Eşimin gizlediği hat...

budur!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saol canım
ayrıca sesinide yükselteceksin , kim duyarsa duysun...zaten sakladığı haltları var gibi duruyor...birde kadını telde tehdit ediyor bakarmısın hayatım...anladıııı ...korktttuuu..eve gelmeden korkutup sindirecek..
ayak bacak yapıyor...eve gelmeden sussun diye...
pençelerini şöyle bir çıkartıp çizeceksin...
canım aldatıyorsa yiyorsa bir halt gelsin söylesin..en anlayışsız kadın bile bunu sindirir sinirlenir kızar krizlere girer ama kabullenir nedir bu aptal yerine koyup ayakta uyutmak nedir...bişeyide yoksa aha bütün KK bugün bu konuda yoğunlaştık bizleride sinirlendirdi birtek karısını değil ki...

Gizliden aradıktan sonra artık hat alacaktık felan numaralarını yutmaz bu adam ben söyleyeyim.

o anladı artık senin bişeyler çevirdiğini.
yani onla ilgili :)

Belkide sen diğer noyu gizliden aradığında o konuşurken(Gizli no arıyor diye) uyarı belirmiştir.

yada o numarayı aradığında telefon kapalıyken,açınca mesaj gelmiştir.Gizli no bilmem kaç kez aradı diye.

sende şimdi o gizli hayranının sen olduğunu belli etmiş olabilirsin

boyle olmasina cokk sevindimdeee..bende yinede suphe oldu sen arayinca tel niye kapali oluyomuss..

ayrica su cep telefonu ve internetten suu meseleler yuzunden nefret ediyorumm inanairmisinizz

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:

sende bunu yedin mi şimdi?

evet kurgu güzel harika.

yakalamiim ama dediği hattı kendi telefonunamı taktırıyormuş ?

Niye kendi telefonunun kapalı olduğu an diğer hat açık oluyo.Asker eşinin hattının ulaşılamamasını mı bekliyo?

hemde bağırıyor.

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
bi de bugün toplantıdayım dedi ama öbür hat kapalıyken diğeri açıktı nasıl çelişki?

yani ben şüphelenme hemen düşüncesindeydim.

ama olayın yönü değişti.

tamda eşinin tel.i kapalıyken hep diğeri açık oluyo.

Çok ıLGınÇ

numarasını nasıl aldın ki hatların üstünde numara yok diya billiyorum yanlışmı hatırlıyorum yoksafisfisfis

canım ne bilim. ben askere verdim açmıştır onu mu takip edicem dedi. hattı ben hiç açmadım sadece bende duruyordu dedi.

Ama sen takip ettin bunu

2 kere olmadı mı.eşinin teli kapalıyken diğer numaranın açık olduğu

sen biliyorsun bunu

Ya eğer öyle birşey varsa bile sonuna kadar inkar eder.Niye kabul etsin ki.

sende artık ona inanmak zorunda kalsan bile.hep içinde bir kuşku olucak.

İnşallah hayırlı sonuçlanır bu olay.

bi de bugün toplantıdayım dedi ama öbür hat kapalıyken diğeri açıktı nasıl çelişki?

