• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Eski eş geçen kış para koparamamıştı koparsaydı liposuction yaptıracaktı. Eşimin bunlardan haberi olmasına rağmen bu kadına bu kadar sessiz kalıp her istediğini vermesi çok sinir bozucu. Her para isterken duygu sömürüsünü ihmal etmez. Genekde kızının psikolojisinin bozuldu gerekçesiyle isterdi bu defa kendi sağlığı bozulmuş muş..

Eşim 48 yaşında adam etmek gibi bir şey zor. Eski eşi de becerikli maşallah her konuda. Kadın evliyken eşimi otele atmış. Kadın eski eşini aldatmış yani. Eşim de genç o zamanlar ve ilk seviştiği kadın da bu olunca aşık olmuş seviştikten sonra. Sonra hep kaçamak görüşmeler falan ve kadın boşanmış sonra benimkiyle evlenmişler. Kadın evli barklı ve kendinden 6 yaş genç iş arkadaşını böyle götürmüş

Su mesajlardan sonra benim aklıma esinizin hala eski karısına cinsel cekim duyduğu geldi. Ve öyle az buz da değil. Adam karşı koyamıyor. Bu abla da zaten fena bi abla baksana, pek enerjik.

Üzgünüm ama esinizinki sadece salaklık degil, libidoya hakim olamıyor adam.

Kıvırdı durdu. Belli ki boşanmak istemiyor. Benim yazdığım yanıtı eski karına niye söyledin dedim. Bana ders vermek istemiş güya. Eski karın her istediğinde neden para yolluyorsun dedim, yollamıyorum dedi. Bu koca bir yalan. Boşanmaya gidersek bankadan mahkeme kararı ile yolladığı tüm paraların dekontunu aldırırım. Önce "Ülkü ile aramdaki işe sen karışma" dedi. "Bu Ülkü hanıma gizlice verdiğin paralar aile bütçemizden. Ben seninle bu yaştan sonra paran için evlenmedim, çocuk doğurmak için de evlenmedim, ömür boyu hayat arkadaşlığı için sevdiğim için evlendim. Sen benden gizli iş çevireceksen bu evlilik yürümez" dedim

Aynı durumda olsak eşim bana bunu dese adamı parçalarım.Ne demek eski karımla aramdaki işe karışma.Bence sen bu adamı boşa.Ya aralarında bir şey var hala ya da adam senle evli olduğunun farkında değil.

Konu sahibi eşi kadar iyi şartlara sahip değilmiş zaten, konu kilit.

Konu aslında siz değilsiniz tabi ama misal ilerde siz 5 bin maaş aldınız eşiniz de 2 bin. Bunu ona ve aile yaşantınıza yansıtacak mısınız?
İnsanların hayatlarında inişler çıkışlar olur. Yeri gelir bir eş diğerinden 2 kat fazla maaş alır. ve evin gelirin iki maaşın toplamı olur. Hayatlarını da o paraya göre ayarlarlar. Bu konuda bu kadar katı olmayı çok doğru bulmuyorum.

Konu aslında siz değilsiniz tabi ama misal ilerde siz 5 bin maaş aldınız eşiniz de 2 bin. Bunu ona ve aile yaşantınıza yansıtacak mısınız?
İnsanların hayatlarında inişler çıkışlar olur. Yeri gelir bir eş diğerinden 2 kat fazla maaş alır. ve evin gelirin iki maaşın toplamı olur. Hayatlarını da o paraya göre ayarlarlar. Bu konuda bu kadar katı olmayı çok doğru bulmuyorum.
Yüksek ihtimal öyle bir durum olmayacak; çünkü erkekler kadınlardan daha mantıklı, bundan dolayı kendinden fazla kazanan kadın istemiyorlar. Kadınlar da biraz mantıklı olsa da zengin koca diye ortalıkta gezmeseler keşke. Neyse ya akşam akşam olay yine benim hayatıma sardı, iyi geceler.

Adam hemen mesaji ben yazmadim demis eski karisina. Neden? Bunun hesabini sordunuz mu? Herkes soyluyor burda okuyorsunuz degil mi? Esinizin hala eski esine zaafi var. Belki de asik hala ona. Boşanin bence. Bosanmadan once de iyice bi hakkindan gel. Yaptiklarinin hesabini sor.

İki kadın var biri eski biri yeni eşi. İki kadının da çocuğu var. Ama biri adamın çocuğu, biri, anladığım kadarıyla, onun çocuğu değil. Günahını almayayım ama belki de eski eşine kadın onun çocuğunun annesi diye o kadar yağdırıyordur, belki de bilinçaltında evli olduğum kadın ve onun çocuğuna gideceğine, benim çocuğuma ve çocuğumun annesine gitsin diyordur. Hiç alakasız başka bir sebep de olabilir tabii, ama benim aklıma bu ihtimal de geldi.

