Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Adamla beraber çalışıp, emek vermediyseniz, adam da oynayacağım ben kazandım benim hakkım diyorsa oynar evet; çünkü emeğinin karşılığını dilediği gibi harcar, kumar borcu için gelip sizden para istemediği sürece problem yok.
Eşler evlilikte eşitler kimsenin kimseye bi standart sağlama yüklümlüğü yok. Diğer kadın ricada bulunmuş, bu beyde kabul etmiş, parasını bu yönde harcamak istemiş, kendi parası sonuçta kim ne diyebilir. Ben kabullenemem diyen boşanır. Bilmiyorsa öğrendi buyursun boşansın; ama eski eşe gösterilen muamele yüksek ihtimal bu eşe gösterilmeyecek, bu adam eski eşine aşık.

Yuh ya yorumları okuyunca şok oldum 3000 bin lira ne ya 5 kişilik bi aile geçinir bununla bide hak vermiş çoğu kişi bi kere evlenince o adamın bütün gelirine sahip olunmuyo herkes kendi hayatını yaşar ortak nokta çocuktur masrafida ortak olur kazanamıyorsa başka iş bulsun bi zahmet kadın fazla lükse alışmış olaya bir an önce el atın eski eşle siz görüşün gerekirse

Bu mantıkla karıya kıza da gidebilir, en marjinal üye olursa seneye oyum sana

Ben kabullenemem diyen boşanır.

Bu konuda haklısınız. Adama silah zoru ile yapması gereken yaptırılamaz sonuçta.
Ben ki kadın ve erkeğin eşitliğine inanırım. Kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğü olması gerektiğini düşünürüm. Ama asla benim param senin paran da olmaz. Benim için evlilik, hayat arkadaşı olmak böyle bir şey değil.

Bu mantıkla karıya kıza da gidebilir, en marjinal üye olursa seneye oyum sana
Gidebilir, sonra da zinadan boşanma davası açarım eğer benim eşim yaparsa, orda sorun para değil aldatma çünkü. Ben parasını nereye harcadığına takmam çünkü.

Ne dedi peki?

3 5 sayfa sonra konu sahibine sen de çalışıyomuşsun az da sen para versene yazık kadına denecek diye içim ürperiyor

Bu konuda mağdur olan çok kadın var ülkede maalesef.. gerçekten mağdur olan kadınlar göz önüne alınarak eski eş o mağdur kadınlardan olmadığı halde nedense öyle görülüp yorum yapılıyor.

Konu sahibinin yazdıkları doğruysa kadın estetik yaptırıp parasını adamdan alıyormuş sitcom
dizilerinde olur ancak bu kadarı ve bu kadın nerdeyse mağdur sayılacak..

Gidebilir, sonra da zinadan boşanma davası açarım eğer benim eşim yaparsa, orda sorun para değil aldatma çünkü. Ben parasını nereye harcadığına takmam çünkü.

Geliriniz çok demek ki çoluk çocuk var mı?

Benim bir oğlum var ve gayet babamızın nereye para harcadığına takarım

Ben kendim kazanır kendim yerciyim, başkasının parasına karışmam istemem daha doğrusu, ortak giderleri verir, kalanla da şahsi ihtiyaçlarımı karşılarım. O da ister anneye babaya verir ister eşe dosta.

3000 nafaka birde maaş tek çocukla yetmiyırmuymul bu kadar para benim kardrşimde 3 Çocukla boşamdı eşi tek kuruş vermiyor. Asgari ücretle giçinmeye çalışıyor karseşim biz destek olmaya çalışıyoruz. Bence eş sizinle evlendiği için kıskanıyor ona yedirmesin ben yiyeyim diyor

Ben kendim kazanır kendim yerciyim, başkasının parasına karışmam istemem daha doğrusu, ortak giderleri verir, kalanla da şahsi ihtiyaçlarımı karşılarım. O da ister anneye babaya verir ister eşe dosta.

Tabiki de sizin görüşünüz sizin düzeniniz ben bir şey diyemem ama hala başkası diyorsunuz. Eşinizden bahsediyorsunuz? Bu şekilde misal nasıl ev alırsınız? Atıyorum yurt dışı tatili yapmak istiyorsunuz o kendi biletini siz kendi biletinizi mi alacaksınız? Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir tatili yapmak istiyorsunuz ama o kendi maaşını çarçur ettiğinden kendi kısmını ödeyemiyor misal bunu nasıl yapacaksınız? Her şey kira ödemek eve erzak almak değil ki. Atıyorum doğum masraflarını ne yapacaksınız. İkiye mi böleceksiniz? Bir hayat paylaşılıyor, ev arkadaşlığından bir farkı olmalı diye düşünüyorum.

Geliriniz çok demek ki çoluk çocuk var mı?

Benim bir oğlum var ve gayet babamızın nereye para harcadığına takarım
Ben evli değilim :) ve babamdan bile para almaktan hoşlanmam. Babam "ben sizin için kazanıyorum, sizin için çalışıyorum, ne yapacağım ki parayi." diyen biri; ama yine de istemem para, en son ünide verirdi onu bile bir şekilde ödeme planları var kafamda.

E peki o zaman kadın da kendi maaşını ben kazandım benim param ne istersem yaparım dese
o zaman evin masraflarını kim karşılayacak? Herkes kendi parasını dilediği gibi harcarsa..

Boşanması ve eski eşine aşık olması konusunda size katılıyorum bence de öyle ama madem parasını
istediği gibi harcayıp sorumluluk almayacaktı o zaman o adam evlenmeyecekti sonuna kadar
haksız yani bence adam..

Yukarıda ortak giderlere dair düşüncemi belirttim.

Adamın eski eşe bakma zorunluluğu yok 3000 tl ile insanlar 4 5 kişilik aile geçindirmeye çalışıyorlar...kocanız yalnızca çocuğundan sorumludur...

Eski kocadan tatil vs için para istemek nasıl bişeydir yahu....çok aşağılayıcı

Yukarıda ortak giderlere dair düşüncemi belirttim.

İşte adam o ortak giderleri eski eşine sağladığı kadar şimdiki eşine sağlamıyor olay orada..

Eski eşinin her masrafını karşılıyorken konu sahibine bir iğne bile alma diye tembih ediyor.

Madem öyle neden evlenmiş? yani hiç normal bir durum yok ki ortada..

Para eşinizin ve o da çocuğunun annesi. Kadın sorunlar yaşamış ve destek istemiş. İnsani bir durum o da yardım ediyor.

Sanki çok mağdur bir kadın. Fazla fazla alıyor elindekilerle geçinmeyi bilecek.İnsanda biraz gurur olur.Eski eşine sürekli kendini acındırmak nedir.Yeni evliliğini huzursuz etmeye hakkı yok.

Bir de bu soz konusu cocuk babasiyla ne zaman gorusuyor? Haftada kac gun gelip kaliyor? Tatillerde neden annesinde?

Konu sahibi neden yoksun ortalarda biz burada kendi kendimize konusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…