Tabi kiza annen seni istemiyor denmez cok buyuk yara acabilir bu onda butun hayatini iliskilerini etkileyebilir bence mahkemenin verdigi kararin disina cikarsak ceza alicaz tatlim bir sure karara gore hareket edersek bize yardimci olurmusun gibi bir konusma ise yarayabilir sizde gercekten o kiza annelik yada ablalik ediyorsaniz tebrik ederim sizi
canim benim o yavruya iyi bak insaallah bir cikis yolu bulursunuzYaklaşık bir yıldır evliyim.eşimin ikinci evliliği.ilk evliliğinden 13 yaşında bi kızı var.kız bizimle kalıyor.annesi kendisine verilen bi ev karşılığında kızını babasına vermiş.kızla birebir ilgileniyorum.aslında annesinin yapması gereken her şeyi ben yapıyorum.çocuk okul döneminde hafta sonları annesine gitmek istediği için annesine gönderiyoruz.ama annesi çocuğu istemiyor.anlaşılan ayak bağı olarak görüyor.en son eşim ve kızın annesi telefonda tartıştılar.kadın "sadece mahkemenin verdiği süre boyunca kız yanımda kalacak"diyo.(o da on beş günde bir yatılı olmayacak şekilde) kıza bu durumu nasıl anlatacağız,bilemiyorum.fikri olan var mı?
Eşin kadına bunu kızımıza açıklamayı sana bırakıyorum desin. Kız onun ağzından duysun ki kadın cins biriyse ileride seni benimle onlar görüştürmediler diye yalan soyleyip aklını bulandıramasın.
Haklısınız annesinin konuşması daha mantıklı.Annesi konuşsun kızla. Acımasızca mı düşünüyorum bilmiyorum ama bunu da o kadının düşünmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?