Eşimin eski sevgilisi ve yine ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliğimi bozmaya çalışan benimle açık açık uğraşan insanlara artık anne baba demek zorunda olmayacağım. En basiti.

Evliliğimi bozmaya çalışan benimle açık açık uğraşan insanlara artık anne baba demek zorunda olmayacağım. En basiti.
Evliliğin niye bozuluyor ben onu anlamiyorum. Kocanin çocukken yaptığı bir hareket, şuan bir sadakatsizligi yok seni üzecek bir tavrı yok neden dışardan bir etki evliliğinizi sarssin ? Yani kızı yoksaysan yeter. Elbette görüş ,görüşme bu senin kararın ama bozulacak kadar sağlam değilse kibrit çöpüne de yıkılır o yuva.( İnşallah öyle bir şey olmaz.) Kendine dert ettiğine bile değmez.

Şunu da anlamadım, kayınpederim kayınvalidem hatta eşimin tüm sülalesi bir araya gelse eşimin eski sevgilisini bağırlarına bassalar evlerinden çıkarmasalar benim evliliğimi nasıl bozabilirler? Eşimin eski sevgilisiyle kayınpederimin arasından su sızmıyor diye benim evliliğim niye bozulsun?
Bu kadar güvenmediğiniz adamdan hangi akla hizmet çocuk yaptınız ya

Kuzenini çocuğu ile yani kendi yeğeni ile sevgili oldu bi nevi ! Kuzenlerimin çocukları benim yeğenim direkt ;eşinizin ensest olması daha büyük problem bence
O nasıl paradoks ya akraba evliliği olmamalı evet (biz de kuzenler olarak kardeş gibi buyuduk )ama burası Türkiye bir Ortadoğu ülkesi kuzeniyle evlenmek bu kadar da absürt değil ki kabul edin. Ayrıca Halasının torunu nasıl onun yigeni oluyor?

Ya çünkü ailesinin yaptığını ben artniyetli olarak görüyorum ve görüşmek istemiyorum e eşim buna tabi nasıl istersen demiyor görüşürsün görüşmezsin tartışma çıkacak. Sonuç olarak onlar yüzünden biz geriliyoruz. Ama olsun ablasının torunu kırılmasın

Artık cevap yazmıyorum ben sanki ilk defa duydular kuzenle evlenmeyi kaldı ki adamın kuzeni bile değil. Enseste vardı konu.

Kayınvalidesi "çocuğunuz olursa bakarım vb" demiş. Son durum: Kayınvalide kızının çocuğuna da baktığı ve 2 çocuğa birden bakamayacağını söylediği için; konu sahibi en son eşiyle boşanma aşamasına geldiğini yazmıştı konularında.

Boşanmaya da yer mi ariyordu acaba?

Aynı şeyi tekrar söylüyorum ben neden başkası için kocamla.kavga edeyim ki ? Siz sanıyor musunuz ki her aile mükemmel ama bu konuyu kavgaya donusturmeyenler.mutlu. şahsen ben olsam kocamla kavga konusu etmeye bile tenezzül etmem it ürür kervan yürür yani. Banane. Bir sorunum olduğunda da araya aracı koymam direk kişiyle muhattap olurum. Eşimle gerilmem onlar kim ki benim huzurumu bozacak ?

Halasının torunu ,kuzeninin çocuğu oluyor işte . Kuzenimin çocuğu ile evlenmek ensestlik bence . Kardeşimin çocuğu ike evlenmekle gram farkı yok ;kuzen kardeş yarısıdır

Rahatsız olduğunu belli etme aksine eşinle Gül eğlen karşılarında. Kızla karşılaşmamak olanaksız ama gidip tek alıp gelmeler bilerek yapılmış gibi geldi bana da. Ayrıca kızlarının ya da sizin eski sevgiliniz ortamda olsa ortalığı yıkacak insanlar, ay ne var bunda, yapacaklar. Moralinizin bozulmasına izin vermeyin. Siz onların moralini bozun.

Ben artık eşimin ailesini görmek istemiyorum. Eşimle gerilme konum bu olur anca. Çünkü beni buna zorlar bir süre tamam der yine zorlar çocukta var onu napcam ? Onların yaptıkları kar mı kalacak

Nasıl bozcam olan hep bana oluyor kimse keyfini bozmuyor yaşadıklarım yanıma kâr kalıyor. Tek yapabileceğim onları yok saymak görüşmemek onu da eşim kabul etmeyecek

Acikcasi ben de esimin/sevgilimin exiyle ayni ortamda olmaya bayilmam. Onlarin torunu yegeni her neyi ise evet akrabalari ama sizin esinizin exi. Haklisiniz rahatsiz olmakta. Ama onlarin akraba bagi da var yani. Siz kabul edip evlenmis bu duruma kendinizi sokmussunuz. Yabanci olsa bisekilde hayattan cikar ama akraba olunca illa denk gelirsiniz. Acikcasi esinizin ailesi de biraz daha hassas olmali idi. Ama cok eski olay diye belki unuttular yada kizla aralari cok yakindir bilemiyorum.

Halasının torunu ,kuzeninin çocuğu oluyor işte . Kuzenimin çocuğu ile evlenmek ensestlik bence . Kardeşimin çocuğu ike evlenmekle gram farkı yok ;kuzen kardeş yarısıdır
Ya hu bu sizin aile degerinizde böyle. ( Sağlık için sıkıntılı engelli çocuk doğum riski yüksek ancak Kanunen bir engel yok). Siz öyle yetismissiniz öyle görüyorsunuz. Ama herkes aynı şekilde yetişmiyor. Annemler dahil ailemizde hiç akraba evliliği yok çünkü birlikte aynı bahçede buyumusler, biz de aynı şekilde büyüdük aramızda asla böyle bir şey geçmez düşünülemez ama bu bizim için geçerli. Kuzeniyle akrabasiyla buradaki gibi halasının torunuyla evli milyonlarca kişi var. Şaşılacak ,ilk defa duymuscasina tepki verilecek bir durum değil.

Ben artık eşimin ailesini görmek istemiyorum. Eşimle gerilme konum bu olur anca. Çünkü beni buna zorlar bir süre tamam der yine zorlar çocukta var onu napcam ? Onların yaptıkları kar mı kalacak
Çocuk ve Esin gitsin gorussun gelsin. Senin sorunun eş ailesiyle değil direk eşinle çünkü sana saygı duymuyor seni duygularini anlamiyor.

İlk defa duymadım ama her defa aynı iğrenme duygusunu hissediyorum bu da benim tepkimem. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…