Eşimin eski sevgilisi ve yine ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hâlâ lisede değilseniz ki çoluğa çocuğa karışmışsınız umarım değilsinizdir, taaaaa lise zamanındaki sevgilisi denilen şey gülünüp geçilecek bir şeydir. 20-25 sene önceki meseleden mesele çıkarmazsanız ortada mesele kalmaz.
Ne yaşamış olabilirler ki, yaşasalar bile geçmiş gitmiş bitmiş bunla uğraşırsanız işte öyle sizinle uğraşmaları için malzeme verirsiniz.

Rica ederim ama bakın konuda kadına kizdiniz sırf akrabasının nisanina geldi diye , eşinizin ailesine kizdiniz belki kız ricacı oldu belki ortam öyle gelişti bir tek eşinize kizmiyorsunuz . Aslında sizinle ilişkisi olan ve yönetmesi gereken kişi o . Eşiniz bu konudaki hassasiyetinize özen gosterse ailesi zaten o kızı oraya getirmezdi . Sizde o ortamda olmazdiniz . Istekleriniz de net olun .eşinizin münasip yerlerini de kaldırıp durmayın kendini paylaşılamayan erkek falan sanacak... Size saygı duysun ve bir daha böyle bir ortama sokmasin . Sonuçta kendisi akrabasiyla sevgili olup başka biriyle evlenince bu durumu göze almjs oluyor
Ya eşime şöyle kızdım baştan anlatacaktın bana bu durumu ona göre görüşecektim uğraştığım yaşadığım strese bak diye. Sonuçta bilerek evlendik. Zaten toplu organizasyonlarda o aile varsa biz gitmiyoruz eşimle. Ailesi napıyorsa yapsın. Annesine sormuştu onlar gelmeyecekmiş gidelim mi dedi bana. Son anda nişan günü geleceklermiş dedi. Bende gelirse gelsin bu kadar ciddi bi konu gibi de lanse olmasın diye tamam dedim. Sonra baktım ki babası arabasıyla aldı getirdi. Kızın geleceğini biliyordum da babası yapınca dikkatimi çekti

Hala kardeşlerin en büyüğü, kayın baba en küçüğü. Hala çok yaşlı yani.
Bunu bilerek evlendin sonuçta bence önüne bak boşver ailenin huzurunu bozma çocuğun da varmış takma geçmiş geçmişte kalmış. Allah aşkına lisedeki aşkını görsen ne hissedicen ki şimdi. Unutup geç bence.

Hâlâ lisede değilseniz ki çoluğa çocuğa karışmışsınız umarım değilsinizdir, taaaaa lise zamanındaki sevgilisi denilen şey gülünüp geçilecek bir şeydir. 20-25 sene önceki meseleden mesele çıkarmazsanız ortada mesele kalmaz.
Ne yaşamış olabilirler ki, yaşasalar bile geçmiş gitmiş bitmiş bunla uğraşırsanız işte öyle sizinle uğraşmaları için malzeme verirsiniz.
10 sene geçmiş.

Neden tepki gösteriyor annesi ve Annanesi o zaman? Madem umurunda değil
Eşiniz muhtemelen lise yıllarında kalmış olan basit bir flörtü; yıllar sonra size büyük bir aşk ve ilişki yaşamışlar gibi anlatmışta olabilir.

Siz de bu konuyu dillendirdiyseniz; tepki görmüş olabilirsiniz.

:) bilmiyoruz ki belki de öyleydi belki eşim terk edildi içinde kaldı. Hiç öyle hissetmedim ama bilemeyiz kimin içinden aklından ne geçiyor
Ohoo böyle yazmayın kurguları kenara bırakın ölülerle uğraşmayın. 10 sene önceki sevgilinizi görseniz aşkınız depreşir mi hiç? Ne sen on sene önceki sen ne diğeri. Bitmiş ölmüş o kişiler. Orasından mı öptü burasından mı mıncırdı diye hayat geçmez. Takıntı bu resmen. Eşinize saygınız yoksa kendinize olsun. Karşı tarafı hiç umursamayın

Konu sahibi niye linclendi anlamadım, anasinin ak sutu kadar helal bu durumdan rahatsiz olmasi. Bir de anladigim kadariyla bu hala torunu halen bekar? @senaasm
Evet, bekâr ve fazlaca da bakımlı iddialı. belki de ondan rahatsız oluyorum benden fazlaca gösterişli. Güzel mi tartışılır ama ben sade biriyim hani şimdi özgüvensiz misin vs denilir de herkesin dönüp bakacağı tarzda ortamda bulunuyor. Bu onun suçu kusuru değil. Mesele kız değil anlıyorsunuz beni bence. Kocam o benim tabiki seviyorum kıskanıyorum zamanında sevmiş sevilmiş ve yanımda bir araya geliniyor gerçekten ben niye bunu yaşıyorum

Ohoo böyle yazmayın kurguları kenara bırakın ölülerle uğraşmayın. 10 sene önceki sevgilinizi görseniz aşkınız depreşir mi hiç? Ne sen on sene önceki sen ne diğeri. Bitmiş ölmüş o kişiler. Orasından mı öptü burasından mı mıncırdı diye hayat geçmez. Takıntı bu resmen. Eşinize saygınız yoksa kendinize olsun. Karşı tarafı hiç umursamayın
Tek bildiğim bunu yaşamak istemezdim

Evet, bekâr ve fazlaca da bakımlı iddialı. belki de ondan rahatsız oluyorum benden fazlaca gösterişli. Güzel mi tartışılır ama ben sade biriyim hani şimdi özgüvensiz misin vs denilir de herkesin dönüp bakacağı tarzda ortamda bulunuyor. Bu onun suçu kusuru değil. Mesele kız değil anlıyorsunuz beni bence. Kocam o benim tabiki seviyorum kıskanıyorum zamanında sevmiş sevilmiş ve yanımda bir araya geliniyor gerçekten ben niye bunu yaşıyorum

Kiskanc degilimdir, eşimi yuzlerce kizin icinde yalniz birakabilirim. Ama kaynanam böyle birsey yapsa rahatsiz olur ve tirnaklarimi cikaririm. Bu insani eşek yerine koymak baska birsey degil.