bende işte ondan kıllandım ya

canım mideni bulandırmıyorum sadece soracağın soru ...
peki senin telin kapalıyken bu neden açıktı...senin telin açıkken bu neden kapalıydı...
bu teli kendi teline takmandaki neden neydi ...2 saat açmandaki sebebide açıkla diyeceksin( askerlere açıklarmısın demeyeceksin ..açıklaaa) emir eder gibi bunlar bu dilden anlıyor...
diye sor..bende tatmin olmak istiyorum..içim halen kasvetli...sen peşini bırakma ..
Allah yuvanı korusun canım üzüntülerde bırakmasın kimseyi
hatta
azılı düşmanım yok ama kanlı düşmanımın evine bile kara bulutlar getirmesin..ev huzursuzluğu zor..
ama sen okey tamam anladım ben yanlış anlamışım deme ...bunu hissetmesin...
son sözün..
XX (kocan..adını bastırarak konuş) gözlerim üzerinde !!!! yaptığın tek hatanda Allah ensene biner benimde önüme çarşaf gibi serer..
sen sadece bunu böylece bil yutmadım..yutmam...tek hatannn yeter bu evlilik için bunuda bu konu açılmışkennnn söyleyim ..ben öyle sırt pırt bu konuları açmam manyaklar gibi...
ayrıca bundan sonra bu tarz şeylerii bana diyeceksinnn.ben senin erin , emrettiğin komuta ettiğin asker yada askerlik çektiğin kişi değilim sana o askerliği ben yaptırırımmmmmmmm!!!!!!!!!!! (dişlerini sıktığını görsün) diyip bu konuyu kapat..
sakın haaa öylemiydi... bende başka türlü düşünmüştüm deme
benimde evde var bir asker...oda bu yollardan geçti...şimdi ona askerliği ben çekiyorum...
askerlik çekmek askeriyede (emretmek emirleriyle eziyet etmek alt üstün ne olduğunu göstermektir...bende bunu yapıyorum)

canim biz esine guvenme demiyoruzz tabiki guven ama kontrolude elden birakma daha yeni evlisinn ahhh bizz neler okuduk neelr yasadik o yuzden saana boyle diyoruzz .sen yine icini ferah tut ama yinedeeee tam guvenmee.kucuccuk kart onu askerr heryere rahatlikca saklayabilirr bilgisayar degilkii kocaman bisey...

yalannnn kokuları alıyorum yemin edebilirimmm YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNN
gözlerini aç canım ayakta uyutulmaya zin verme

yani ben şüphelenme hemen düşüncesindeydim.

ama olayın yönü değişti.

tamda eşinin tel.i kapalıyken hep diğeri açık oluyo.

Çok İLGİnÇ

canım bugün eşimin teli bir kere kapalıydı 2 saat kadar .kapalı olduğunu görünce diğeriini aradım o açıktı. daha önce de açıkmıydı bilmiyom...

alalhimmm seniin kocanin yerinde olmak istemezdim dogruus:roflol::roflol:
supersinyaaa:lepi:

kızlar napabilirim bilmiyorum. herşey okadar onun lehineki. doğruyu söylüyorsa diyorum. ama yalan da olabilir. hattı sabah askere verdim diyor. ben aradığımda saat 2.30-3.00 tü. ama bu kadar tesadüfte olamaz. peki sen niye karıştırdın dedi. elimden düştü falan dedim. tesadüfe bak diyo.

canım pardonn bu yazı dikkatimi çok çekti eşinin rütbeli bir asker olduğunu söylemiştin öyle değilmi ...
ben eşimden biliyorum..askeriyedeki görev yerine gittiğimde askerlere neler yapıyor biliyormusun...Allah aşkına yapma diyorum..anlamıyor..ne zaman asker çağırsa ben hoooopp wc ye kaçıyorum..askerlere (erlere) yapmadıkları kalmıyor....
rütbeliiiii olan bir asker!!!!!!!!!!!!!1..hiçbir askerlik yapan kişiye bu iyiliği yapmazzzzzzzz...onlara nasıl eziyet ederler aklın durur....emirleriyle...eğer eşim tel yakarsa ona el koyuyor....bu tel ne diye birde ceza veriyor....
yalannn hissetmemin nedenide buymuş...hayır canım bunlar rütbeli zaten rütbelerini heryerde konuşturmak için bahane arıyorlar birde bu iyiliği yapacak öylemiii...
yiyeceksen bir b... adam gibi ye bari yaaa....eğer eşimin sevdiği bir erinin sıkıntısı varsa kendi telini verip aratıyor..ama asla askeriyede erlerin teli olmazzzz yasakk aşkım ben de biliyorum..hele bir yakalansın..affedilmez...kurallar var...kaldıki senin eşin de iyilik yapmış öylemi yemeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…