• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşi sürekli para istiyor :(

Valla canım aşkından ölmüyorsan yol ver gitsin.çalışıyorsun daha önceden bu deneyimi yaşamışsın, kadınada, evladına gereken anlayışı göstermişsin.ancak sen ödün verdikçe suistimal edilmişsin bunun adı düpedüz sömürü... Adam memnun kadın bahtiyar sen mağdur kime çalışıyorsun onlar zevki sefada sen ne etsem derdinde!!sanırım 2.evlilik çekincesindesin millet ne der diye ise sakın o sebeple çekme bu sömürücüleri....

Ayrıca konu sahibi sen çocuğun için eski eşinden nafaka almıyo musun, bunu mi demek istedin, yoksa kendi adıma mi almıyorum demek istedin

Çocuğun için almıyosan sebep sorcam çünkü

Ben farkli dusunuyorum. Eski esinin standardini dusuremez ,yeni bir evliligi de madden karsilayamayacaksa yapmamali diye dusunuyorum. Erkek burada yeniden evlenmis,ama eski es bekar anladigim kadariyla. Ulkemizde bekar cocuklu bir kadin olmak da cok cok zor. Ve kadinin da alistigi bir standart var neticede
standartlari varms askeri ucretle gecinmeye calisan neyapsin. Adam karisina gelince nie esirgiyo varmi boyle bi adaletsizlik bunu nasil yazarsiniz ya kadinin standartlari varmis Allah akil fikir versin boyle dusunenlere eski esinin 2500 maasi var ayriyeten bu bencillik degilde ne cogu gordugum insanlar sirfbi memur maasi kadar evlerine para giriyo ve Allaha cok sukur geciniyo bencil olmayin simdiki karisindan nie esirgiyo bosandigi esinin ozel hastane masrafini ayriyeten karsilarken

Biz evde makarna yerken kadının sağını solunu estetik yaptırıp her gün başka ilçedeki lüks restaurantlarda yemek yemesi adil mi?
Aynı şartlarda yaşasaydık ben buna tepki göstermezdim. Örmeğin : biz tatilde sinekli bir pansiyona gidiyoruz her yıl.

Yok artık :KK43:

Yalnız bir şey dikkatimi çekti eski karısının ağzı iyi laf yapıyor .Bu kadın ne yapar ne eder o parayı alır.İyi duygu sömürüsü yapıyor.Nasılsa geliyor diye herşeyi fazla fazla yaparsan para yetmez tabi.

Eşin onlara karşı kendini suçlu falan mı hissediyorda bu kadar tavizde bulunuyor anlamadım.

Oh ye babam ye, iste babam iste.
Çocuğun nafakası ödeniyormu? Evet! Olay bitmiştir!

Kadının fuzuli harcamalarından size/eşinize ne.
Alçak eşşeğe binmesi kolay olurmuş, eşiniz yüz verdikçe istemişte istemiş.

Hiç gelemem böyle çocuk üzerinden mağdur edebiyatı parçalayan bireylere.

Helal olsun falan değil.
Gayette kadın eşinizi sömürüyor.
Şuan kim eski eşine nafaka dışında ev araba ve bunlarin artıdan giderlerini ödemek için çaba harcar.

Kimse kusura bakmasın ama bu adam sadece çocuğun yükümlülüğü ile ilgilenmek zorunda.
Kadının giderlerini ödemek zorunda değil.

Bu kadar ödemeye rağmen eşiniz size yetebiliyor mu?
Hoş yetse bile bu sömürüye açık olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sinir olmamak elde değil.
Kadın yüzsüz.

Bir insana bir kere taviz verirsen devamı mutlaka ama mutlaka gelir.

Kadının bu istekleri hic bitmeyecek.
Geçmiş olsun.

standartlari varms askeri ucretle gecinmeye calisan neyapsin. Adam karisina gelince nie esirgiyo varmi boyle bi adaletsizlik bunu nasil yazarsiniz ya kadinin standartlari varmis Allah akil fikir versin boyle dusunenlere eski esinin 2500 maasi var ayriyeten bu bencillik degilde ne cogu gordugum insanlar sirfbi memur maasi kadar evlerine para giriyo ve Allaha cok sukur geciniyo bencil olmayin simdiki karisindan nie esirgiyo bosandigi esinin ozel hastane masrafini ayriyeten karsilarken
Konu sahibin esi bir sey demiyorsa eski esin sucu ne? Herkesin standardi farklidir, kadin belli ki ust duzey gelir grubundan,ne gerekceyle tamah etsin asgari ucrete? Biraz mantik.

Konu sahibi bu arada sizin cocugunuz sizinle mi yasiyor? Onun masraflarini kim karsiliyor? Kendiniz icin nafaka zaten alamazsiniz evlisiniz su an baskasiyla,ama cocugunuz icin alabilirdiniz bu size kalmis. Esinizin maasi ne kadar? Yazdiysaniz da gormedim kusura bakmayin.

Helal olsun falan değil.
Gayette kadın eşinizi sömürüyor.
Şuan kim eski eşine nafaka dışında ev araba ve bunlarin artıdan giderlerini ödemek için çaba harcar.

