- Konu Sahibi eggplantlover
-
Ben zorlanıyorum çoğu zaman. Eşime de yeter diyorum ama bırakmak istemiyor.Ön sevişme hariç 1 saat mi, ruhu teslim etmemen mucize
Yani sorun mu bilmiyorum o konuda bilgim yok ama bana göre sorun olurdu ondan eminim.Ben zorlanıyorum çoğu zaman. Eşime de yeter diyorum ama bırakmak istemiyor.
Bizdede vaziyet aynı şuan hamilelik sebebiyle uzun tutamıyor max yarım saat kadar tutuyor ama bu seferde her gün tepemde bitiyor. Normalde haftada 2 kere 1er saat sürecekse şimdi her gün yarım saat sürüyo hangisi daha kötü bilemedim.Merhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .
birakmak istememesi sorun.Ben zorlanıyorum çoğu zaman. Eşime de yeter diyorum ama bırakmak istemiyor.
Aydınlandım şu anda. Bunu neden düşünmedim dedim.birakmak istememesi sorun.
olmuyorsa olmuyor yani illa her iliskide boşalmak zorunda degil.
ben benzer durum yasayinca kendim tamam noktasına gelince birakıyorum valla. kimsenin keyfi icin kendimi tahriş edemem
bence siz de tamam noktasinda birakin, biraz sarilip konusun edin falan, sonra tekrar baslar zaten belki o zaman varir sonuca.
yeter demek yerine yuz ifadesiyle - vucut ifadesiyle gosterin tatmin oldugunuzu atin uzerinizden olsun bitsin.
(nasil bir erkek bosaldiktan sonra sen istekle zorlasan da nafile ayni sey kadin icin de gecerli. kadin tatmin olmus - olaydan kopmuş. hala ne debeleniyorsun üstünde?)
İlaç kullanıyor mu biliyor musunuz?Merhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .
Sen de zevk al.hastalik olacak kadar uzun değil.Merhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .
Max yarım saat katlanabilirim. Sıkılınca bırakırım. Niye sabrediyorsunuz ki ??? Bırakmak istediğiniz zaman zorla devam edecekse zaten bunun adı başka birsey oluyor.Merhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .
Ya normalde sorun değil uzun sürmesi de günde 1kere olmadığında zor oluyor.Yani sorun mu bilmiyorum o konuda bilgim yok ama bana göre sorun olurdu ondan eminim.
O boşalmadan bırakmak istemiyorum haksızlık gibi geliyor, ben de kendim yarıda kalmak istemezdim :d Ama işte her gün her gün zorbirakmak istememesi sorun.
olmuyorsa olmuyor yani illa her iliskide boşalmak zorunda degil.
ben benzer durum yasayinca kendim tamam noktasına gelince birakıyorum valla. kimsenin keyfi icin kendimi tahriş edemem
bence siz de tamam noktasinda birakin, biraz sarilip konusun edin falan, sonra tekrar baslar zaten belki o zaman varir sonuca.
yeter demek yerine yuz ifadesiyle - vucut ifadesiyle gosterin tatmin oldugunuzu atin uzerinizden olsun bitsin.
(nasil bir erkek bosaldiktan sonra sen istekle zorlasan da nafile ayni sey kadin icin de gecerli. kadin tatmin olmus - olaydan kopmuş. hala ne debeleniyorsun üstünde?)
Gec bosalma bir sorun yani tutmuyor aslinda bosalamiyor daha erken.Allah yardımcınız olsun.
Ancak tabii bu durumun hangi sıklıkla birlikte olduğunuz ile de alakası var.
Ama yine de 1 saat uzun bir süre, eşiniz gayet iyi tutuyor kendisini.
Gec bosalma bir sorun yani tutmuyor aslinda bosalamiyor daha erken.
niye haksizlik olsun ya, neden boyle düşünüyorsunuz ki?O boşalmadan bırakmak istemiyorum haksızlık gibi geliyor, ben de kendim yarıda kalmak istemezdim :d Ama işte her gün her gün zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?