canım mideni bulandırmıyorum sadece soracağın soru ...
peki senin telin kapalıyken bu neden açıktı...senin telin açıkken bu neden kapalıydı...
bu teli kendi teline takmandaki neden neydi ...2 saat açmandaki sebebide açıkla diyeceksin( askerlere açıklarmısın demeyeceksin ..açıklaaa) emir eder gibi bunlar bu dilden anlıyor...
diye sor..bende tatmin olmak istiyorum..içim halen kasvetli...sen peşini bırakma ..
Allah yuvanı korusun canım üzüntülerde bırakmasın kimseyi
hatta
azılı düşmanım yok ama kanlı düşmanımın evine bile kara bulutlar getirmesin..ev huzursuzluğu zor..
ama sen okey tamam anladım ben yanlış anlamışım deme ...bunu hissetmesin...
son sözün..
XX (kocan..adını bastırarak konuş) gözlerim üzerinde !!!! yaptığın tek hatanda Allah ensene biner benimde önüme çarşaf gibi serer..
sen sadece bunu böylece bil yutmadım..yutmam...tek hatannn yeter bu evlilik için bunuda bu konu açılmışkennnn söyleyim ..ben öyle sırt pırt bu konuları açmam manyaklar gibi...
ayrıca bundan sonra bu tarz şeylerii bana diyeceksinnn.ben senin erin , emrettiğin komuta ettiğin asker yada askerlik çektiğin kişi değilim sana o askerliği ben yaptırırımmmmmmmm!!!!!!!!!!! (dişlerini sıktığını görsün) diyip bu konuyu kapat..
sakın haaa öylemiydi... bende başka türlü düşünmüştüm deme
benimde evde var bir asker...oda bu yollardan geçti...şimdi ona askerliği ben çekiyorum...
askerlik çekmek askeriyede (emretmek emirleriyle eziyet etmek alt üstün ne olduğunu göstermektir...bende bunu yapıyorum)
canım pardonn bu yazı dikkatimi çok çekti eşinin rütbeli bir asker olduğunu söylemiştin öyle değilmi ...
ben eşimden biliyorum..askeriyedeki görev yerine gittiğimde askerlere neler yapıyor biliyormusun...Allah aşkına yapma diyorum..anlamıyor..ne zaman asker çağırsa ben hoooopp wc ye kaçıyorum..askerlere (erlere) yapmadıkları kalmıyor....
rütbeliiiii olan bir asker!!!!!!!!!!!!!1..hiçbir askerlik yapan kişiye bu iyiliği yapmazzzzzzzz...onlara nasıl eziyet ederler aklın durur....emirleriyle...eğer eşim tel yakarsa ona el koyuyor....bu tel ne diye birde ceza veriyor....
yalannn hissetmemin nedenide buymuş...hayır canım bunlar rütbeli zaten rütbelerini heryerde konuşturmak için bahane arıyorlar birde bu iyiliği yapacak öylemiii...
yiyeceksen bir b... adam gibi ye bari yaaa....eğer eşimin sevdiği bir erinin sıkıntısı varsa kendi telini verip aratıyor..ama asla askeriyede erlerin teli olmazzzz yasakk aşkım ben de biliyorum..hele bir yakalansın..affedilmez...kurallar var...kaldıki senin eşin de iyilik yapmış öylemi yemeeeeee
alalhimmm seniin kocanin yerinde olmak istemezdim dogruus:roflol::roflol:
supersinyaaa:lepi:
canım pardonn bu yazı dikkatimi çok çekti eşinin rütbeli bir asker olduğunu söylemiştin öyle değilmi ...
ben eşimden biliyorum..askeriyedeki görev yerine gittiğimde askerlere neler yapıyor biliyormusun...Allah aşkına yapma diyorum..anlamıyor..ne zaman asker çağırsa ben hoooopp wc ye kaçıyorum..askerlere (erlere) yapmadıkları kalmıyor....
rütbeliiiii olan bir asker!!!!!!!!!!!!!1..hiçbir askerlik yapan kişiye bu iyiliği yapmazzzzzzzz...onlara nasıl eziyet ederler aklın durur....emirleriyle...eğer eşim tel yakarsa ona el koyuyor....bu tel ne diye birde ceza veriyor....
yalannn hissetmemin nedenide buymuş...hayır canım bunlar rütbeli zaten rütbelerini heryerde konuşturmak için bahane arıyorlar birde bu iyiliği yapacak öylemiii...
yiyeceksen bir b... adam gibi ye bari yaaa....eğer eşimin sevdiği bir erinin sıkıntısı varsa kendi telini verip aratıyor..ama asla askeriyede erlerin teli olmazzzz yasakk aşkım ben de biliyorum..hele bir yakalansın..affedilmez...kurallar var...kaldıki senin eşin de iyilik yapmış öylemi yemeeeeee
İşte bak aynı şeyleri tek ben düşünmedim demek.ya hattı taşıyamayan asker cep telefonu makinesini nerden bluyor
yok yok sen bir topik acman lazim bize gunluk ders ver anacim senn:hulya:anammmm annem hep askerlerden kaç derdi ...ankaraya geldim heryerimi asker sardı..illet oldum ben bunlardan..hepsi manyak..birde yalanda söyleyemezler ha ..ağızları kayar gibi olur...:))))))))))
ay sinirlerim kalktı ...
