• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
özel fotoğrafların baya baya bilgisayrda saklanmasından bahsediliyor burada. mutlu ve saygılı ilişkim özel fotolarımızı taa evleninceye kadar saklamasın, silsin bi zahmet ayrıldığımızda.
O zaman kadına yollu muamelesi yapmayacaksınız adama söyleyeceksiniz lafınızı küçük hanım.

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. Ben 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Şu an çalışmıyorum, okutulmadığım için evlendikten sonra liseyi açıktan bitirdim ve şimdi yksye hazırlanıyorum, kısaca kendimi özetlemek istedim. Ben evlendikten 1 ay sonra eşimin bilgisayarında google fotoğraflardan eski kız arkadaşıyla olan türlü türlü fotoğraflarını gördüm. Yatakta, otelde, çıplaklarken vs. Gördüğüm günde hamile olduğumu öğrendim ve yavaş yavaş psikolojim bozulmaya başladı. Eşim bana teknoloji özürlüsü olduğunu ve gerçekten unuttuğunu söyledi. Ama bende bu artık bir takıntı olmaya başlamıştı ve eşimin geçmiş dekontlarına, yıllar öncesinden kalan e mail hesaplarına varana kadar her şeye baktım. Baktıkça daha çok şey çıktı karşıma. Sürekli bir yerlerden fotoğraflar çıktı. Sürekli eşimle o kadını sarmaş dolaş gördüm. Sanki kendime acı çektirmeyi severmişim gibi. Daha geçenlerde bilgisayarını geçmiş döneme yükledim, sistemi geri yükleyince tekrar silinen fotoğraflar çıktı karşıma. Kadını inanılmaz takıntı yaptım kendime. Kadının hayatını kıskanıyorum resmen. Kadın 12 yıldır çalışıyor, benden 8 yaş büyük. Okumuş etmiş. İstediğini giyip istediği yere gitmiş eşimde bile kalmış hatta. Bense evden kapıya çıkarılmazdım ki zaten 21 yaşımda sırf o evden kurtulmak için evlendim yoksa beni okutacakları yoktu. Sürekli kadının hesabına bakıyorum, sürekli aklıma o fotoğraflar geliyor ve ben kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Psikolojik tedavi de aldım ama iyileşemedim, ilaçlı tedavi de aldım ilaçsız da. Ne yapacağımı bilmiyorum. Resmen 3 yıldır bununla cebelleşiyorum ve stalk yapmaya engel olamıyorum. Kafayı yemek üzereyim artık kafamın içinde ki bu beyinle yaşayamıyorum. Bana akıl verin ne yapayım ben? İnsan travmasını nasıl atlatır?
Unutmuş olabilir. Fotoğraflar yeni çekilmediyse sorun yok yani. Silin fotoğrafları. her şeyi temizle, o kadından bir iz daha görürsem bu iş biter diye gözdağı ver.

Son düzenleme:
O zaman kadına yollu muamelesi yapmayacaksınız adama söyleyeceksiniz lafınızı küçük hanım.
öyle yaptım ya zaten okumuş etmiş kadının bu kafa erkekle ne alakası var dedim ya.. ay kudra daha geçen hafta keşke geri gelse demiştim senin için. küçük hanım ne ya aşşırı midem bulandı ya, nerenin ağzı bu. neyse yaa

öyle yaptım ya zaten okumuş etmiş kadının bu kafa erkekle ne alakası var dedim ya.. ay kudra daha geçen hafta keşke geri gelse demiştim senin için. küçük hanım ne ya aşşırı midem bulandı ya, nerenin ağzı bu. neyse yaa
Okumuş etmiş kadınlar da sevişir. Soda için mide bulantısına iyi gelir.

Aşk evliliği mi yaptın eşinle nasıl evlendiniz? Fotoğrafları görmeden önce kadını duymuşmuydun hiç? Neden bukadar takıntı yaptın kaç senedir çözememişsin. Tek zararı sen görüyorsun herkes hayatına bakıyor böyle düşün. Kimseylede kendini kıyaslama mutsuz olursun. Dışardan görünen o muhteşem hayatların içinde neler dönüyor bilemessin.

