Evliliğimi bozmaya çalışan benimle açık açık uğraşan insanlara artık anne baba demek zorunda olmayacağım. En basiti.Eşinizin alakası ne ? Sevgili olmak dışında ? O mu aradı da kızı alın dedi. Evliliğinize nasıl yön vereceksiniz ? nisanliyken ayrilsaydiniz akraba bu yani düğün olmasa ölüm olur illa bir araya gelinir.
Herkes kötü, herkes evliliğinizi bozmaya çalışıyor, kocanız ne yapıyor bu arada?Evliliğimi bozmaya çalışan benimle açık açık uğraşan insanlara artık anne baba demek zorunda olmayacağım. En basiti.
Evliliğin niye bozuluyor ben onu anlamiyorum. Kocanin çocukken yaptığı bir hareket, şuan bir sadakatsizligi yok seni üzecek bir tavrı yok neden dışardan bir etki evliliğinizi sarssin ? Yani kızı yoksaysan yeter. Elbette görüş ,görüşme bu senin kararın ama bozulacak kadar sağlam değilse kibrit çöpüne de yıkılır o yuva.( İnşallah öyle bir şey olmaz.) Kendine dert ettiğine bile değmez.Evliliğimi bozmaya çalışan benimle açık açık uğraşan insanlara artık anne baba demek zorunda olmayacağım. En basiti.
Şunu da anlamadım, kayınpederim kayınvalidem hatta eşimin tüm sülalesi bir araya gelse eşimin eski sevgilisini bağırlarına bassalar evlerinden çıkarmasalar benim evliliğimi nasıl bozabilirler? Eşimin eski sevgilisiyle kayınpederimin arasından su sızmıyor diye benim evliliğim niye bozulsun?Evliliğimi bozmaya çalışan benimle açık açık uğraşan insanlara artık anne baba demek zorunda olmayacağım. En basiti.
O nasıl paradoks yaKuzenini çocuğu ile yani kendi yeğeni ile sevgili oldu bi nevi ! Kuzenlerimin çocukları benim yeğenim direkt ;eşinizin ensest olması daha büyük problem bence
Evliliğin niye bozuluyor ben onu anlamiyorum. Kocanin çocukken yaptığı bir hareket, şuan bir sadakatsizligi yok seni üzecek bir tavrı yok neden dışardan bir etki evliliğinizi sarssin ? Yani kızı yoksaysan yeter. Elbette görüş ,görüşme bu senin kararın ama bozulacak kadar sağlam değilse kibrit çöpüne de yıkılır o yuva.( İnşallah öyle bir şey olmaz.) Kendine dert ettiğine bile değmez.
Artık cevap yazmıyorum ben sanki ilk defa duydular kuzenle evlenmeyi kaldı ki adamın kuzeni bile değil. Enseste vardı konu.O nasıl paradoks yaakraba evliliği olmamalı evet (biz de kuzenler olarak kardeş gibi buyuduk )ama burası Türkiye bir Ortadoğu ülkesi kuzeniyle evlenmek bu kadar da absürt değil ki kabul edin. Ayrıca Halasının torunu nasıl onun yigeni oluyor?
Kayınvalidesi "çocuğunuz olursa bakarım vb" demiş. Son durum: Kayınvalide kızının çocuğuna da baktığı ve 2 çocuğa birden bakamayacağını söylediği için; konu sahibi en son eşiyle boşanma aşamasına geldiğini yazmıştı konularında.Şunu da anlamadım, kayınpederim kayınvalidem hatta eşimin tüm sülalesi bir araya gelse eşimin eski sevgilisini bağırlarına bassalar evlerinden çıkarmasalar benim evliliğimi nasıl bozabilirler? Eşimin eski sevgilisiyle kayınpederimin arasından su sızmıyor diye benim evliliğim niye bozulsun?
Bu kadar güvenmediğiniz adamdan hangi akla hizmet çocuk yaptınız ya
E Yani Türkiye den bahsediyoruz.Artık cevap yazmıyorum ben sanki ilk defa duydular kuzenle evlenmeyi kaldı ki adamın kuzeni bile değil. Enseste vardı konu.
