Eşimin gizlediği hat...

üff bide eğer doğruyu söylüyorsa. gözünde yeterince güvensiz göründüm zaten iyice batırmayayım. aklım ikiye ayrıldı resmen kızlar. bi öyle yap diyor bi böyle. deli olcam... az sonra gelir. birden kaybolabilirim ortalıktan ona göre

Bence erken davrandı crakk arkdaŞlar bıraz daha ız sÜrecektı elınde bÜyÜk kozu olacaktı ,ne yanı bı er ıÇınmı almıŞ yenı bı hat

Craky arkadaŞım kocanı sen bızden daha ıyı tanırsın kolay yalan sÖylermı bıde gÖz ÇapkınlıĞı varmı

evettt doğruda söylüyor olabilir sabahtan beri adamı ameliyat ettik şurda haklısın...
amaaa
sabahtan beri senin beynine kocan dahil kimse bu ağrıları sokamaz..kimsenin hakkı yok o ağrıların hesabını soracaksın..beni aldatıyorsun diye adamın boğazına yapış demiyorum..amaaa evli olduğunu bir karısısnın olduğu teli kapalıyken (haberi bile yok ne zaman kapandığının söylediğine göre askere o kadar yüz vermiş ki cebinden parası gitse ruhu duymayacak)
sana hesap vermekten ziyade açıklama yapmasını öğreteceksin
bak bu eline geçmeyecek bir fırsat bir daha evlilik hayatında geçmeyebilir..şimdi bu olayla korkuttun gözünü korkuttun yoksaaa ağzını olur olmaz şeylere açtığında dırdırcı olmaktan tutta herşeyle suçlanırsın...bu fırsatı değerlendir..Allah sundu bunu ilerde yiyeceği haltlara da dikkat edip ..ya öyle bir olayda bile (bu olay için) karım neler yaptı desinde korksun..

gelmeden arabası varsa dışarıyada bak kapıyı kontrol et...
KK yı da kapat ...konuştuğunu anlarız biz...
dik durrr...keskin bak...ama burayı kapat...

kötü kokular alıyorum ben...
nedense söyledikleri inandırıcı gelmedi
hattı hem alıyor askere veriyor konuşsun diye hemde
geri alıyor elinden... asker bu kadar kolay nasıl hattı istiyor eşinden

Ahh ahh dinlememişsin ki..
sana adama ses etme dedik,sorma dedik..
artık aldatıyorsa bile yakalayamazsın.

Askerin hattını niye getiriyor ki o zaman.

Madem aldatcak olsa hattını iş yerindeki dolaba bırakırmış

ee o zaman askerin hattını da oraya bıraksaymış ya.

Niye böyle çok mühim bi hat gibi yanında taşımış

Bence erken davrandı crakk arkdaŞlar bİraz daha İz sÜrecektİ elİnde bÜyÜk kozu olacaktı ,ne yanİ bİ er İÇİnmİ almıŞ yenİ bİ hat

Evet erken davrandı.ama yapısı böyle
bende duygularımı hemen yansıtırım bu da kötü

Craky arkadaŞım kocanı sen bİzden daha İyİ tanırsın kolay yalan sÖylermİ bİde gÖz ÇapkınlıĞı varmı
bende merak ettim bu soruyu

Ya kocasının kadınlara olan ılĞısını ÖlÇmek babında sordum yanı Çapkın bakıŞlı fılanmı dııye sordum

canım hadı telefonuna hat takmasına musade edebılır belkı ama bıt kadar hattı nıye eşıne taşıtıyo valla benım aklım hıc almadı bu işi pınokyoooo hu huuuuuu nasıl cozcez bu işi??

Senın eŞın rÜtbelı canım ya askerın tel taŞıması suÇ neden onun suÇuna ortak oluyo ılgınÇ yanı benım eŞımde komutan ama er ın postası deĞıl yanı ,eŞın bence uyduruyor hat kendı Üzerıne Üstelık yalan hemde kuyruklusundan

elinde imkan olsa izmire ucucak gibisin helal sana bee:hulya:

yemin ediyorum uçarım..benim burdan görüştüğüm çok arkadaşım var telde yüzyüze ş.dışındalar..bir arkadaşım bu ramazanını kötü geçirdi KK dan... gelecek sene bana gelecek..namazlarını kıl dualarını et dedim gönlünce...bayramlarda falan telleşirizz.annelerine kadar tanıyorum onlarla mailleşiyorum buraya bile girmez oldular sen yetiyorsun piyano diyorlar:)) sağolsunlar...

helal sana piyano canım senden çok tüyolar alacağız anlaşılan 15 yıldır askeriye camiasının içerisindeyim bi emekli olsakta kurtulsak

Ninom bu soruyu merak ettim bende,

derken yani sorunun cevabını demek istedim.

hani eşi belkide çapkındır değil mi.

Bencede bu iş iş değil.

aslında aldığı hattı eşine söylemeyi unutmuş,sonrada çekinmiş olabilirdi diiiii

ama bu cevaplar ve bu gidişatta bi terslik var.

Bu arada eşi geldi eve.KK kapandııı

Anlattıkları komedi.
Aklı başında hiçbir rütbeli asker,bir ere güvenip de üstüne hat alıp eline vermez.
o er diyelim ki,o telefondan aramamsı gereken birini aradı,kötü bir işe bulaştı,cinayet planladı vs..
hele de bir rütbeli asker bu ihtimalleri düşünür.
çok üzgünüm ama bu hikayeye inanırsanız,kendinizi herşeye hazırlayın.
eşiniz herşeyin yolunu yordamını bulmuş..
ne olacakmış şimdi,o er eşinize ait hatla memleketine mi dönecekmiş mesela..
farzedelim ki sapıklık yaptı o hatla,eşiniz mi suçlu olacak,salak mı bu adam,bu ihtimalleri düşünmüyor.

nişanlım yedeksubaydı ve hergün kavga gürültü bir sürü hat yakalardı,yalvarmalarına rağmen vermezdi,orada sert bir sistem var..sen ki er olarak gideceksin üstüne" bana hat al hacı" diyeceksin..
asla inanma

bi süre sonra tekrar ara o hattı.bak bakalım kim çıkıyo.eğer asker kullanıyosa bi süre sonra denk gelirsin zaten başkasının sesini duyarsan için rahat etmiş olur.
eğer bi daha hiç cevap gelmezse o hattan şüphelen bence.çünkü eşin sen öğrendiğin için artık kullanmamaya başlayabilir.
yani askerinse eğer olaylardan haberi olmadığı için bi süre sonra tekrar açıp kullanır onu.

benim eşimde asker sen böle bişey yaparmıydın yada yapan varmı dedim
olurmu hiç görmedim askerin eline hat alınıp verilir mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…