinin hattı sahibine verdiğini ve çocuğun ne zaman teli açtı bilmiyorum dediğini söylüyorsun :1shok:
sanki arkadaşım senmi cümleleri kurup burada derdini anlatmayı beceremiyorsun yoksa benmi yanlış okuyorum akannehir
karşına eşin çıkıyor ama hattı sahibine vermişşş nasıl oluyor :bbo:
saat geç olmasaydı bütün yazdıklarını san aokuturdum ama çok geç vakit oldu uyumam lazımmakannehir

canım diyorki bişey yapcak olsam o hattı evemi getirirdi. üç gün yanımdammı taşırdım burdaki dolabıma saklardım diyor. ben okdadar saalakmıyım diyor. valla o kadar salak olduğunu düşündüm dedim.

bu erkekk milletininn tekk dediği cümlee buu benn okadar salakmıyımm
bence en önde gidenisiniz

benim eşimde asker sen böle bişey yaparmıydın yada yapan varmı dedim
olurmu hiç görmedim askerin eline hat alınıp verilir mi dedi

canımm eşim asker diyorsunn amaa yurt dışı yazıyor profilindee acabaa yurt dışınaa 2 gidenler var askeriyede onlardanmısınızzz

benim anlamadığım bataryaya bakmadan bilinir hangi tel hattı olduğunu

2 tane mi aveası var o zaman
CADIARZU:kahve:

Böyle bir şeyi tesadüf usulü öğreneceğim.
Zaten rehberi karıştırma ihtimalim Allahın emri gibi birşey kayıtlı olanlar, olmayanlar bütün merakım dinmeli.
İki hattı da açarım, 1 gün boyunca o iki hattın başında birlikte nöbet tutarız devam eden günlerde de tabi bir kaç gün daha hatlar bende rehin kalır madem öyle birşey yokmuş, hat zaten kolaylıkla alınabilen bir şey çok çok olacağı bir kaç gün daha başka bir hat alsın kullansın.
Kimler arıyor öğrenmezsem meraktan çatlarım çünki.
Her tel çaldığında megafona verir ona konuştururdum.

asker o hatla ailesini arıyorsa numara niye yok.ailesinin numaraları kayıtlı lması gerekmezmi.hadi telefonda kayıtlı diyelim.hattı alan telefonu niye almıyor.telefonu saklayabilen hattı nasıl saklayamıyorakannehir

tek kelimesine bile inanmadım :sinifsinif:
ucuz bi yalan olmuş bence :olmaz:
artık kocan bişeyler karıştırsa bile asla bilemezsin çünkü senin ona olan güvensizliğini görmüş
çok temkinli hareket edecektir :umursamaz:
tatlım bari bu saattten sonra biraz uyanık ol ve şüphelerini belli etme
hakkında hayırlısı olsun :delphin:

eşinizle diyaloğunuz nasıldır?

mesela benim eşim böyle bir arkadaşına yada çalışanına kendi adına birşey yapacak olsa olduğu akşam anlatır..1 lira sadaka verse onu bile bilirim.. hesap vermek babında değil ama konuşurken bunlarıda anlatır ..

eğer eşinizle sizin diyaloğunuzda böyle ise,hattı er'ine alma konusunda yalan söylüyor derim.. ama değilse bir ihtimal doğru konuşuyor olabilir.. yinede takip edin.. inanmış gibi yapın.. başka yapabileceğiniz birşey yok.. olay yaratmayın daha.. gözlemci olun..

Çok erken belli etmişsin şüphelerini,eşinin de işini kolaylaştırdın..
Bir rütbeli asker,erine neden hat alır kendi üzerine..
Neden o hat eşinin yanında duruyor,askeriye de çekmecesinde durabilirdi, askere alsaydı..
Senin de en büyük hatan,sen tel.i çaldır kapat..
İnsan bir bekler kim çıkacak karşıma diye..
Ayrıca da numaranı gizli yaptıktan sonra,geri düzeltmeyi unutup,hal böyleyken eşini arıyorsun..
Sen böyle iyiniyetliyken eşin yapsa dahi uyanamazsın..
Biraz daha hin düşünmen gerekirdi?
Eşin bişeyler yapıyorsa da artık daha temkinli olacaktır..

Bir çuval incir berbat olmuş durumda..

hayır arkadaşlar durun bi dk lütfen. Ben yaşadığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilim askerdeyken komutanı kendi telefonunu verirdi sevgilime. beni araması için. Görevlere gittiğinde ben hep komutanını aradım. O da sevgilime verirdi. Lütfen ablacım bunuda göz önünde al ve kocana biraz iyi yaklaş

Back