Boşanmaya da yer mi ariyordu acaba?Kayınvalidesi "çocuğunuz olursa bakarım vb" demiş. Son durum: Kayınvalide kızının çocuğuna da baktığı ve 2 çocuğa birden bakamayacağını söylediği için; konu sahibi en son eşiyle boşanma aşamasına geldiğini yazmıştı konularında.
Aynı şeyi tekrar söylüyorum ben neden başkası için kocamla.kavga edeyim ki ? Siz sanıyor musunuz ki her aile mükemmel ama bu konuyu kavgaya donusturmeyenler.mutlu. şahsen ben olsam kocamla kavga konusu etmeye bile tenezzül etmem it ürür kervan yürür yani. Banane. Bir sorunum olduğunda da araya aracı koymam direk kişiyle muhattap olurum. Eşimle gerilmem onlar kim ki benim huzurumu bozacak ?Ya çünkü ailesinin yaptığını ben artniyetli olarak görüyorum ve görüşmek istemiyorum e eşim buna tabi nasıl istersen demiyor görüşürsün görüşmezsin tartışma çıkacak. Sonuç olarak onlar yüzünden biz geriliyoruz. Ama olsun ablasının torunu kırılmasın
Halasının torunu ,kuzeninin çocuğu oluyor işte . Kuzenimin çocuğu ile evlenmek ensestlik bence . Kardeşimin çocuğu ike evlenmekle gram farkı yok ;kuzen kardeş yarısıdırO nasıl paradoks yaakraba evliliği olmamalı evet (biz de kuzenler olarak kardeş gibi buyuduk )ama burası Türkiye bir Ortadoğu ülkesi kuzeniyle evlenmek bu kadar da absürt değil ki kabul edin. Ayrıca Halasının torunu nasıl onun yigeni oluyor?
Rahatsız olduğunu belli etme aksine eşinle Gül eğlen karşılarında. Kızla karşılaşmamak olanaksız ama gidip tek alıp gelmeler bilerek yapılmış gibi geldi bana da. Ayrıca kızlarının ya da sizin eski sevgiliniz ortamda olsa ortalığı yıkacak insanlar, ay ne var bunda, yapacaklar. Moralinizin bozulmasına izin vermeyin. Siz onların moralini bozun.Merhaba,
Eşim lise zamanlarında halasının torunu ile sevgili oluyor. Evleri yakın aynı liseden mezun olunmuş ve aile samimi sürekli gelinip gidiliyor. Bunu bana nişanlanınca anlattı, kız nişanımızda vardı. Benim aynı ortamda olmaktan rahatsız olduğumu biliyor. Aynı şekilde eşimin aileside biliyor. Gayet haklı olduğumu düşünüyorum. Kimse eşinin bir zamanlar seni seviyorum dediği kişiyle zaman geçirmek istemez.
Ben rahatsız oluyorum akrabalık ilişkilerine mesafe koysunlar diye bir beklentiye girmedim hiç bir zaman sadece eşim ve ben görüşmek istemediğimizi belirttik.
Bir başka akrabanın nişanı oldu eşim gitmek istedi çünkü yakını onunda ben sormadan istemediğin kişiler olmayacak gidelim dedi. (Eşimin ailesiyle gerginlik var bu arada daha önce ki konularımı hatırlayanlar olacaktır.) tamam dedim gidelim. Gideceğimiz gün gidelim ama onlarda gelecekmiş sen nasıl istersen dedi. Bende çok umrumda olmadı gelirse gelsin banane diye düşündüm. Ya da ailesi olur kız gelmez diye düşündüm. Ve gittik birde ne göreyim sevgili eşimin çok sevgili ailesi kızı gidip arabalarıyla evinde alıp nişana getirdi kızın ailesi yok sadece kız var. Kıç kadar evde kız karşımızda bizde eşimle oturduk öyle. Haliyle çok gerildim canım sıkıldı moralim bozuldu. Benden çok farklı bir tarzda zaten. Eşimin Allah var yanlış bir hareketini asla sezmedim , hissetmedim.