Olabilir. İnsanlar zaaflarıyla yasar.
Kadın bunu biliyorsa sömürmesi çok normal.
Fakat yeni eşine haksızlık var.

Çocuğun bütün giderleri evet ama eski eşin giderlerine hayır.

Ayrıca yeni eşinin çocuğunun sorumluluğunun da %25 ini paylaşıyor olmasi gerek. Çocuklu birini almak bunu kabul etmektir. Geri kalan kısım ise çocuğun anne ve babasına ait. Bu demek oluyor ki konu sahibinin eşinin eski eşi de kendi çocuğunun %25 sorumluluğunu alması gerekirdi ancak yanında olması bakmak dışında bütün her şeyi babaya bırakmış.

Neyse çok yorum kaldıracak bir mevzu ama bizim haddimize olmayan da bir konu ayni zamanda.

Sonuçta yapabileceğimiz bir sey yok :)
konu sahibi bunun farkında ve bir sey yapamıyorsa biz ne desek boş.

Ben olsam gezer tozar harcardım.
Yetisemiyorsa eski karısının harcamalarını ödemeyiversin.

Kadının mesajını isimler vererek, banka adı, otel adı vs. burada o kadar özelleri açık açık paylaşmak doğru mu bilmiyorum. Kadın bunları görebilir veya gören biri haber verebilir, davalık olabilirsiniz.

Bence eşinizin yaptıkları abartılı. Mahkeme neye karar verdiyse fazlasını yapmak, sizden kısmayı gerektiriyorsa doğru değil ve bu konuyu ciddi ciddi konuşmanız gerekir.

Eşim 48 yaşında adam etmek gibi bir şey zor. Eski eşi de becerikli maşallah her konuda. Kadın evliyken eşimi otele atmış. Kadın eski eşini aldatmış yani. Eşim de genç o zamanlar ve ilk seviştiği kadın da bu olunca aşık olmuş seviştikten sonra. Sonra hep kaçamak görüşmeler falan ve kadın boşanmış sonra benimkiyle evlenmişler. Kadın evli barklı ve kendinden 6 yaş genç iş arkadaşını böyle götürmüş

Yaprak dökümündeki Ferhunde geldi gözümün önüne.İşin zor.Belkide şimdide beraberler.Evliyken bu haltı yiyen kadın yine neden yapmasın.Zaten seninle kocanı kıskanmış evlenmenize bozulmuş.Sen bu evlilikte kendinden ödünler verirken onlar ...

Kadının ilk maillerinden anladım zaten .Adamın ağzından girip burnundan çıkar olmazı oldurur bu kadın.

Kendinden 6 yaş küçük iş arkadaşı eşin oluyo değil mi? Bunlar aynı meslek dalından o zaman? Kadının da geliri iyi olmalı o zaman, yaşam koçluğu falan ne iş

Sen baya matematik anlatıyosun, evliliğin tamamen mantığa dayanacak sanırım, üzüldüm
Kısmet olursa inşallah sevdiğim beyle evleneceğim. :) ama evet mantıksız da olmayacak eğer istediğim insanla olursa; çünkü şimdiye kadar kafamda oluşmuş profile de uyuyor. Hayırlı geceler.

Ya kızlar okuyorum okuyorum bulamıyorum
Konu sahibi eşinin aylık kazancı neymiş ki nafaka o kadar yüksek

Kısmet olursa inşallah sevdiğim beyle evleneceğim. :) ama evet mantıksız da olmayacak eğer istediğim insanla olursa; çünkü şimdiye kadar kafamda oluşmuş profile de uyuyor. Hayırlı geceler.

Mantık olmasında sıkıntı yok ama böyle matematik gibi de yürümeyecegini bil lütfen evlilik böyle bişey değil, giderleri karşılarız gerisini kim nasıl istiyorsa harcar diye bişey yok çünkü her ay için sabit giderler yok, hastalık düğün cenaze vs gibi şeyler ekstra giderler mesela, ya da evde bir yerin akması kokması tamirat gerektiren işler çıkması...sürekli bir yarı yarıya hesabı mı yapılacak, ya da benim ücretsiz izin örneğim gibi,ben evdeki işleri yaptım çocuğa baktım esim dışarda çalıştı,ikimizde yarı yarıya mi emek harcadık acaba, bunu kıstası ne? Bu iş böyle olmaz,olmuyo

Benim bir tahminim var sanırım ülke ülke geziyor ve marketing manager olarak çalışıyor. Iyi para alıyorlar benim bildiğim kadarıyla.

Back