- 28 Temmuz 2023
- 321
- 194
- 23
- 26
- Konu Sahibi Narcicegim26
-
Sen demek istiyorsun ki adam aldattı kadının elinde kanıtlar var karıma ulaşmasın dieAşırı vicdanlı adam el kadar bebeğinin rızkından çalar mı? 2. seçeneğin olma ihtimali bana sıfır gibi geliyor. 3. Bir seçenek daha aklıma geliyor da boşverelim onu, konu sahibinin canı yeterince sıkkın.
Evet,ama onlar öyle düşünmüyorlarfazla para verince iyi baba olunmaz ki
İyi geceler canımKızlar iyi geceler,ben yatar.
Yok öyle düşünmüyorum açıkçası. Ben adamın hiç boşanmak istemediğini düşünüyorum. Bugün konu sahibi boşansa kapısında yatar adam o kadının gibi geliyor bana diyim sen anla...Sen demek istiyorsun ki adam aldattı kadının elinde kanıtlar var karıma ulaşmasın die
Ohaa aklıma fena bişe geldi şuanYok öyle düşünmüyorum açıkçası. Ben adamın hiç boşanmak istemediğini düşünüyorum. Bugün konu sahibi boşansa kapısında yatar adam o kadının gibi geliyor bana diyim sen anla...
Yok gizemlikız onu demek istemedi başka bişeeCevremde bikac kisi cocuk buyuyunce bazi seyleri ogrenipte üzülmesin diye anlasmali bosanmayi tercih etti. Bununda hem protokolle hem sozlu olarak bedeli oluyor. Sus payı yani
Çok doğru kompleksli ülkeyizBen akademisyenim.. Esim doktor. Kizimiz anasinifi da dahil devlet okuluna gidiyor. 2. Sinifa geçecek. Cok da başarılı. Hem de İstanbul'un kötü semtinde. Herkes sasiriyor olabilir ama çoğu anne kendi eksikliklerini kapatmak ya da kompleksten dolayi ozel okula veriyor çocuğunu. Halbuli borc içindeler. İçimden gülüyorum. Eski eş cok cahil. Eşinizin de pabuç bırakmaması gerekiyor. Ozel okula cok vermek istiyorsa çalışsın versin. Ancak yemek parasını ödeyebilir.
Abartmayin sizde ne alakasi var annenin kendini eksik hissetmesiyle ozel okulunBen akademisyenim.. Esim doktor. Kizimiz anasinifi da dahil devlet okuluna gidiyor. 2. Sinifa geçecek. Cok da başarılı. Hem de İstanbul'un kötü semtinde. Herkes sasiriyor olabilir ama çoğu anne kendi eksikliklerini kapatmak ya da kompleksten dolayi ozel okula veriyor çocuğunu. Halbuli borc içindeler. İçimden gülüyorum. Eski eş cok cahil. Eşinizin de pabuç bırakmaması gerekiyor. Ozel okula cok vermek istiyorsa çalışsın versin. Ancak yemek parasını ödeyebilir.
Yok gizemlikız onu demek istemedi başka bişee
Konuda ki hanımın imkanı yok ne bu takıntı derler böyle. İmkan yaratmaya çalışmak için eski eşini darlıyor bu sefer. 2 işte çalışsın magdem göndersin o hanımefendi.Abartmayin sizde ne alakasi var annenin kendini eksik hissetmesiyle ozel okulun. Imkanim var tabikii cocugumu en iyi en ozel okulda okuturum egitimin ogretmenin iyi olmasi yeterli degil , cocugun muhattabi okudugu cevre , arkadaslari bunlarda onemli.
İmkanı olmadığına dair bir detay yok, eğitim giderlerini babadan istemesi en doğal hakkı.Konuda ki hanımın imkanı yok ne bu takıntı derler böyle. İmkan yaratmaya çalışmak için eski eşini darlıyor bu sefer. 2 işte çalışsın magdem göndersin o hanımefendi.
Özel okullar da da çevre kötü çıkabilir ayrıca insan bu.
kız ne geldi aklına yoksa eski eşle hala görüşüyor mu? i.nikahlı falan allah korusun.Ohaa aklıma fena bişe geldi şuan
Ay bilemiyorum vallakız ne geldi aklına yoksa eski eşle hala görüşüyor mu? i.nikahlı falan allah korusun.
Gerçekler acıdır konu sahibi biraz gözlerini açsın yanikız ne geldi aklına yoksa eski eşle hala görüşüyor mu? i.nikahlı falan allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?