Şimdi ben bu ailenin geliniyim torunları var benim rahatsız olduğumu bile bile çok mu gerekliydi elin kızını alıp getirmek ? Siz bu durumda ne düşünürdünüz ? Normal mi ?
Ben artık eşimin ailesini görmek istemiyorum. Eşimle gerilme konum bu olur anca. Çünkü beni buna zorlar bir süre tamam der yine zorlar çocukta var onu napcam ? Onların yaptıkları kar mı kalacakAynı şeyi tekrar söylüyorum ben neden başkası için kocamla.kavga edeyim ki ? Siz sanıyor musunuz ki her aile mükemmel ama bu konuyu kavgaya donusturmeyenler.mutlu. şahsen ben olsam kocamla kavga konusu etmeye bile tenezzül etmem it ürür kervan yürür yani. Banane. Bir sorunum olduğunda da araya aracı koymam direk kişiyle muhattap olurum. Eşimle gerilmem onlar kim ki benim huzurumu bozacak ?
Nasıl bozcam olan hep bana oluyor kimse keyfini bozmuyor yaşadıklarım yanıma kâr kalıyor. Tek yapabileceğim onları yok saymak görüşmemek onu da eşim kabul etmeyecekRahatsız olduğunu belli etme aksine eşinle Gül eğlen karşılarında. Kızla karşılaşmamak olanaksız ama gidip tek alıp gelmeler bilerek yapılmış gibi geldi bana da. Ayrıca kızlarının ya da sizin eski sevgiliniz ortamda olsa ortalığı yıkacak insanlar, ay ne var bunda, yapacaklar. Moralinizin bozulmasına izin vermeyin. Siz onların moralini bozun.
Ya hu bu sizin aile degerinizde böyle. ( Sağlık için sıkıntılı engelli çocuk doğum riski yüksek ancak Kanunen bir engel yok). Siz öyle yetismissiniz öyle görüyorsunuz. Ama herkes aynı şekilde yetişmiyor. Annemler dahil ailemizde hiç akraba evliliği yok çünkü birlikte aynı bahçede buyumusler, biz de aynı şekilde büyüdük aramızda asla böyle bir şey geçmez düşünülemez ama bu bizim için geçerli. Kuzeniyle akrabasiyla buradaki gibi halasının torunuyla evli milyonlarca kişi var. Şaşılacak ,ilk defa duymuscasina tepki verilecek bir durum değil.Halasının torunu ,kuzeninin çocuğu oluyor işte . Kuzenimin çocuğu ile evlenmek ensestlik bence . Kardeşimin çocuğu ike evlenmekle gram farkı yok ;kuzen kardeş yarısıdır
Çocuk ve Esin gitsin gorussun gelsin. Senin sorunun eş ailesiyle değil direk eşinle çünkü sana saygı duymuyor seni duygularini anlamiyor.Ben artık eşimin ailesini görmek istemiyorum. Eşimle gerilme konum bu olur anca. Çünkü beni buna zorlar bir süre tamam der yine zorlar çocukta var onu napcam ? Onların yaptıkları kar mı kalacak
İlk defa duymadım ama her defa aynı iğrenme duygusunu hissediyorum bu da benim tepkimem. TeşekkürlerYa hu bu sizin aile degerinizde böyle. ( Sağlık için sıkıntılı engelli çocuk doğum riski yüksek ancak Kanunen bir engel yok). Siz öyle yetismissiniz öyle görüyorsunuz. Ama herkes aynı şekilde yetişmiyor. Annemler dahil ailemizde hiç akraba evliliği yok çünkü birlikte aynı bahçede buyumusler, biz de aynı şekilde büyüdük aramızda asla böyle bir şey geçmez düşünülemez ama bu bizim için geçerli. Kuzeniyle akrabasiyla buradaki gibi halasının torunuyla evli milyonlarca kişi var. Şaşılacak ,ilk defa duymuscasina tepki verilecek bir durum değil.