- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
- Konu Sahibi Penelope34
-
Adamla beraber çalışıp, emek vermediyseniz, adam da oynayacağım ben kazandım benim hakkım diyorsa oynar evet; çünkü emeğinin karşılığını dilediği gibi harcar, kumar borcu için gelip sizden para istemediği sürece problem yok.Adam emeği ile kazandığı parayı kumara yatırıcam dese misal kabul edilebilir mi? Kimse dediğiniz kişi adamın eşi. Yani sokaktan geçen bir yabancı değil. Adam evdeki eşine sağlayamadığı standardı başka bir kadına sağlıyorsa bu kabul edilebilir bir şey mi?
Eşinin bunları bilerek evlendiğini ise sanmıyorum. Yani tabiki de nafaka vereceğini ve eğitim masaflarını karşılayacağını biliyordur. Buna itirazı da yok zaten. Ama şahsi harcamalarını ödemek nedir?
Adamla beraber çalışıp, emek vermediyseniz, adam da oynayacağım ben kazandım benim hakkım diyorsa oynar evet; çünkü emeğinin karşılığını dilediği gibi harcar, kumar borcu için gelip sizden para istemediği sürece problem yok.
Eşler evlilikte eşitler kimsenin kimseye bi standart sağlama yüklümlüğü yok. Diğer kadın ricada bulunmuş, bu beyde kabul etmiş, parasını bu yönde harcamak istemiş, kendi parası sonuçta kim ne diyebilir. Ben kabullenemem diyen boşanır. Bilmiyorsa öğrendi buyursun boşansın; ama eski eşe gösterilen muamele yüksek ihtimal bu eşe gösterilmeyecek, bu adam eski eşine aşık.
Ben kabullenemem diyen boşanır.
Gidebilir, sonra da zinadan boşanma davası açarım eğer benim eşim yaparsa, orda sorun para değil aldatma çünkü. Ben parasını nereye harcadığına takmam çünkü.Bu mantıkla karıya kıza da gidebilir, en marjinal üye olursa seneye oyum sana
Boşanmaya karar verdim ve konuştum. Tekrar bana "karışma bu konuya" deseydi kesinlikle o gün görüştüğüm avukata talimat verecektim boşanmayı başlat diye. Adamı seviyorum ama bu da salaklık ve ben böyle bir ayrımı ömür boyu göğüsleyemem. 47 yaşındayım ve 5 yıl daha
3 5 sayfa sonra konu sahibine sen de çalışıyomuşsun az da sen para versene yazık kadına denecek diye içim ürperiyor
Gidebilir, sonra da zinadan boşanma davası açarım eğer benim eşim yaparsa, orda sorun para değil aldatma çünkü. Ben parasını nereye harcadığına takmam çünkü.
Ben kendim kazanır kendim yerciyim, başkasının parasına karışmam istemem daha doğrusu, ortak giderleri verir, kalanla da şahsi ihtiyaçlarımı karşılarım. O da ister anneye babaya verir ister eşe dosta.Bu konuda haklısınız. Adama silah zoru ile yapması gereken yaptırılamaz sonuçta.
Ben ki kadın ve erkeğin eşitliğine inanırım. Kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması gerektiğini düşünürüm. Ama asla benim param senin paran da olmaz. Benim için evlilik, hayat arkadaşı olmak böyle bir şey değil.
Ben kendim kazanır kendim yerciyim, başkasının parasına karışmam istemem daha doğrusu, ortak giderleri verir, kalanla da şahsi ihtiyaçlarımı karşılarım. O da ister anneye babaya verir ister eşe dosta.
Ben evli değilim :) ve babamdan bile para almaktan hoşlanmam. Babam "ben sizin için kazanıyorum, sizin için çalışıyorum, ne yapacağım ki parayi." diyen biri; ama yine de istemem para, en son ünide verirdi onu bile bir şekilde ödeme planları var kafamda.Geliriniz çok demek ki çoluk çocuk var mı?
Benim bir oğlum var ve gayet babamızın nereye para harcadığına takarım
Adamla beraber çalışıp, emek vermediyseniz, adam da oynayacağım ben kazandım benim hakkım diyorsa oynar evet; çünkü emeğinin karşılığını dilediği gibi harcar, kumar borcu için gelip sizden para istemediği sürece problem yok.
Eşler evlilikte eşitler kimsenin kimseye bi standart sağlama yüklümlüğü yok. Diğer kadın ricada bulunmuş, bu beyde kabul etmiş, parasını bu yönde harcamak istemiş, kendi parası sonuçta kim ne diyebilir. Ben kabullenemem diyen boşanır. Bilmiyorsa öğrendi buyursun boşansın; ama eski eşe gösterilen muamele yüksek ihtimal bu eşe gösterilmeyecek, bu adam eski eşine aşık.
Yukarıda ortak giderlere dair düşüncemi belirttim.E peki o zaman kadın da kendi maaşını ben kazandım benim param ne istersem yaparım dese
o zaman evin masraflarını kim karşılayacak? Herkes kendi parasını dilediği gibi harcarsa..
Boşanması ve eski eşine aşık olması konusunda size katılıyorum bence de öyle ama madem parasını
istediği gibi harcayıp sorumluluk almayacaktı o zaman o adam evlenmeyecekti sonuna kadar
haksız yani bence adam..
Yukarıda ortak giderlere dair düşüncemi belirttim.
Para eşinizin ve o da çocuğunun annesi. Kadın sorunlar yaşamış ve destek istemiş. İnsani bir durum o da yardım ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?