canlarım konuştuk .telefon hattını askere o almış. çocuk dışarı çıkamadığı için eşimden rica etmiş. babasını aramak için. o da almış ama sakın ha yakalamim demiş. aradan zaman geçtikten sonra hattı yakalamış. ve almış elinden. günler önce bana askerde hat yakalayıp aldığını sölemişt. ama ben o hat olduğuna ihtimal vermemiştim kendi üzerine olduğu için. 3 gündür bendeydi o hat dedi. bugün askere geeri vermiş. ya şimdi hatırlamıyorum anlatamadım. çok bağrıştık. eve gelince ayrıntılı konuşcaz..
helal sana piyano canım senden çok tüyolar alacağız anlaşılan 15 yıldır askeriye camiasının içerisindeyim bi emekli olsakta kurtulsak
Anlattıkları komedi.
Aklı başında hiçbir rütbeli asker,bir ere güvenip de üstüne hat alıp eline vermez.
o er diyelim ki,o telefondan aramamsı gereken birini aradı,kötü bir işe bulaştı,cinayet planladı vs..
hele de bir rütbeli asker bu ihtimalleri düşünür.
çok üzgünüm ama bu hikayeye inanırsanız,kendinizi herşeye hazırlayın.
eşiniz herşeyin yolunu yordamını bulmuş..
ne olacakmış şimdi,o er eşinize ait hatla memleketine mi dönecekmiş mesela..
farzedelim ki sapıklık yaptı o hatla,eşiniz mi suçlu olacak,salak mı bu adam,bu ihtimalleri düşünmüyor.
nişanlım yedeksubaydı ve hergün kavga gürültü bir sürü hat yakalardı,yalvarmalarına rağmen vermezdi,orada sert bir sistem var..sen ki er olarak gideceksin üstüne" bana hat al hacı" diyeceksin..
asla inanma
Bence eşi ne yapıp edip haklı gibi açıklayacak kızlar.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Bence eşi ne yapıp edip haklı gibi açıklayacak kızlar.
Siz ne düşünüyorsunuz.
canım diyorki bişey yapcak olsam o hattı evemi getirirdi. üç gün yanımdammı taşırdım burdaki dolabıma saklardım diyor. ben okdadar saalakmıyım diyor. valla o kadar salak olduğunu düşündüm dedim.
benim eşimde asker sen böle bişey yaparmıydın yada yapan varmı dedim
olurmu hiç görmedim askerin eline hat alınıp verilir mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?