amaaaa benimki şimdi varya deli oluyor bana
bende diyorum ki hey güzel allahım atasözleri boş değil
adamın çorabını giyindirdim dayak yedim aldatıldım..
demekki
deveye diken adamı s...n yaranıyormuşşş..
kaydirigubbakcemile3
ya hattı taşıyamayan asker cep telefonu makinesini nerden bluyor
haklısında canım eşim erlere karşı hiçbir zaman o kadar sert olmadı. askerliği hiç sevmedi. yani asker kalıbına hiç giremedi.
yok birtanem senin eşinin rütbesini bilmiyorum ama bunların hep üstleri var eğer askere iyi davransın üstünden azar işiten eşin olur herkes birbirini takipte cadı kazanı gibi...ben içindeyim..sırf bu yüzden LOJMANDA OTURMUYORUM...
benim eşim askerlikten nefret ediyorda bu aralıktan sonra şubatta emeklilik dilekçesini verecek emekli oluyor...benim eşim kadar kimse nefret edemez ...eşin iyi biri olabilir kötü demiyorum ama ben pek inanmadım canım be özür gerçekten özür diliyorum ama inandırıcı değil neden kendi teli kapalıydı 2 saat o tel neden kapalıydı ..tamam askere vermişte ..sana neden demiyor canım böyle bir durum var çocuk babasıyla konuşcakkk..ararsan merak etme tatlım...bunu öğret işte !!!!!!!!!! sana hesap vermeyi öğrensinnnn!!!!!!!!!...EN BÜYÜK ÜST DÜZEY ASKER BİZİZZZZ BİZE HESAP VERİLCEK..
haaaaa çüşşşşşşşşşşş 2 saatmi konuşulur..yalan yalan yalan...
evde kedi köpek beslesen anlarmış gibi kızım ben gidiyorum yemeğin burda diye severde gelecem diye açıklama yapar çıkarım kedime köpeğime insanınz be odunmuyuz...
Ya Piyanocum benim kardeşim askerde üstlerinden zaman zaman çok kıyaklar gördü.
Olabilir er kendisine yakın gelmiştir taviz vermiş olabilir.
sen de baya katısın bu konuda .
Fazla askerimsi olmuşsun .heralde askerle yaşamanın etkileri olsa gerek.
canım benim eşimde ceplerine paralarını koyar (söylenmez böyle şeyler) sever..dertlerini dinler...üzüntülerini paylaşır...ama yapacağınıda yapıyor çünkü onunda üstü var...kendilerini er için riske etmez bunlar...tanıyorum çünkü ...bu durum bana abartı geldi
keşke o numarayı aradığında kullanan kişinin sesini dinleseydin!böyle şüphe içinde kalmazdın.bende eşinin doğru söylediğini sanmıyorum.hem hiç numara kayıtlı değil diyosun eşin kullanıyosa tek kişi için o hat onun numarasını ezbere bilir ama askerin olsaydı kesinlikle numara kayıt ederdi diye düşünüyorum.sen eşine sezdirmeden onu takip et ama belli etme eşin doğru söylüyorsada aranız açılmasın.
canimm hicbirsey icin gec sayilmaz .hemen kendini koy verme belki sen tavrini koyarsan bastan yani onun basini agritirsan bu bu ise yeni kalkismistir sende hemen yakaladin .anlarki heee bu boyle kolay isler degilmis kenari cekilir . sen yinede tavrini koy kendini aptal yerine koydurma ...bilmiyorum kızlar .bu dediğiniz soruları bende merak ediyorum. dimi ama askeriyeye çocuk hatsız telefon mu soktu. ayrıca küçücük hattı neresinden buldu eşim. başım çatlamak üzere öfff
canım askere hattını vermiş sadece sabah bırakmış gitmiş. yani telini vermemiş. ben ne zaman açtı bilmiyom diyo.
Bİde numarayı sorĞula kİmİn Üzerİne tel no arkdaŞlar ,benİm eŞİmde asker ve ĞerÇekten eŞİnİ aldatan Çok arkadŞlar hİÇ ummadıĞımız adam bİle baŞka kadınlarla İlİŞkİlerİ var .benİm baŞıma Ğelmedİ Çok ŞÜkÜr ama ĞÖzÜmde korkmuyor deĞİl yanİ
canimm hicbirsey icin gec sayilmaz .hemen kendini koy verme belki sen tavrini koyarsan bastan yani onun basini agritirsan bu bu ise yeni kalkismistir sende hemen yakaladin .anlarki heee bu boyle kolay isler degilmis kenari cekilir . sen yinede tavrini koy kendini aptal yerine koydurma ...
aslinda su japonlar erkeklerin beynini okumakla ilgili teknoloji cikarsalar ilk alan ben olurum vallahi hicc paraya bakmadan alirimmkötükedihüsogicik seyler rahatlik batiyo ayy bunlariii
bebeğim hattı sorguladı sabah kocasının üzerine kayıtlı olduğunu öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?