Eşimin çocuğu

Benim bildiğim cocugun faturaları giyimi kuşamı kursu ve gıda harcamaları icin veriyor on bin ama dediğiniz de olabilir banka şifrelerimizi bilmeyiz birbirimizin
Bence gözünüz üstünde olsun. İkinci evlilik yapmış başka bir çocuğu daha olan bir adamın boşanmış eşinden olan çocuğa gönülden bu kadar yağdırması pek normal değil. Ya eşiniz gerçekten mantıksız bir insan ya da dediğim gibi sizden saklı birikimi harcaması var

Benim 3 çocuğum var eşimin maaşı senin eşinden fazla ben bile her ay üçüne 10bin harcamıyorum. Aşırı fazla bir rakam. Eşin o kadınlar evli olup tek çocuğu o olsa bile o maaşla koleje zaten veremeyeceklerdi. Neyin onemiymis bu. Bence sesinizi çıkarma vakti gelmişte geçiyor. Yasal olan neyse onu verin. Ekstra ufak tefek ihtiyaçlar tabiki yine karşılanır da 10bin çok çok fazla. Ayrıca devlette 40/50 kişi bı sınıfta kim okuyormuş. Köy okulunda bile daha az artık sınıfta öğrenci sayısı. Şehirde 30u geçmiyor ya ben hiç duymadim öyle bı sınıf

Sağolun teşekkür ederim desteğiniz icin inanın ben de eğitime önem veriyorum keske elimizde olsa ben kendim zengin olsam o cocugu da kendi cocugumu da cebimden veririm ama olmayınca olmuyor malesef keske tüm cocuklar eşit sartlar da iyi yetişse eğitim görse

Ya ilk okula başkayacak olan çocuğu ben koleje özel okula vermeye de karşıyım be biliyim liseye kadar falan bi okusun bakalm okuyacakmı ne bilim üniye geçerken ederken harcarsın para ama küçükken gerek yok devlette okuduk hepimiz ne yani bizim zamanımzdaydı o 50 60 kişilik sınıflar ben 3 kişi oturduğumuzu bilirim şimdi en fazla 30

Sabretmeye devam edin lütfen oda küçük çocuk ve siz böyle iyi davrandikca sizin değerinizi ilerde anlayacak eğer annesi dolduruyorsa onada kızmaya başlayacaktır... Ama 10 bin vermesi çok fazla en azından 5 bin vermesi gerektiğini söyleyin eşinize .. sonucta 5 bin baba 5 bin anne vermesi gerekir. çocuğun aylık masrafı 10 bin olur mesela böylece

Sabredin ama çocuğunuza vurdurmayin kesinlikle bunuda söyleyim.

Eclenmeseydiniz keske çocuklu adamla. Bunlari yasayacağiniz gun gibi ortadayfi. Kadinla esiniz okul para konularini arayip konusuyor madem esiniz terapiye sen de gel desin. Psikolog da kadina desin cocugu doldurma diye eger dolduruyorsa .

Para verecek tabiki kadinin evinden size ne .

Özel okula onay vermemis esiniz zaten. Ee kadınin yapacagi bisey yok zaten hayir desin geçsin yani. Sizlik bir olay yokki. Tamam dememis sonucta.
Nafakayi da bilemiyirum hersey çok pahalı verecek esiniz mecburen. Çocugun sucu ne. Fiyatlar avartı geldi bana misal olarak yazfiginiz için. Gerçekse eger 6 yas çocuğa 10 bin fazla gibi geldi ama tabi yasam sartini bilemem ozel kurs vs yoksa çok bence. Sırf çocuga bu paranin ne kadarı harcanabilirki. Gerci kres vs varsa az bile o ayrı. Kresse yetmez bile giyim vs derken.
Yani sizin cocugu kiskanabilecegi vs dedigim gibi gun gibi ortadaymis yani. Çocuklu asmla evlensiniz madem katlanacaksınız. Kendi odaniza alin kuçüğü o gelince. Gece bogar falan allah korusun cocuk aklı.

konu sahibi burada Yazılarımıza göre çocuğun annesi hem eğitimli biri hemde çocuğunun geleceğini fazlasıyla düşünen biri. Bu kadar çocuğunun geleceğini düşünen bir anne çocuğu doldurarak zarar vereceğini bilir.

