Eşimin gizlediği hat...

Piyano süpersin cidden ya :)9

demek adamı böle hizaya getirdin.

ama bu birazda yapıyla ilgili.

Cranky sanırım sen gibi bi yapıya sahip değil .herkes senin gibi davranamaz.
bende öyle yapamazdım walla.

Şimdi burda önemli olan.Bir halt çeviriyorsa nasıl hemen onu caydıracağımız.

evliliği zadelemeden,nasıl çıkarız bu işten? Nasıl kocaya aldatmanın fatırası ağır olur haaa korkusu verilecek?

halt çevirmiyosa zaten bu konu unutulur gider.bir anı olarak kalır geçmişte.

başım sıkıştıgında seni bulucam valla
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

haklısında canım eşim erlere karşı hiçbir zaman o kadar sert olmadı. askerliği hiç sevmedi. yani asker kalıbına hiç giremedi.

alalhimmm seniin kocanin yerinde olmak istemezdim dogruus:roflol::roflol:
supersinyaaa:lepi:

anammmm annem hep askerlerden kaç derdi ...ankaraya geldim heryerimi asker sardı..illet oldum ben bunlardan..hepsi manyak..birde yalanda söyleyemezler ha ..ağızları kayar gibi olur...:))))))))))
ay sinirlerim kalktı ...
amaaaa benimki şimdi varya deli oluyor bana
bende diyorum ki hey güzel allahım atasözleri boş değil
adamın çorabını giyindirdim dayak yedim aldatıldım..
demekki
deveye diken adamı s...n yaranıyormuşşş..
kaydirigubbakcemile3

Ya Piyanocum benim kardeşim askerde üstlerinden zaman zaman çok kıyaklar gördü.

Olabilir er kendisine yakın gelmiştir taviz vermiş olabilir.

sen de baya katısın bu konuda .
Fazla askerimsi olmuşsun .heralde askerle yaşamanın etkileri olsa gerek.

iyilik yapıyorlar emin ol.

ya hattı taşıyamayan asker cep telefonu makinesini nerden bluyor
İşte bak aynı şeyleri tek ben düşünmedim demek.

hattı taşıyamıyo ama telefon buluyo.hemde 2 saat açık kalacak kadar telefonu rahat kulllanıyor.

yok yok sen bir topik acman lazim bize gunluk ders ver anacim senn:hulya:

keşke o numarayı aradığında kullanan kişinin sesini dinleseydin!böyle şüphe içinde kalmazdın.bende eşinin doğru söylediğini sanmıyorum.hem hiç numara kayıtlı değil diyosun eşin kullanıyosa tek kişi için o hat onun numarasını ezbere bilir ama askerin olsaydı kesinlikle numara kayıt ederdi diye düşünüyorum.sen eşine sezdirmeden onu takip et ama belli etme eşin doğru söylüyorsada aranız açılmasın.

haklısında canım eşim erlere karşı hiçbir zaman o kadar sert olmadı. askerliği hiç sevmedi. yani asker kalıbına hiç giremedi.

yok birtanem senin eşinin rütbesini bilmiyorum ama bunların hep üstleri var eğer askere iyi davransın üstünden azar işiten eşin olur herkes birbirini takipte cadı kazanı gibi...ben içindeyim..sırf bu yüzden LOJMANDA OTURMUYORUM...
benim eşim askerlikten nefret ediyorda bu aralıktan sonra şubatta emeklilik dilekçesini verecek emekli oluyor...benim eşim kadar kimse nefret edemez ...eşin iyi biri olabilir kötü demiyorum ama ben pek inanmadım canım be özür gerçekten özür diliyorum ama inandırıcı değil neden kendi teli kapalıydı 2 saat o tel neden kapalıydı ..tamam askere vermişte ..sana neden demiyor canım böyle bir durum var çocuk babasıyla konuşcakkk..ararsan merak etme tatlım...bunu öğret işte !!!!!!!!!! sana hesap vermeyi öğrensinnnn!!!!!!!!!...EN BÜYÜK ÜST DÜZEY ASKER BİZİZZZZ BİZE HESAP VERİLCEK..
haaaaa çüşşşşşşşşşşş 2 saatmi konuşulur..yalan yalan yalan...
evde kedi köpek beslesen anlarmış gibi kızım ben gidiyorum yemeğin burda diye severde gelecem diye açıklama yapar çıkarım kedime köpeğime insanınz be odunmuyuz...

bilmiyorum kızlar .bu dediğiniz soruları bende merak ediyorum. dimi ama askeriyeye çocuk hatsız telefon mu soktu. ayrıca küçücük hattı neresinden buldu eşim. başım çatlamak üzere öfff

Bıde numarayı sorĞula kımın Üzerıne tel no arkdaŞlar ,benım eŞımde asker ve ĞerÇekten eŞını aldatan Çok arkadŞlar hıÇ ummadıĞımız adam bıle baŞka kadınlarla ılıŞkılerı var .benım baŞıma Ğelmedı Çok ŞÜkÜr ama ĞÖzÜmde korkmuyor deĞıl yanı

canım askere hattını vermiş sadece sabah bırakmış gitmiş. yani telini vermemiş. ben ne zaman açtı bilmiyom diyo.

ahhh canım en büyük hatam çaldırmışken bi ses dinle dei .ama nerde bende o kafa ahh ahh

bilmiyorum kızlar .bu dediğiniz soruları bende merak ediyorum. dimi ama askeriyeye çocuk hatsız telefon mu soktu. ayrıca küçücük hattı neresinden buldu eşim. başım çatlamak üzere öfff
canimm hicbirsey icin gec sayilmaz .hemen kendini koy verme belki sen tavrini koyarsan bastan yani onun basini agritirsan bu bu ise yeni kalkismistir sende hemen yakaladin .anlarki heee bu boyle kolay isler degilmis kenari cekilir . sen yinede tavrini koy kendini aptal yerine koydurma ...
aslinda su japonlar erkeklerin beynini okumakla ilgili teknoloji cikarsalar ilk alan ben olurum vallahi hicc paraya bakmadan alirimmkötükedihüsogicik seyler rahatlik batiyo ayy bunlariii

canım askere hattını vermiş sadece sabah bırakmış gitmiş. yani telini vermemiş. ben ne zaman açtı bilmiyom diyo.

işte bak askere hat alırsan (diyelim ki aldı) sonrada "ben ne zaman açtı bilmiyorum" diyecek kadar suistimale uğrar...
yaaa eşimin bir lafı vardıda canlarım bir türlü aklıma gelmiyor gelse yazacam son nokta o cümle çünkü...ama gelmiyor aklıma yaaa

Numarayı eşi almış zaten.

ama asker için almış.

Cranky canım walla zor işin.

çünkü erkeklerin hep bahaneleri oluyor

bebeğim hattı sorguladı sabah kocasının üzerine kayıtlı olduğunu öğrendi

canım diyorki bişey yapcak olsam o hattı evemi getirirdi. üç gün yanımdammı taşırdım burdaki dolabıma saklardım diyor. ben okdadar saalakmıyım diyor. valla o kadar salak olduğunu düşündüm dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…