Eşimin geç boşalma sorunu

off çok zor çok. Ben de mustaribim bu durumdan. Geç boşalma sorunu erken boşalmadan bin kat beter. Düşman başına. Tedavisi var mı bilmiyorum. Var mıdır? Nette de pek bilgi yok bu konuda. Erken boşalma için işe yarayan yaramayan bir sürü ürün, teknik, tedavi yöntemi vs varken geç boşalma için hiçbir şey yok. Eşim bir ara bir doktora gitmeyi düşündü ama gitmedi henüz. Var mıdır bir tedavisi? Ben de soğudum resmen frijit oldum ya. Artık eşimle sevişmek istemiyorum. Eşime de üzülüyorum. Bir dönem hiç boşalamadı öyle gergin gergin gezdi ortalıkta Ne olur bir çaresi olup olmadığını bilen varsa yazsın konunun takibindeyim. Konu sahibi Allah size de sabır versin.

Son düzenleme:
nasil ki o sizden erken bosalinca sizi eliyle veya baska harici yerleriyle tatmin ediyorsa siz de oyle yapin.
Benim işim bittikten sonra gelen her caba amelelik gibi geliyor. o saatten sonra kim niye on dakika daha ustumde debelensin ki?
Yani biz de öyle yapıyoruz zaten de... Yani ben pasif halde oh rahat rahat sırt üstü yatsam o da üzerimde 1saat debelense keşke razıyım da öyle olmuyor, kolum ağrıyor, çenem pert oluyor, her tarafım ağrıyor. Yoruluyorum yani.

Bence bu süre çok iyi. Kimisi 3 dkda erken boşalıyor bu berbat bir durum. Ama siz yeter demenize rağmen devam edip umursamıyorsa bu bencillik işte

valla bilmiyorum kimse her ilişkide bosalmak zorunda degil. Böyle zamanlarda ben bittiysem bir bakiyorum karsi taraf finishe yakin mi diye, daha cok işi varsa kayiyorum kenara :) gece ikincisi olursa kismetse ikincide sansini denesin ama olmazsa da kendi bilir.
tatmin olduysam direkt çıkıyorum o moddan ya, gerisi beni cok da ilgilendirmiyor. memnun olmayan sorununu kendi çözsün. Keyif almak icin bir sey yasiyoruz onca ameleligi çekemem

İyi yapıyorsunuz ama aynı şeyi erkek kadına yapsa, boşaldı mı kenara çekilse bencil deriz adama?

İyi yapıyorsunuz ama aynı şeyi erkek kadına yapsa, boşaldı mı kenara çekilse bencil deriz adama?
on dakikada bosalsa kenara cekilse bencil derim. adam 30 dakika kan ter gozyasi akita akita emek verdiyse ama kadin hala finale gelemediyse- gelecek gibi de durmuyorsa o da kadinin problemi bence.
boyle bir durumda ben olsam "her ilişkide orgazm olmak zorunda değilim" der yarida bırakır uyurum
kadin orgazmi biraz da beyinde basliyor - kadinin akli doluysa - esinden yana memnuniyetsizlikleri varsa, olaydan kopmuş müdürünün "yarin erkenden odama gel bir konu konuşacağız" lafina senaryolar yazıyorsa zaten orgazm olamaz. adam sabaha kadar helele helele mi yapsin olmuyorsa yapacak bir sey yok, o da yatsin uyusun :))

*bu arada ben de daha önce zevk almami engelleyen, iliskide aci veren bir problem yasadim. problem cumartesi yasandiysa pazartesi gittim randevu buldugum ebesinin nikahindaki devlet hastanesi ürologuna anlattim- idrar kültür testi falan istedi sistitmis, su ic gecer dedi:) ama baska bir sorun da olsa çözümü neyse doktorumun dediklerini uygulardim. Bir gun baska bir sorun yasasam yine en fazla 1-2 tekrar etmesini bekler kosarim doktora.
hayatimdaki insandan da aynı sorumlu davranisi beklerim. benim artik zevk almadigimi hatta rahatsiz oldugumu bilmesine ragmen, defalarca tekrar etmesine ragmen hala utanip / vakit ayiramayip doktora gitmiyorsa o da benim problemim degil. tabii ki kendi keyfime bakacagim. sorunu olduğunu düşünen tedavisini de düşünsün bir zahmet

Adam işi bilmiyor demek ki.yoksa ben 3 saat sulu sulu performans gösterdiğimi bilirim.hafif hafif dokunuşlarla , boyna, enseye ve hassas noktalara nefesle ve dokunuşlarla destek sağladığın zaman çok uzun süre sulu kalmaya devam edebiliyorsun.yok öyle dediğin gibi hızlı hızlı üstünde debelenip duruyorsa 10 dakikada çorak araziler gibi kuruyup kalırsın tabi.bari böyle bir avantajı var tekniğini geliştirsin.

ne alaka ya, 3 saat sevismek benim için amelelik. oraya hohla buraya hohla bilmemne. gormemisin oglu olmus gibi 3 saat yatakta ne işim var?
zevk aldim, orgazm oldum bitti yani. cekilsin kenara, devami gelirse gelir zaten günün/gecenin ilerleyen vakitlerinde - ben dinlenmis tekrar moda girmisken.
aldigim zevk bana yetiyor, hic 3 saat sürsün, bes saat sürsün, ertesi gün oturacak dermanim olmasin hayallerim falan yok. her şey usulünce olsun, bana yeter.

evet bir sorun bu. bu arada 1 saate benım canım sıkılır noraml sohbet ederdım sanrısam:) olay dan kopar insan bi süreden sonra siz sonuna kadar odaklanabiliyormusunuz peki

En çok sen sevişiyosun, en iyi sen sevişiyosun, en azgın kadın sensin , en libidosu yüksekte sensin, en kadın sensin

evet bir sorun bu. bu arada 1 saate benım canım sıkılır noraml sohbet ederdım sanrısam:) olay dan kopar insan bi süreden sonra siz sonuna kadar odaklanabiliyormusunuz peki
Yok canım ya olaydan kopma neden olsun ki 1 saat süre içinde 2ve fazlasini yapıyordur normal aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…