Eşimin geç boşalma sorunu

eggplantlover

Kimsesiz Hayvanların Kimsesi🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
2.448
6.202
358
Muğla
Merhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .

Bizdede vaziyet aynı şuan hamilelik sebebiyle uzun tutamıyor max yarım saat kadar tutuyor ama bu seferde her gün tepemde bitiyor. Normalde haftada 2 kere 1er saat sürecekse şimdi her gün yarım saat sürüyo hangisi daha kötü bilemedim.
Ama açıkçası bu durumdan şikayetçi değilim erken boşalmasından iyidir

Ben zorlanıyorum çoğu zaman. Eşime de yeter diyorum ama bırakmak istemiyor.
birakmak istememesi sorun.
olmuyorsa olmuyor yani illa her iliskide boşalmak zorunda degil.
ben benzer durum yasayinca kendim tamam noktasına gelince birakıyorum valla. kimsenin keyfi icin kendimi tahriş edemem
bence siz de tamam noktasinda birakin, biraz sarilip konusun edin falan, sonra tekrar baslar zaten belki o zaman varir sonuca.
yeter demek yerine yuz ifadesiyle - vucut ifadesiyle gosterin tatmin oldugunuzu atin uzerinizden olsun bitsin.
(nasil bir erkek bosaldiktan sonra sen istekle zorlasan da nafile ayni sey kadin icin de gecerli. kadin tatmin olmus - olaydan kopmuş. hala ne debeleniyorsun üstünde?)

Aydınlandım şu anda. Bunu neden düşünmedim dedim.

İlaç kullanıyor mu biliyor musunuz?
Bir de ne kadar süredir berabersiniz?
Bu durum bizim ilişkimiz ilerledikçe değişti. Kişiye alışmakla ve uyumlanmakla ilgili olabileceğini düşünüyorum. O yüzden o bilgiler önemli.

Sen de zevk al.hastalik olacak kadar uzun değil.

Max yarım saat katlanabilirim. Sıkılınca bırakırım. Niye sabrediyorsunuz ki ??? Bırakmak istediğiniz zaman zorla devam edecekse zaten bunun adı başka birsey oluyor.

Allah yardımcınız olsun.
Ancak tabii bu durumun hangi sıklıkla birlikte olduğunuz ile de alakası var.
Ama yine de 1 saat uzun bir süre, eşiniz gayet iyi tutuyor kendisini.

O boşalmadan bırakmak istemiyorum haksızlık gibi geliyor, ben de kendim yarıda kalmak istemezdim :d Ama işte her gün her gün zor

O boşalmadan bırakmak istemiyorum haksızlık gibi geliyor, ben de kendim yarıda kalmak istemezdim :d Ama işte her gün her gün zor
niye haksizlik olsun ya, neden boyle düşünüyorsunuz ki?
siz daha varış cizgisine gelmeden eşinizin işi bitse o size haksizlik olmasin diye hala icinize bir seyler sokuşturmaya calisir mi? zaten fizyolojik olarak imkansiz.
o zaman size haksizlik olmuyor mu?
nasil ki o sizden erken bosalinca sizi eliyle veya baska harici yerleriyle tatmin ediyorsa siz de oyle yapin.
bir kere rahatlamissiniz ne guzel. hala daha devam devam, insan seviştiğinden de bir sey anlayamaz. Benim işim bittikten sonra gelen her caba amelelik gibi geliyor. o saatten sonra kim niye on dakika daha ustumde debelensin ki?
mantigima oturmuyor. erkeklerinki gibi bir yerimiz sönmedi- disaridan belli olmuyor diye zevk aliyor değiliz.
bence sen de ilk olarak kendi zevkini düşün. esini ornek al
bak esine, senin artik keyif almadigini, hattq rahatsiz oldugunu bile bile seyinin keyfinden geri kalmiyor - yeter demene ragmen devam ediyor. O boyle kendi keyfi icin rahatca bencillik yapabiliyorken sen niye yapamayasin?

Yakın bir arkadaşım da geç boşalıyor, 45 dakikada boşalsa erken boşaldım diye sevinir.
45 dakika gibi süreler bence normal ama siz rahatsızlık hissediyorsanız (aşınma tahriş gibi), kayganlaştırıcı krem kullanmanızı önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…