Adamla ilgili tek şey söylemedim. Diğer kadına yapılan muameleden rahatsız oldum. Bu erkek tarafında olmak mı sizce?

Daha çok adamın keyifli anlarını savunuyor anlamı çıkıyor yazdıklarınızda.
Ayrıca konu sahibi kadın hakkında hiç bir muamelede bulunmamış tersine özenmiş onun hayatına. Ortada bir muamele varsa onu da eşi yapmış. Hayatını yaşamış sonra iyi toy bir kız bulup evlenmiş. Adam konu sahibi gibi birini seçtiğine göre büyük ihtimalle de o terk etmiş kızı aile yapısına uymuyor diye.

Yani 18 yaşında mı evlendiniz, elime el değmedi falan mı dedi… artık evlilik yaşı ilerledi, eski sevgilisi olmayan çok azdır. Yalan söylediyse ilk aşkım sendin dediyse burnundan getir. Senden önce ister aşık olur ister gönül eğlendirir. Bunlar kimseyi kimseye üstün kılmaz. Nikahı seninle kıymış, konu kapanmış.

Daha çok adamın keyifli anlarını savunuyor anlamı çıkıyor yazdıklarınızda.
Ayrıca konu sahibi kadın hakkında hiç bir muamelede bulunmamış tersine özenmiş onun hayatına. Ortada bir muamele varsa onu da eşi yapmış. Hayatını yaşamış sonra iyi toy bir kız bulup evlenmiş. Adam konu sahibi gibi birini seçtiğine göre büyük ihtimalle de o terk etmiş kızı aile yapısına uymuyor diye.
adamın açık fotoları saklamasını eğlenceli bir ilişki olarak tanımladı az önce. ben eminim yanlış anladık onu

Aşk evliliği mi yaptın eşinle nasıl evlendiniz? Fotoğrafları görmeden önce kadını duymuşmuydun hiç? Neden bukadar takıntı yaptın kaç senedir çözememişsin. Tek zararı sen görüyorsun herkes hayatına bakıyor böyle düşün. Kimseylede kendini kıyaslama mutsuz olursun. Dışardan görünen o muhteşem hayatların içinde neler dönüyor bilemessin.
Konu sahibi diger kadina imreniyor. Kendi yasayamadigi hayati diğer kadin yasamis diye düşünüyor. Hem egitim, hem iliski, hem hayatini yasama anlaminda. O yuzden takinti yapmis :(

Evliligi de muhtemelen ask evliligi degil. Kendisi aile evinden kurtulmak icin evlenmis. Esini diger kadinla, kendisiyle paylasmadigi seyleri paylasirken gorunce iyice kotu olmustur. Yaşı da genc.

Benimde Google fotoğraflarda eski sevgililerimle resimlerim var bazen karşıma çıkıyor , inan hiç umrumda değil. Erkekler böyle şeyleri takmıyor. Neden kendine bunu yapıyorsun?

Bence senin ozguven sorunun var esinden kiskanmiyorsun aslinda.
Kizin okumuslugunu, ozgurlugunu ve yeterliliğini kiskaniyorsun. Kendini sevmeyi ogrenmelisin. Ancan o zaman aşabilirsin bu durumu. Sen dek aciktan bitirmissin helal olsun herkesin hayat sartlari imkanlari bir degil yine de azmetmiş okumuşsun. Yks yi de eminim kazanacaksindir. Lutfen kendine guven ve sev.

Size katilmiyorum gonul eglendirme dedigimiz şeyde bi erko yalniz ve gerzekse bayaaa uzun surebilir o yalnizligi dinsin diye 😀 neticede ihtiyac karsilaniyordur...
Catliyorsunuz değil mi kendi ayakları üzerinde durabilen ,güzel , eğitimli ve özgür kadinlardan . Kadın dolu dizgin bir ask yasamis hatıralar biriktirmiş gider yine kendini seven değer veren birini bulur mutlu olur .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back