Eşimin eski eşi kendi çocuğunu ayak bağı olarak görüyor

Hep deli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
54
56
38
41
Yaklaşık bir yıldır evliyim.eşimin ikinci evliliği.ilk evliliğinden 13 yaşında bi kızı var.kız bizimle kalıyor.annesi kendisine verilen bi ev karşılığında kızını babasına vermiş.kızla birebir ilgileniyorum.aslında annesinin yapması gereken her şeyi ben yapıyorum.çocuk okul döneminde hafta sonları annesine gitmek istediği için annesine gönderiyoruz.ama annesi çocuğu istemiyor.anlaşılan ayak bağı olarak görüyor.en son eşim ve kızın annesi telefonda tartıştılar.kadın "sadece mahkemenin verdiği süre boyunca kız yanımda kalacak"diyo.(o da on beş günde bir yatılı olmayacak şekilde) kıza bu durumu nasıl anlatacağız,bilemiyorum.fikri olan var mı?

Tabi kiza annen seni istemiyor denmez cok buyuk yara acabilir bu onda butun hayatini iliskilerini etkileyebilir bence mahkemenin verdigi kararin disina cikarsak ceza alicaz tatlim bir sure karara gore hareket edersek bize yardimci olurmusun gibi bir konusma ise yarayabilir sizde gercekten o kiza annelik yada ablalik ediyorsaniz tebrik ederim sizi

canim benim o yavruya iyi bak insaallah bir cikis yolu bulursunuz

O nasıl anne,Allahın cezası...
Kız da gitmek istemiyorsa göndermeyin siz de,zamanla tanıyacaktır annesini..

Bu arada sizin içinde zor bir durum ama lütfen onun hayata ve insanlara küsmesine engel olun,eminim karşılığını göreceksinizdir...

mahkeme karari falan derseniz sizden bilebilir. annesine söyleyin kizla kendi konussun o zaman.

Bi ev için evladını bırakan kadından herşey beklerim. Çocuğa yazık. Allah yardımcınız olsun. Bence açıkça konuşun. Gerçekleri bilmek herkesin hakkı.

Teşekkür ederim.bütğn sorumluluk benim üzerimde.bazen yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum .çocuğa çok üzülüyorum.ne bileyim?annelik bu olmasa gerek. Doğrusu kadının yaşam tarzı da pek kabullenebilir bi yaşam tarzı değil.bizimle kalması isabet olur.

Eşin kadına bunu kızımıza açıklamayı sana bırakıyorum desin. Kız onun ağzından duysun ki kadın cins biriyse ileride seni benimle onlar görüştürmediler diye yalan soyleyip aklını bulandıramasın.

Belki sizin için zor olabilir ama Allah razı olsun ilgileniyorsunuz, bizimle kalması doğru olur diyorsunuz.. O nasıl bir anne anlayamadım vallahi, ben anne olmadığım halde içim cız etti..

Kendisi söylesin kızına bi zahmet....ayrıca sizide tebrik ederim...

Annesi konuşsun kızla. Acımasızca mı düşünüyorum bilmiyorum ama bunu da o kadının düşünmesi gerek

Kız sanki biraz farkında annesinin tavrının.ama söyleyemiyor,annesi işte atamaz ki.yok sayamaz ki.kız annesinden daha olgun.böyle bi şeye inanacağnı sanmıyorum.annesinin lütfedercesine yanına aldığını biliyor.

İnsanın kendi evladına yeri geliyor tahammülü olmuyor sizi tebrik ederim ki hele de bir ergense bu daha da zor. Hassas bir konu. En doğrusu bir pedagog ile görüşmek bana göre. Çünkü ergenlik döneminde olduğu için şu anda en büyük dert onunki gibi gelir ona. Bunun bir yolu vardır elbette.

sizi kutlarim. Allah bu iyiliginizi karslksiz birakmasin insallah oncelikle. diger konu o anne olacak sahis kizini gormek istemiyorsa bunu kiza kendi aciklasin. kiz sizin gondermedginizi dusunup size kinlenebilir cunku

Bence bir pedagog yardimi almaniz gerekir. Çok zor bir yaş döneminde Allah annesine de akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…