Eşimin eski sevgilisi ve yine ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın umrunda değil ki süslenip püslenip geliyor sonuçta onun kocası değil söz konusu olan onun evliliği değil. İnadına gelir o uğraşmak ister huzur kaçırmak ister belki de. Peki ona yardım edenlere ne demeli
Gittiğiniz nişan kızın akrabası farkında mısınız ?

Hala torunu sensin galiba çok hikayeler de varmış ya. Valla benim eşim akraba ile sevgili olarak hata etmiş evet ama onun kadar o kızda suçlu eğer sende böyle davranıyorsan ondan zoruna gitti. Adam eski sevgilin bunu daha yumuşatıcı bir hâle getirmeye gerek var mı ? Sevgili nasıl olunur biliyorsunuz. Bunları yaşayıp da hâlâ adamın nişanına gitmek yok karısına tepki göstermek madem bir şey yaşandı kimseyi huzursuz etmeye lüzum yok hakkı da yok kimsenin. Karşısında evli bir çift var. Yarın bir gün evlenince kocası da bu kadar anlayışlı olacak mı göreceğiz
Ikisinin de midesi genismis siz sadece kadına yükleniyorsunuz . Bence ailesi de demiş olabilir kızın sende nisana gel dedikodu kapansın millet olmadığını anlasın diye . Bu durumlardan sonra ben olsam o nişanı atardım

Ikisinin de midesi genismis siz sadece kadına yükleniyorsunuz . Bence ailesi de demiş olabilir kızın sende nisana gel dedikodu kapansın millet olmadığını anlasın diye . Bu durumlardan sonra ben olsam o nişanı atardım
Keşke atsaydım , haklısınız

Hanımefendi kocasını kıskanıyor diye kız akrabasının nişanına yine akrabasının yardımıyla gidemez tabi ki ayıpsın.
Ay ne alaka bu kadar kıskanıyorsa kocasını alıp oturacak . Sonuçta bayram , seyran , nişan bunlar akrabayla yapılıyor hiçbirine gitmeyecek

Hanımefendi kocasını kıskanıyor diye kız akrabasının nişanına yine akrabasının yardımıyla gidemez tabi ki ayıpsın.
Gelsin gelmesin demiyorum. Baba dediğim adam benim rahatsız olduğumu biliyor şoförlük yapmasına gerek yoktu

Doğru, ama bende ailenin ferdiyim. Mesele aynı konu kızlarının başına gelse ben sanmıyorum boşver diyeceklerini
Siz ailenin gelinisiniz hanımefendi. Onların arasında kan var. Aynı şey değil. Öyle deseler bile. Buna alışın. Aileden olsanız kaynana sözünü tutardı.

Keşke atsaydım , haklısınız
Evet yani ben sizin rahatsız olmanizi anlarım bende olurum ama kadına gereksiz yükleniyorsunuz . Akrabasının nisanina da gider bayramda da gelir . Kıskançlık boşuna yapmayın gitmeyin o ortamlara o zaman . Çünkü sizde bu durumu kabul edip evlenmişsiniz . Sonuçta imzayı bilerek attınız .

Ay ne alaka bu kadar kıskanıyorsa kocasını alıp oturacak . Sonuçta bayram , seyran , nişan bunlar akrabayla yapılıyor hiçbirine gitmeyecek
Oda doğru o zaman komple sıyrılmış olucaktım olmayalım diye gittik benim bozulduğum kızı onların getirmesi

Oda doğru o zaman komple sıyrılmış olucaktım olmayalım diye gittik benim bozulduğum kızı onların getirmesi
Sen şimdi düşün hangi ailenin kendi akrabasını bırakıp gelini tuttuğunu . Sen el kizisin o akrabası . Evlilik yapıyoruz bazen devamını düşünmüyoruz . Bu olay o kadar iç içe girmiş ki kim bilir aileler arasında ne konuşuldu ne yapıldı . Sen bunları ya asacaksin ya da ortamlara girmeyeceksin . Malesef haksizsin kimse eşinin eski sevgilisini görmek istemez ama uzgunum sen ömrün boyunca bir şekilde bir araya geleceksin .

Kızın umrunda değil ki süslenip püslenip geliyor sonuçta onun kocası değil söz konusu olan onun evliliği değil. İnadına gelir o uğraşmak ister huzur kaçırmak ister belki de. Peki ona yardım edenlere ne demeli
Belki de ile iş olmaz iftira atıyorsunuz hiç utanmadan
Kızın neden umrunda olsun? Ayyy eski sevgilim ve karısı ile karşılaşabilirim karısı kıskançlıktan çatlayabilir mazallah giyinip süslenmeyeyim hatta oraya gitmeyeyim de çatlamasın mı diyecek?
Kızın ne sizin kocanızla işi var ne evliliğinizde gözü var, velev ki niyeti bozuk yine fatketmez bu kadar mı kocanıza güvenmiyorsunuz bu kadar mı özgüvensizsiniz

Sen şimdi düşün hangi ailenin kendi akrabasını bırakıp gelini tuttuğunu . Sen el kizisin o akrabası . Evlilik yapıyoruz bazen devamını düşünmüyoruz . Bu olay o kadar iç içe girmiş ki kim bilir aileler arasında ne konuşuldu ne yapıldı . Sen bunları ya asacaksin ya da ortamlara girmeyeceksin . Malesef haksizsin kimse eşinin eski sevgilisini görmek istemez ama uzgunum sen ömrün boyunca bir şekilde bir araya geleceksin .
Tamam ben kabul ettim evlendim ama sonuç olarak bunlar eski sevgili bende bu adamın karısıyım rahatsız olacağımı herkes kabul ediyor. Peki bunu bilerek kendi elleriyle arabalarıyla getirmeleri beni rahatsız edecek bunu da biliyorlar. Bunu bile bile yapanda art niyet yok mu

Gelsin gelmesin demiyorum. Baba dediğim adam benim rahatsız olduğumu biliyor şoförlük yapmasına gerek yoktu
Baba dediğiniz adam şoförlük yapmıyor yalnız, ona dayı diyen yeğenini evinden alıp birlikte bir nişana katılıyorlar
Ha ayrıca siz bugün baba diyorsunuz, yarın boşansanız demeyeceksiniz ama onlar hep dayı yeğen kalacak

Belki de ile iş olmaz iftira atıyorsunuz hiç utanmadan
Kızın neden umrunda olsun? Ayyy eski sevgilim ve karısı ile karşılaşabilirim karısı kıskançlıktan çatlayabilir mazallah giyinip süslenmeyeyim hatta oraya gitmeyeyim de çatlamasın mı diyecek?
Kızın ne sizin kocanızla işi var ne evliliğinizde gözü var, velev ki niyeti bozuk yine fatketmez bu kadar mı kocanıza güvenmiyorsunuz bu kadar mı özgüvensizsiniz
Neden tepki gösteriyor annesi ve Annanesi o zaman? Madem umurunda değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X