Kimse kusura bakmasın ama bu adam sadece çocuğun yükümlülüğü ile ilgilenmek zorunda.
Kadının giderlerini ödemek zorunda değil.

Bu kadar ödemeye rağmen eşiniz size yetebiliyor mu?
Hoş yetse bile bu sömürüye açık olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sinir olmamak elde değil.
Kadın yüzsüz.

Bir insana bir kere taviz verirsen devamı mutlaka ama mutlaka gelir.

Kadının bu istekleri hic bitmeyecek.
Geçmiş olsun.

Eşi konu sahibine para harcatmıyormuş. İğne bile alma diyormuş. Durumları sıkışık olduğu için harcamalarına dikkat ediyorlarmış, makarna yiyorlarmış, konu sahibi endeskopisini özelde olamıyormuş. Şu zamana kadar da pek gün yüzü görmemişler. Tatillerini sinekli kötü bir pansiyonda yapmışlar. Adam en yakınındaki karısına cimri.

Son düzenleme:
Valla esin cocuguna bakmak zorunda ama eski esin trafik borcunu, saglik odemesini vs. yapmak zorunda degil. Sen kaz olursan yolan da cok olur yani. Suanda seninle evli. Ben sinekli tatile gidicem eski es benim ortak butcemle cocugu bahane edip krallar gibi yasiycak.

bu konu cok su kaldirir. kaldiriyor da...

herkesin ayrilik hikayesi, baslama hikayesi farkli. bu mevzuya herkes subjektif baktigi icin bence bir cozum bulunamayacak.
konu sahibinin yolu acik olsun. ikinci bir yuva kurmus, kiymetini bilerek yasamak nasip olsun. hayat yikmak ve yeniden insa etmek zor.
calistigi imkanla yol alsin. evladini buyutsun. esiyle mutlu olmaya baksin.
bence fazlasini da beklemesin.

ve lutfen alinmasin ama nafakanin belgelenen gelire gore oldugunu, dolayisiyla esinin 3000 tl'lik nafakayi odeyecek ve fazlasi da ona kalacak bir geliri oldugunun farkinda oldugumuzu bilsin; ulkemizde ne yazik ki cok az babanin gercek gelirini mahkemeye beyan ettigini, bu sebeple bircok evladin magdur oldugunu unutmasin.

47 yasinda olduguna gore, esi de orta yas segmentinde. dolayisiyla esi ile ortak bir cocuklari olmayacak. 20li yaslarinda ikinci es olanlar ile konu sahibinin konumlari dolayisiyla farkli.

ve konu sahibi sunu unutmasin, 40li yaslarda bir evlilik yaparken asktan gozu kor olarak bu ise atlamadi. olctu, bicti, olgun ve yasamis bir kadin olarak analiz etti. o zaman agir gelmeyen babalik, simdi batmamali.

Konu sahibin esi bir sey demiyorsa eski esin sucu ne? Herkesin standardi farklidir, kadin belli ki ust duzey gelir grubundan,ne gerekceyle tamah etsin asgari ucrete? Biraz mantik.
konuyu
Konu sahibi bu arada sizin cocugunuz sizinle mi yasiyor? Onun masraflarini kim karsiliyor? Kendiniz icin nafaka zaten alamazsiniz evlisiniz su an baskasiyla,ama cocugunuz icin alabilirdiniz bu size kalmis. Esinizin maasi ne kadar? Yazdiysaniz da gormedim kusura bakmayin.
konuyu okuda gel canim sana cvp dahi vermek istemiyorum mantigini konuyu okuyup iyice anladiktan sonra gorucem

Eski eşine yağdırıp yeni karısından kısıyorsa orada bir dur diyeceksin adama.Ne oluyor yani.Amacı nedir.

Yeni karısına değer vermiyor diye düşünürüm.İkinci plana atılmış.

Eski eşin gönlü hoş olsun diye şimdiki eşine ekonomik sıkıntımız var oradan kıs buradan kıs diyemez.Para göndermekte ısrar ediyorsa yollayacaksın eski eşine.

Gıcık oluyorum böyle adamlara.

Bazı kadınlar bedavadan geçinmenin yolunu bulmuşlar.Zengin ve enayi bir adamdan çocuk yap sonra ayrıl.Ne güzel hem kocayı sepetle özgür takıl üstünede para al.Çalışmada zevkten zevke koş.

Onum eksik bunum eksik diye de adamın sırtından inme.

Cevaplar cok komik yalniz.
Ben kadindan bosanmisim birbirimizi artik sevmiyoruz ama prensesin benle evliyken ki luks yasamini devam ettirmek zorundayim. Feminist damarlariniz bu noktada devre disi mi oluyor?
Evet nafaka verilir de ayni duzeyde de degil yani. Esitlik esitlik deyip erkegi somuruye giriyor bu durum.

Eski es evlenmemis o magdur, ama koca evlenmis esek gibi ödeyecek nasil mantikli geliyo size. O kadin evlenmez tabii prensesler gibi yasiyo. Belki sevgilisi bile var yani. Yeni es niye sefil hayati yasamaya mahkum. O korunan kadin da bu kadin degil mi. Hak korumaysa esit korunsun bu ne bicim yasa.

Back