Bence kizin olacağını duydugun hicbir ortama gitmemezlik etme, o rahatsiz olsun.

Akrabasına yan gözle bakan adamla evlendiğiniz için bunları yaşıyorsunuz.

Merhaba,

Eşim lise zamanlarında halasının torunu ile sevgili oluyor. Evleri yakın aynı liseden mezun olunmuş ve aile samimi sürekli gelinip gidiliyor. Bunu bana nişanlanınca anlattı, kız nişanımızda vardı. Benim aynı ortamda olmaktan rahatsız olduğumu biliyor. Aynı şekilde eşimin aileside biliyor. Gayet haklı olduğumu düşünüyorum. Kimse eşinin bir zamanlar seni seviyorum dediği kişiyle zaman geçirmek istemez.

Ben rahatsız oluyorum akrabalık ilişkilerine mesafe koysunlar diye bir beklentiye girmedim hiç bir zaman sadece eşim ve ben görüşmek istemediğimizi belirttik.

Bir başka akrabanın nişanı oldu eşim gitmek istedi çünkü yakını onunda ben sormadan istemediğin kişiler olmayacak gidelim dedi. (Eşimin ailesiyle gerginlik var bu arada daha önce ki konularımı hatırlayanlar olacaktır.) tamam dedim gidelim. Gideceğimiz gün gidelim ama onlarda gelecekmiş sen nasıl istersen dedi. Bende çok umrumda olmadı gelirse gelsin banane diye düşündüm. Ya da ailesi olur kız gelmez diye düşündüm. Ve gittik birde ne göreyim sevgili eşimin çok sevgili ailesi kızı gidip arabalarıyla evinde alıp nişana getirdi kızın ailesi yok sadece kız var. Kıç kadar evde kız karşımızda bizde eşimle oturduk öyle. Haliyle çok gerildim canım sıkıldı moralim bozuldu. Benden çok farklı bir tarzda zaten. Eşimin Allah var yanlış bir hareketini asla sezmedim , hissetmedim.

Şimdi ben bu ailenin geliniyim torunları var benim rahatsız olduğumu bile bile çok mu gerekliydi elin kızını alıp getirmek ? Siz bu durumda ne düşünürdünüz ? Normal mi ?
Yaptıkları hareket evet yanlış ama akraba yani illa karşılaşılacak. Kız ailesini temsilen katılmış olabilir o nisana.esinize ve kendinize guvendikten sonra yaranizi neden eş ailesine gösterdiniz ki ? Siz umursamasaydiniz inanın onlar da unutacakti ama siz kizdiginizi söylediğiniz için sizin aciginizi bilip oradan darbe indiriyorlar.

Kiskanc degilimdir, eşimi yuzlerce kizin icinde yalniz birakabilirim. Ama kaynanam böyle birsey yapsa rahatsiz olur ve tirnaklarimi cikaririm. Bu insani eşek yerine koymak baska birsey degil.

Bence kizin olacağını duydugun hicbir ortama gitmemezlik etme, o rahatsiz olsun.

Kasıtlı yapıldı zaten , daha bir kaç hafta önce gerginlik yaşandı. Aklı sıra kendini ne sanıyorsun çok mu kendine güveniyosun vs demek gibi bir şey gözdağı vermek nispet yapmak benim algıladığım bu ya

Herkes oradayken çat çat laf soksaydınız ya. Ay insanlarda hiç utanma kalmamış eski sevgililerinin evlerine gelip kokusunu çekiyorlar insanın adı çıkacağına canı çıksın falan cennet mahallesi gibi😝 yok mu ufukta nikah düğün ama nasıl olabilir eski sevgililerinle uğraşırsan bulamazsın gibi mesela. Kadın küser gider belki 🤪
Tek bildiğim bunu yaşamak istemezdim

Yaptıkları hareket evet yanlış ama akraba yani illa karşılaşılacak. Kız ailesini temsilen katılmış olabilir o nisana.esinize ve kendinize guvendikten sonra yaranizi neden eş ailesine gösterdiniz ki ? Siz umursamasaydiniz inanın onlar da unutacakti ama siz kizdiginizi söylediğiniz için sizin aciginizi bilip oradan darbe indiriyorlar.
İndirsinler inanın üzülmüyorum kendilerine yaparlar demek artık açık açık döküldüler Ortaya. Ben de ona göre yön veririm evliliğime

İndirsinler inanın üzülmüyorum kendilerine yaparlar demek artık açık açık döküldüler Ortaya. Ben de ona göre yön veririm evliliğime
Eşinizin alakası ne ? Sevgili olmak dışında ? O mu aradı da kızı alın dedi. Evliliğinize nasıl yön vereceksiniz ? nisanliyken ayrilsaydiniz akraba bu yani düğün olmasa ölüm olur illa bir araya gelinir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X