- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
- Konu Sahibi Penelope34
Adamla beraber çalışıp, emek vermediyseniz, adam da oynayacağım ben kazandım benim hakkım diyorsa oynar evet; çünkü emeğinin karşılığını dilediği gibi harcar, kumar borcu için gelip sizden para istemediği sürece problem yok.Adam emeği ile kazandığı parayı kumara yatırıcam dese misal kabul edilebilir mi? Kimse dediğiniz kişi adamın eşi. Yani sokaktan geçen bir yabancı değil. Adam evdeki eşine sağlayamadığı standardı başka bir kadına sağlıyorsa bu kabul edilebilir bir şey mi?
Eşinin bunları bilerek evlendiğini ise sanmıyorum. Yani tabiki de nafaka vereceğini ve eğitim masaflarını karşılayacağını biliyordur. Buna itirazı da yok zaten. Ama şahsi harcamalarını ödemek nedir?
Eşler evlilikte eşitler kimsenin kimseye bi standart sağlama yüklümlüğü yok. Diğer kadın ricada bulunmuş, bu beyde kabul etmiş, parasını bu yönde harcamak istemiş, kendi parası sonuçta kim ne diyebilir. Ben kabullenemem diyen boşanır. Bilmiyorsa öğrendi buyursun boşansın; ama eski eşe gösterilen muamele yüksek ihtimal bu eşe gösterilmeyecek, bu adam eski eşine aşık.