Ayrıca 6 yaşında yeğenim var tüm gün onu birine Karşı doldurmaya da kalksam onun enerji birini tuttu mu fayda etmez. Çocuk kıskanç yapıyor. kimse doldurmuyor yani

Uzucu ya. Cocuklari beraber yatirmayin. 6 yasindaki bir cocuk davranislarin sonucunu kestiremeyebilir. Ya nasil anlatsam. Mesela çizgi filmlerde kedi suya düşüyor, cirpinip geri cikiyor. Ölüm kavrami yok. Bunun gibi

Kocanız saf mı sizin? Kadın resmen ortak çocuk var diye adamı boşamıs ama maaş kartını elinden almış. Ay cidden bu ne böyle kocanız ne yapıcakmıs konustu mu sizinle?
Tüm maaşı versem mi diye düşünüyorsa boşayın gitsin. Evde paranızla siz bakıyorsunuz bu adama resmen.
Bence bu adamı da cocugunuza saldıran cocugu da almayın eve. Boşanıyorum ver bana da 10 bin nafaka deyin bakalım ilk eşi ne dicek.

Ayrıca çocuğunuza neden onun yanından yakın davranmiyorsunuz lütfen böyle yapmayın ikisinide sırayla sevebilirsiniz, birde maden gece kalkıp vuruyor asla yanyana yatirmayin gerekirse aralarında siz yatin

Kadın da konu sahibinin ev bütçesine kadar düşünüp adamın tüm maaşını okula baglamaya çalışmış. Asıl ona ne ev bütçesinin nasil olacağından?
Gayet belli adamın özel okul masrafını karsilayamacagı. Diğer çocuğunu yok sayacak şekilde adamdan böyle bir talepte bulunamaz.
Evinin olduğunu söylenmesi bunların yanında küçük bir detay gibi kalıyor.

Kadın az Yesin sıksın totosunuda kendi yollasin özel okula...edepsize bak sen gelmiş evi sen idare edecekmissin eşinin tüm parasını alacak oldu yavrum...baska arzusu varmiymis sor bakalım...suç tamamen esinde ve birazda sendede var elini masaya vurma vaktin gelmiste geçiyor bile...ne denek senin maaşında gözü var kadının...

Rica ederim Malesef şartlarımız kadar yaşarız hayatta.. Buda hayatın gerçeği ve dinamiği. Devlet okulun da okuyup çok çok iyi yerlere gelenler de var. O hanımefendi kendini zengin göstermek istiyor da olabilir bilemeyiz çünkü okul uzerinden birbirine hava atan insanlar var ya.
Herkes kendini bilmelidir.O zaman şartlar olgunlaşmadığı sürece kendi hayatına birini daha ilave etmemeli yani çocuk doğurmamalıdır.

Bence hani biz kira veriyoruz onun evi var hala bizden 10 bin alıyor demek için söylenen bişi çünkü kirada oturan biri olarak kira çok zorluyor ayrıca o kadında çalışıyormuş hem kira yok hem çalışıyor bu şekilde 10 bin çok fazla yani ondan detay veriyor

Boşuna bu sitede sürekli çocuksuz kadınlar çocuklu adamla evlenmemeli yazılmıyor. Bu şartları bilerek evlendiniz değil mi? Şimdi zaten bildiğiniz ve kabul ettiğiniz şeyler yüzünden boşanacak mısınız? Özel okul olayında eşinizin tavrı önemli herkes çocuğu en iyi okula gitsin ister ama bir de hayatın gerçekleri var. Benim bir arkadaşımın büyük çocuğu küçüğüne çok vuruyordu diye ailecek salonda yattılar aylarca çocuk alışana kadar. Sizin üstelik eşinizin çocuğu 15 günde bir geliyormuş. Niye illa ikisini birlikte yatırıyorsunuz? Bu ısrardan vazgeçin o da çocuktur bir şey diyemiyorum ama sizin de kendi çocuğunuzu korumanız gerek

Para verecek tabiki kadinin evinden size ne .
Konu sahibi son derece naif biri. Sanırım biz kiradayız yani kira masrafımız var ama eşimin oğlu ve annesi kendi evlerinde yani kira masrafı yok diye yazmış

Evet onun için yazılmış ve eski esin had bilmezliği yanında gayet normal bir ayrıntı olmuş, ekonomiktir durumları belirtmek adına.

Böyle konulara bilerek böyle yazıyorum, çünkü hep benzer hikaye oluyor. Bir kız çocuğu var, babasının ikinci evliliğinde hep sorun çıkartıyor. Geçen biri daha vardı, yine benzer yaşta bir kız çocuğu babasının eşiyle yatıyordu, sorunlu bir çocuktu.

Bu konuların hepsinde sorunlar hep kız çocuğu ve eski eş üzerinden anlatılıyor. Asıl konuda sorumluluk taşıması gereken baba kişisinin yaptıkları yazılmıyor.

Bu konuda da 25 bin nafaka alan evli ve çocuklu adamın 10 bin nafaka vermesi, şiddet gösteren çocuğun ısrarla ve sürekli bebekle aynı odada kalması, okulların açılmasına 2-3 hafta kala okul konusu açılması çok tutarsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…