- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.487
Böyle vızzıklayacağınızı bildikleri için.Neden tepki gösteriyor annesi ve Annanesi o zaman? Madem umurunda değil
O zaman onlar dayı yeğen mutlu olsunlar haklıyım ya da hakısızım sonuçta ben geliniyim rahatsız olduğum insanlara bu kadar yakın olmak zorunda değildi. Öyle tercih ediyorsa bende uzak durmayı tercih edebilirimBaba dediğiniz adam şoförlük yapmıyor yalnız, ona dayı diyen yeğenini evinden alıp birlikte bir nişana katılıyorlar
Ha ayrıca siz bugün baba diyorsunuz, yarın boşansanız demeyeceksiniz ama onlar hep dayı yeğen kalacak
YokTamam ben kabul ettim evlendim ama sonuç olarak bunlar eski sevgili bende bu adamın karısıyım rahatsız olacağımı herkes kabul ediyor. Peki bunu bilerek kendi elleriyle arabalarıyla getirmeleri beni rahatsız edecek bunu da biliyorlar. Bunu bile bile yapanda art niyet yok mu
Art niyet olabilir ama olmayadabilir. Belki de ailesi aradı kızı da alın dedi . Belki kayinvalideniz yuvanız bozulsun istiyor bunu bilemem ama şöyle düşünüyorum bende evli ve çocukluyim kayınvalidem eşimin eski sevgilisini ortama getirse ben korkmam yani birşey olacak mı kocam gidecek mi diye . Siz şimdi böyle bir korkunuz yoksa uzatmayacak ve düşünmeyeceksiniz. Dediğim gibi böyle bir arada gekme ihtimali olan ilişki ne kadar aşık olsam da bende biterdi siz şimdi eşinizin ailesine gicik olsanız ne olacak birşey ispatlayamazsiniz. Olan olmuş biten bitmiş bence yolunuza bakımTamam ben kabul ettim evlendim ama sonuç olarak bunlar eski sevgili bende bu adamın karısıyım rahatsız olacağımı herkes kabul ediyor. Peki bunu bilerek kendi elleriyle arabalarıyla getirmeleri beni rahatsız edecek bunu da biliyorlar. Bunu bile bile yapanda art niyet yok mu
Ne tepkisi gösteriyor? Sizi her gördüklerinde senin yüzünden yuva kuramadılar mı diyorlar? Ay hiç gülecek halim yoktuNeden tepki gösteriyor annesi ve Annanesi o zaman? Madem umurunda değil
Ben eşim aşık olacak beni terk edecek diye korkmuyorum, olacaksa olsun zaten. İnsanların niyetlerini çözemedim. Kız umrumda değil ama eşimin ailesi umrumda sonuçta ömür boyu birlikteyiz. Haklısınız olan oldu bundan sonra ona göre davranırımArt niyet olabilir ama olmayadabilir. Belki de ailesi aradı kızı da alın dedi . Belki kayinvalideniz yuvanız bozulsun istiyor bunu bilemem ama şöyle düşünüyorum bende evli ve çocukluyim kayınvalidem eşimin eski sevgilisini ortama getirse ben korkmam yani birşey olacak mı kocam gidecek mi diye . Siz şimdi böyle bir korkunuz yoksa uzatmayacak ve düşünmeyeceksiniz. Dediğim gibi böyle bir arada gekme ihtimali olan ilişki ne kadar aşık olsam da bende biterdi siz şimdi eşinizin ailesine gicik olsanız ne olacak birşey ispatlayamazsiniz. Olan olmuş biten bitmiş bence yolunuza bakım
Sizin rahatsız olduğunuz insan adamın kan bağı olan yeğeni hanımefendiO zaman onlar dayı yeğen mutlu olsunlar haklıyım ya da hakısızım sonuçta ben geliniyim rahatsız olduğum insanlara bu kadar yakın olmak zorunda değildi. Öyle tercih ediyorsa bende uzak durmayı tercih edebilirim
Eşinizin ailesini de bu kadar umursamayin . Ben istenmeyen bir gelindim çocuğum olana kadar bosansam eminim mutlu olurlardı . Çokta umrumda olmadı yani ailesi ne düşünüyor ne yapıyor banane ki . Herkes birbirini sevmek onun mutluluğu için çabalamak zorunda değil . Başkalarının niyetlerine bakmayın . Rahatsız olmakta haklısınız gitmeyin . Bu işler biraz bana kendini küçük düşürmek gibi geliyor . Yani eşim benim nikahlı eşim başka bir kadınla ilgili kendimi böyle bir kıyasa sokmam , sokacağım bir ortmada da olmamaliyim. Evlilik iki kişiliktir disaridakileri katıp katmamak sizin elinizde sürekli böyle ortaya katarsanız siz zararlı çıkarsınız . Bırakın kim kiminle samimi olursa olsun eşiniz gidecekse zaten giderdi .Ben eşim aşık olacak beni terk edecek diye korkmuyorum, olacaksa olsun zaten. İnsanların niyetlerini çözemedim. Kız umrumda değil ama eşimin ailesi umrumda sonuçta ömür boyu birlikteyiz. Haklısınız olan oldu bundan sonra ona göre davranırım
Bana gıcık olup iğneleyici bi dil kullanmanıza gerek yok :) ben sorguluyorum yanlış mı düşünüyorum diye. Emin olsam zaten konu açmam fikir alıyorum. Yeni evliyken eşimin ailesinin evine geldiler hol geldiniz dedim, cevap vermediler konuşmadılar. Annanesi fotoğraf çekiminde bana müsade et de yeğenimle çekincem dedi.Ne tepkisi gösteriyor? Sizi her gördüklerinde senin yüzünden yuva kuramadılar mı diyorlar? Ay hiç gülecek halim yoktu
Sevgili kocişinizle kızın arasında ne geçti bilmiyorsunuz, tepkiyi akraba sevicisi yeğenlerine yani kocişinize göstermedikleri ne malum?
Bak güzel kardeşim, isteselerdi sizden önce de bi şekilde allem kallem eder başgöz ederlerdi. Aile bağları güçlenmiş olurdu, afedersiniz iyi mal ele gitmemiş olurdu. Demek kimsenin gündemi meşgalesi olmamış bu hadise. Siz uzak durun, eşinizden de mesafe isteyin ama kayın aileye karışma hakkınız yok, kaldı ki haklı olarak karıştırmazlar size de bi güzel öğretirler yerinizi zaten.O zaman onlar dayı yeğen mutlu olsunlar haklıyım ya da hakısızım sonuçta ben geliniyim rahatsız olduğum insanlara bu kadar yakın olmak zorunda değildi. Öyle tercih ediyorsa bende uzak durmayı tercih edebilirim
Yani doğru zaten hiç bir zaman bizim huzurumuzu düşünmediler ki bu konuda düşünsünler fazla önemsemişim haklısınız. Bakış açısı kattı teşekkür ederimEşinizin ailesini de bu kadar umursamayin . Ben istenmeyen bir gelindim çocuğum olana kadar bosansam eminim mutlu olurlardı . Çokta umrumda olmadı yani ailesi ne düşünüyor ne yapıyor banane ki . Herkes birbirini sevmek onun mutluluğu için çabalamak zorunda değil . Başkalarının niyetlerine bakmayın . Rahatsız olmakta haklısınız gitmeyin . Bu işler biraz bana kendini küçük düşürmek gibi geliyor . Yani eşim benim nikahlı eşim başka bir kadınla ilgili kendimi böyle bir kıyasa sokmam , sokacağım bir ortmada da olmamaliyim. Evlilik iki kişiliktir disaridakileri katıp katmamak sizin elinizde sürekli böyle ortaya katarsanız siz zararlı çıkarsınız . Bırakın kim kiminle samimi olursa olsun eşiniz gidecekse zaten giderdi .
Yani?Bana gıcık olup iğneleyici bi dil kullanmanıza gerek yok :) ben sorguluyorum yanlış mı düşünüyorum diye. Emin olsam zaten konu açmam fikir alıyorum. Yeni evliyken eşimin ailesinin evine geldiler hol geldiniz dedim, cevap vermediler konuşmadılar. Annanesi fotoğraf çekiminde bana müsade et de yeğenimle çekincem dedi.
AynenBak güzel kardeşim, isteselerdi sizden önce de bi şekilde allem kallem eder başgöz ederlerdi. Aile bağları güçlenmiş olurdu, afedersiniz iyi mal ele gitmemiş olurdu. Demek kimsenin gündemi meşgalesi olmamış bu hadise. Siz uzak durun, eşinizden de mesafe isteyin ama kayın aileye karışma hakkınız yok, kaldı ki haklı olarak karıştırmazlar size de bi güzel öğretirler yerinizi zaten.
Yok zaten ailesi istememiş zamanla başka sebeplerden ayrılmışlar ne kadar doğru bilmiyorum sonuç olmamış evet. Ben zaten karışmadım onları tanıyorum sadece. Bende onlara yerlerini öğretmek için. Teşekkür ederimBak güzel kardeşim, isteselerdi sizden önce de bi şekilde allem kallem eder başgöz ederlerdi. Aile bağları güçlenmiş olurdu, afedersiniz iyi mal ele gitmemiş olurdu. Demek kimsenin gündemi meşgalesi olmamış bu hadise. Siz uzak durun, eşinizden de mesafe isteyin ama kayın aileye karışma hakkınız yok, kaldı ki haklı olarak karıştırmazlar size de bi güzel öğretirler yerinizi zaten.
ay hiç yormayın kendinizi. adam sizi seçmiş, sizle evlenmis. ben de mesafeli olsun isterdim. akrabaysa akraba valla eski sevgili sonucta.. esinizin de yanlış bir hareketini sezmemissiniz bence sıkmayın canınızı. aileler de akraba diye şaapmışlar yanlış düsünmeyin. kimin ne yaptığı da önemli değil zaten. önemli olan esinizin tavrı.Merhaba,
Eşim lise zamanlarında halasının torunu ile sevgili oluyor. Evleri yakın aynı liseden mezun olunmuş ve aile samimi sürekli gelinip gidiliyor. Bunu bana nişanlanınca anlattı, kız nişanımızda vardı. Benim aynı ortamda olmaktan rahatsız olduğumu biliyor. Aynı şekilde eşimin aileside biliyor. Gayet haklı olduğumu düşünüyorum. Kimse eşinin bir zamanlar seni seviyorum dediği kişiyle zaman geçirmek istemez.
Ben rahatsız oluyorum akrabalık ilişkilerine mesafe koysunlar diye bir beklentiye girmedim hiç bir zaman sadece eşim ve ben görüşmek istemediğimizi belirttik.
Bir başka akrabanın nişanı oldu eşim gitmek istedi çünkü yakını onunda ben sormadan istemediğin kişiler olmayacak gidelim dedi. (Eşimin ailesiyle gerginlik var bu arada daha önce ki konularımı hatırlayanlar olacaktır.) tamam dedim gidelim. Gideceğimiz gün gidelim ama onlarda gelecekmiş sen nasıl istersen dedi. Bende çok umrumda olmadı gelirse gelsin banane diye düşündüm. Ya da ailesi olur kız gelmez diye düşündüm. Ve gittik birde ne göreyim sevgili eşimin çok sevgili ailesi kızı gidip arabalarıyla evinde alıp nişana getirdi kızın ailesi yok sadece kız var. Kıç kadar evde kız karşımızda bizde eşimle oturduk öyle. Haliyle çok gerildim canım sıkıldı moralim bozuldu. Benden çok farklı bir tarzda zaten. Eşimin Allah var yanlış bir hareketini asla sezmedim , hissetmedim.
Şimdi ben bu ailenin geliniyim torunları var benim rahatsız olduğumu bile bile çok mu gerekliydi elin kızını alıp getirmek ? Siz bu durumda ne düşünürdünüz ? Normal mi ?
Eşimin en büyük kuzeninin çocuğu benle yaşıt, çam yarması gibi bi tip.Ya ben çok afedersiniz meraktan soracağım nasıl halasının torunu ile sevgili oluyor yani yaş kaç ki valla tam anlamadım. Öz hala mı yani. Eşiniz kuzeninin çocuğu ile mi
Hala kardeşlerin en büyüğü, kayın baba en küçüğü. Hala çok yaşlı yani.Ya ben çok afedersiniz meraktan soracağım nasıl halasının torunu ile sevgili oluyor yani yaş kaç ki valla tam anlamadım. Öz hala mı yani. Eşiniz kuzeninin çocuğu ile mi
Rica ederim ama bakın konuda kadına kizdiniz sırf akrabasının nisanina geldi diye , eşinizin ailesine kizdiniz belki kız ricacı oldu belki ortam öyle gelişti bir tek eşinize kizmiyorsunuz . Aslında sizinle ilişkisi olan ve yönetmesi gereken kişi o . Eşiniz bu konudaki hassasiyetinize özen gosterse ailesi zaten o kızı oraya getirmezdi . Sizde o ortamda olmazdiniz . Istekleriniz de net olun .eşinizin münasip yerlerini de kaldırıp durmayın kendini paylaşılamayan erkek falan sanacak... Size saygı duysun ve bir daha böyle bir ortama sokmasin . Sonuçta kendisi akrabasiyla sevgili olup başka biriyle evlenince bu durumu göze almjs oluyorYani doğru zaten hiç bir zaman bizim huzurumuzu düşünmediler ki bu konuda düşünsünler fazla önemsemişim haklısınız. Bakış açısı kattı teşekkür ederim
Anladım şimdi ben ilk başta halasının çocuğu ile sandımEşimin en büyük kuzeninin çocuğu benle yaşıt, çam yarması gibi bi tip.